Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

2 Ağustos 2013'de başladığım DeFacto'daki yarı zamanlı işimi 9 Nisan 2014 tarihinde bıraktım ve şimdi tekrar işi arıyorum. DeFacto tekrar alırsa DeFacto'da dahi çalışırım..

Eylül ayının sonuna kadar yarı zamanlı, tam zamanlı ayrımı yapmam ancak ekim başında yarı zamanlı olarak devam etmem gerek.

DeFacto gibi bireysel satışın olmadığı giyim mağazaları olabilir, yurt dışı menşeili gıda marketleri, teknoloji marketleri olur. Ama nereler olur aklıma gelmiyor, bireysel satış beklenen yerlerde bireysel satış yapamam kolay kolay özellikle giyim sektöründe. Halbuki DeFacto'da güzel bir 8 ay geçirdim, oradaki görev öncelikle mağazayı toplamaktı, (o bayan kabinleri yok mu) müşteriye ürün bedenleri konusunda yardımcı olmaktı. İlk başlarda yorucuydu ama sonrasında o tempoya alışıldı..

Kısacası iş bulmalıyım tekrardan..

Önceki çalışmanızda nasıl başvurmuştunuz Kariyer.net veya bireysel olarak mı başvuru yaptınız ? Birde açık uçlu sorular var malum seçilmiş kişisiniz nasıl cevap verilmeli neden defacto diye sorulduğunda nasıl cevap verilmeli ? Biraz çok oldu ama yararlı olacağı kesin.

Konya da iseniz Vatan satış elemanı arıyor haberiniz olsun

Konya'dayım. Bireysel olarak mağazaya başvuruda yaptım, ihtiyaç varmış hemen geri dönüş yaptılar, gittim görüştüm. Sınav yaptılar sonra mülakat. (ya da tam tersiydi hatırlamıyorum.) Sözlü mülakatta hiç kasıntı yapmadım, doğal oldum, mantıklı, beklenen cevapları verdim. Açık sözlü oldum. Velhasıl kelam kabul edildim. Deneyim yoktu ama hızlı alıştım, zaten yapılan işi hemen herkes yapabilir, insanlarla ilişkin yeterli düzeyde olması yeterli sadece. (DeFacto; 20 mat, 20 Türkçe, 20 mantık sorusu olan bir test yapıyor, süre 60 dakika her birinden yanılmıyorsam 70'i geçmek gerekiyordu.)

Kariyer.net'ten yaptığım başvurular dikkate alınmıyor. Otomatik cevap veriliyor sadece. İlanı olan markaların mağazalarına gitmek daha iyi olur.
    Dominos'a başvuru yaptım bir arkadaşımla aynı gün, ertesi gün arkadaşı ve beni aradılar, mutfak elamanı gerekince arkadaşa öncelik tanıdım. Yakın zamanda da kurye boşluğu olacakmış, 1-2 haftaya bende girebilirim orada işe. Arkadaş evrakları tamamlayıp hafta içi işe başlar. (o da DH'den:) Migros'a başvurduk hafta içi onun mülakatları olacak, Migros yarı zamanlı ama, Dominos tam'dı, yazın tam zamanlı okul açılınca yarı zamanlıya geçme ihtimali var.

Ancak hiçbiri bir DeFacto olmayacak, evet DF yorucu olabiliyor, sürekli mağaza dağılıyor ve toplanmak zorunda. Ama yarı zamanlı öğrenci için çalışma saatlerinde oldukça esnek olabiliyor. Üst üste 2-3 gün izin alabiliyorsun, hafta sonu izinin olabiliyor. Ankara'da ailem var, yanlarına gidiyordum bazen. Çünkü çalışan çok fazla, net konuşamam ama 20ye yakın yarı zamanlı eleman var. Buna bağlı olarak haftalık 30 saat aylık 120 saatlik süren dolmayabiliyor. Maaşa doğrudan etki ediyor, çünkü saat başı ücret alıyoruz. Mesela haftanın 2 günü çalıştığımda oldu 5 günüde.. Bayram vs. zamanı 10 gün aralıksız çalıştığım oldu. Dominos, migros vb yerlerde elemanlar zaten sınırlı, haftanın 6 günü çalışacaksın çağırları vakitte, sana göre esnek olamayabilirlar, olamazlar hatta. Ben hiç sanmıyorum yani. 8 ay DF'de çalıştım, çok yorulduğum sıkıldığım anlar oldu ama aynı zamanda o kadar rahattı ki.. Kimi zaman çekilmez olurken kimi zaman imkanlarına bakınca çok çok güzel bir yer. Yemek ücreti veriyor DF(7,5 net saat için 10 liraydı), dominos ise pizza. Migrosu bilmiyorum..

Vatan'daki iş ilanını nereden gördünüz, kariyer.net'ten mi?

• Ankara'da var mı 2 3 aylık eleman arayan birileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    pioDeFacto'nun 5 mağazası var, hepsine tek tek başvuru yap. (ben iki mağazaya başvuru yapmıştım) Öğrenci falan farketmez alırlar. Normal öğretimsen öğrencilikte sorun olmaz.
    Konya'da üniversite öğrencisi misin? Memleket burası mı? Yarı zamanlı mı arıyorsun? Doğan Çanta tam zamanlı eleman arıyor. Cinemaximum'a sorabilirsin (bosnadaki aramıyor, Kentplaza'ya bir başvuru yapabilirsin, benim aklımdaydı da gidemedim.)

• Gebze,Çayırova civarlarında iş arıyorum ne iş olsa yaparım
  • arkadaşlar bende sizler gibi iş arıyordum malum okullar üniversiteler kapandı bir bakın derim istediğiniz soruyu sorabilirsiniz pc başından para kazanılır denildiğinde inanmazdım ön yargıyla yaklaşırdım ancak takım sitemize bir bakmanızı rica edeceğim :http://clixsenceileparakazan.blogspot.com.tr/
  • Part değil ama D&R başvurusunda bulunmuştum işe alındım..
    D&R da çalışan çalışmış arkadaşlar varsa fkirilerini almak isterim.Gerçi çevremde yeterince lanet okuyan dinledim ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Elimden geldiğince yardımlarınızla güzel bir konu oluşturmak istiyorum.

[size=6]GENEL ;

[size=4]DEFACTO ;

Pek tecrübe aramıyor. En az 450 lira veriyor. Haftada 30 saat.

http://www.kariyer.net/ilanlar/Ozon+Giyim+Sanayi+ve+Ticaret+A+%DE++i%FE+ilanlar%FD/?arn=&sid=&profilno=6553&Ara=5&firmaBaslik=Ozon+Giyim+Sanayi+ve+Ticaret+A%2E%DE%2E&sprofil=0

[size=4]STARBUCKS;

Haftada 20 saat. 5 gün, günde 4 saat. 600 lira maaş. 1 kahve içme hakkı var günde.

http://www.starbucks.com.tr/about-us/career-center

[size=4]LCW;

Haftada 30 saat sanırsam. En az 450 lira maaş.

http://corporate.lcwaikiki.com/page.aspx?id=acik-pozisyonlar

[size=4]BURGER KİNG, SBARRO, POPEYES, ARBY'S ;

Saatliği 2.5 LİRA. Haftalık belli bir saati yok. Müdürüne göre değişiyor. Kimisi 5-6 saat çalıştırırken kimisi en az 10 saat çalıştırıyor Part-Tıme elemanı.

http://www.tabgida.com/kariyer/

[size=4]Mc Donalds;

Saatliği 2.5 lira.

http://www.mcdonalds.com.tr/Kurumsal/InsanKaynaklari/Basvuru/

[size=6]GÜNCEL ;

İstanbul'da olanlar düşünebilir fuaye elemanı arıyor Cinemaximum.

http://www.kariyer.net/is-ilani/cinemaximum/part-time-bufe-gise-fuaye-elemani-is-ilani/580723/?tmpsno=1

mcde saatlik ücret 4,60 krş galiba müdüre sormuştum

• arkadaşlar öğrenci için antalyada part iş arıyorum ama geri dönüş yapan olmuyor.ana dilim rusça ve c2 sertifikalı ingilizcem de mevcut belki bunlar maaşımı artırmada ya da iş bulmada etkili olur dedim ama faydası olmadı.baktım fark yok bende sadece türkçe biliyorum diye seçiyorum başvuru formlarında.

bu sayede de konuyu uplamış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 30 Ağustos 2014; 23:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

arkadaşlar öğrenci için antalyada part iş arıyorum ama geri dönüş yapan olmuyor.ana dilim rusça ve c2 sertifikalı ingilizcem de mevcut belki bunlar maaşımı artırmada ya da iş bulmada etkili olur dedim ama faydası olmadı.baktım fark yok bende sadece türkçe biliyorum diye seçiyorum başvuru formlarında.

http://www.secretcv.com/ bu siteden de başvuru yap bence. Rusçan iyi dereceymiş, otellerde rahat iş bulabilirsin. Bu siteden detaylı arama yap derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

quote:

arkadaşlar öğrenci için antalyada part iş arıyorum ama geri dönüş yapan olmuyor.ana dilim rusça ve c2 sertifikalı ingilizcem de mevcut belki bunlar maaşımı artırmada ya da iş bulmada etkili olur dedim ama faydası olmadı.baktım fark yok bende sadece türkçe biliyorum diye seçiyorum başvuru formlarında.

http://www.secretcv.com/ bu siteden de başvuru yap bence. Rusçan iyi dereceymiş, otellerde rahat iş bulabilirsin. Bu siteden detaylı arama yap derim.

hocam yazları mecbur turizmde çalışıyorum.otellerin işleyişi ya da çalışma ortamını bildiğimden kışında oralarda çalışmayı düşünmüyorum. daha az beklenti ve daha koaly olmasından dolayı giyim mağazalarında part time işlere daha sıcak bakıyorum.

verdiğin linki inceliyorum teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

hocam yazları mecbur turizmde çalışıyorum.otellerin işleyişi ya da çalışma ortamını bildiğimden kışında oralarda çalışmayı düşünmüyorum. daha az beklenti ve daha koaly olmasından dolayı giyim mağazalarında part time işlere daha sıcak bakıyorum.

Tabi ki senin kararın sonuçta. Rica ederim, bende şöyle bir tavsiye vereyim. Özellikle gizim mağazalarına başvuracaksan, gidip elden cv bırakmalısın derim. İnternetten başvuru yerine elden yapman daha iyidir her zaman. Umarım aradığın işi bulursun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi ki senin kararın sonuçta. Rica ederim, bende şöyle bir tavsiye vereyim. Özellikle gizim mağazalarına başvuracaksan, gidip elden cv bırakmalısın derim. İnternetten başvuru yerine elden yapman daha iyidir her zaman. Umarım aradığın işi bulursun.

antalya mısınız bilmiyorum ama şuana kadar 9 cv doldurup depoo,markantalya,özdilek,terracity gibi büyük alışveriş mağazalarına gidip şubelerine bırakıyorum.giyim / mağaza konusunda iş tecrübem yok diye benden başka yapılan başvurulara öncelik tanıyorlar diye düşünüyorum.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

antalya mısınız bilmiyorum ama şuana kadar 9 cv doldurup depoo,markantalya,özdilek,terracity gibi büyük alışveriş mağazalarına gidip şubelerine bırakıyorum.giyim / mağaza konusunda iş tecrübem yok diye benden başka yapılan başvurulara öncelik tanıyorlar diye düşünüyorum.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.

Antalyadayım bende. Zara da çalışan bir arkadaşım tecrübeye bakılmıyor her seferinde diyor ama, bakılmasa bile biz başvursak bakılır. Şans bir yerde de. Hayırlısı diyelim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Antalyadayım bende. Zara da çalışan bir arkadaşım tecrübeye bakılmıyor her seferinde diyor ama, bakılmasa bile biz başvursak bakılır. Şans bir yerde de. Hayırlısı diyelim.

dediğiniz gibi şans,kısmet olmayınca olmuyor.hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elbette.

• canakkalede var mi tavsiye ettiginiz part time is? universite okuyorum ingilizcem var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün starbucksdan aradılar yarın için iş görüşmesine, ama ben yarın müsait değilim dedim, telefondaki elemanda tamam ben not alıyorum o zaman dedi ve kapattı

ne diyorsunuz durum ne ?

aralar mı ki bidaha ?

yada ben onları geri arasam şöyle şöyle ...diye

• istanbul için mesjaım bulunsun bende bakınıyorum.
  • Mesajim bulunsun.Denizlide yasiyorum.Yas 19. Sabah 8.30- 16.00'a kadar calisabilirim.Sizce nerelere basvurmam gerek?
    NOT:Şuana kadar hicbir iste calismadim.Lise 3'te bilgisayar teknisyeni olarak 1 yil staj yaptim.Fakat o kadar calismama ragmen para alamadim.Sabah 8'de dukkani acardim,aksam 8-9 gibi kapatirdik.Yani sadece tecrubem bu.Bilgisayar alaninda calismak istemiyorum.

• Ankarada öğrenci işi var mı ya? Akşam işi olsa daha iyi olur ders sonraları veya hafta sonları..
  • beyler yenibiris.com a bakın 4 iş yerine basvurdum 2 si geri döndü 1 hafta içerisinde ama hepsinde bi pürüz çıktı olmadı sonuç olarak hala işsizim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.