Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kariyer netten lcw defacto migros gibi yerlere basvurdum hic geri donen olmadi.ben de mi sorun var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defactonun ücret politikası çalışma saatleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı
  • de facto deneyimi ıstemisınız size ı k sorumlusu şahış altı yüz kırk ila altı yüz seksen lira prim ile beraber maaştan bahseder bunun net mi brüt mü olduğunu demez prımsız beş yüz yirmi liranız kesin olacak diye dalgasını geçer yol vermiyoruz diye ekler birde sanki hediye edilmiş gıbi yüz elli lira da yemek fışı verilcek der hatta ise başlar başlamaz peki gercekler ilk ay aç karnına bi guzel somururler maaşınızın altı yüz lıra ile alakası yoktur utopık satış rakamları ile kandırıldıgınız içın dort yüz altmış lira küfur eder gibi bir maaş sanşlı ıseniz üzerine yirmı otuz lira prim yaşınız benim gibi kemale ermiş yüksek lisans dedesi ise vay halinize gss olarak devlet babanız haracınızı çatır çatır alır acımadan yaşınız yirmi beşden düsukse sgk nın şevkatıne ögrenci belgenıze baglı olarak babanıza gecebılırsınız full çalışandan daha çok saat çalısırsınız molalarınız gelsede bir yere kıcımızı koysak dıye yırtınırsınız ful çalısandan tek farkınız onlar molalarını ücret alırken sızın molanız ucretlı değıldır birde üc gun kagıt uzeri gelmedigınız günler bu tür otlakçı firmalar böyledir yolarlar yok kariyer yok o bu hikaye kardeşım inanmayın altı ay sonra alıcaz dediklerıne gelince zaten üc ay anca calısırsınız eger cıkmazsanız çıkartırlar telden yazdım duzeltecegım

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

de facto deneyimi ıstemisınız size ı k sorumlusu şahış altı yüz kırk ila altı yüz seksen lira prim ile beraber maaştan bahseder bunun net mi brüt mü olduğunu demez prımsız beş yüz yirmi liranız kesin olacak diye dalgasını geçer yol vermiyoruz diye ekler birde sanki hediye edilmiş gıbi yüz elli lira da yemek fışı verilcek der hatta ise başlar başlamaz peki gercekler ilk ay aç karnına bi guzel somururler maaşınızın altı yüz lıra ile alakası yoktur utopık satış rakamları ile kandırıldıgınız içın dort yüz altmış lira küfur eder gibi bir maaş sanşlı ıseniz üzerine yirmı otuz lira prim yaşınız benim gibi kemale ermiş yüksek lisans dedesi ise vay halinize gss olarak devlet babanız haracınızı çatır çatır alır acımadan yaşınız yirmi beşden düsukse sgk nın şevkatıne ögrenci belgenıze baglı olarak babanıza gecebılırsınız full çalışandan daha çok saat çalısırsınız molalarınız gelsede bir yere kıcımızı koysak dıye yırtınırsınız ful çalısandan tek farkınız onlar molalarını ücret alırken sızın molanız ucretlı değıldır birde üc gun kagıt uzeri gelmedigınız günler bu tür otlakçı firmalar böyledir yolarlar yok kariyer yok o bu hikaye kardeşım inanmayın altı ay sonra alıcaz dediklerıne gelince zaten üc ay anca calısırsınız eger cıkmazsanız çıkartırlar telden yazdım duzeltecegım

imzami atarim

• Kariyernet'te bir boka yaramadı.Lcw,Defacto,Migros vs. kaç tane ilana başvurdum.İhtiyaç olunca size döneriz ardından şaka gibi hayatta başarılar dileriz yazmazlar mı peh
  • Bustoll kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz rakam kaç gün çalışanlar içindir ve ücreti neye göre veriyorlar onu öğrenmek istiyordum ben saat ücreti mi yoksa günlük ücret mi mesela haftada 4 gün çalışarak primler hariç kuru para ne kadar kazanılır onu merak ettim. Bir de bayram döneminde destek olarak alınan elemanlar günlük 30 tl alıyorlarmış onlara ayrıca prim veriliyor mu? ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • En cok arkadas cevresi yapilacak sosyal iş hangisidir?

• Destek elemenlarına prim verilmiyor..

• magazada calismay oncelik vermeyin, dili yanmis biri olarak soyluyorum.

• varsa bildiğiniz part-time iş ilanı, varsa part time ögrenci arıyan lütfen haberdar edin. Üniversite ögrencisiyim. Babamın verdıgı para kira+faturalar anca yetiyor.

İstanbul- Avrupa yakasında oturuyorum. Haftanın 3 günü okula gidiyorum. Çarşamba-Perşembe ve Hafta sonları boşum.
  • Arkadaşlar OXXO giyim firmasının ilanını kariyer.net te gördüm.Bir sürü şubesi şatış elemanı alacak.Şubeler:

OXXO MARMARA PARK
    OXXO MARMARA FORUM
    OXXO CAPACİTY
    OXXO FORUM İSTANBUL
    OXXO AKMERKEZ
    OXXO PELİCANMALL
    OXXO BEYOĞLU
    OXXO GALLERİA
    OXXO CARREFOUR
    OXXO MALTEPE PARK
    OXXO CAPİTOL
    OXXO BAHARİYE
    OXXO CEVAHİR
    OXXO İSTİNYE PARK
    OXXO BAHÇELİEVLER
    OXXO ANKAMALL
    OXXO CEPA
    OXXO KIZILAY
    OXXO ESPARK
    OXXO KORUPARK
    OXXO ZAFER PLAZA
    OXXO OPTİMUM

Çalışmak isteyen arkadaşlar direk şubelere gidip bizzat şubelere başvurursa daha net sonuçlar alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

varsa bildiğiniz part-time iş ilanı, varsa part time ögrenci arıyan lütfen haberdar edin. Üniversite ögrencisiyim. Babamın verdıgı para kira+faturalar anca yetiyor.

İstanbul- Avrupa yakasında oturuyorum. Haftanın 3 günü okula gidiyorum. Çarşamba-Perşembe ve Hafta sonları boşum.

Dostum iş bulmayı gerçekten istiyorsan kariyer.net vb gibi sitelere özgeçmiş doldurup başvuru yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

varsa bildiğiniz part-time iş ilanı, varsa part time ögrenci arıyan lütfen haberdar edin. Üniversite ögrencisiyim. Babamın verdıgı para kira+faturalar anca yetiyor.

Dostum iş bulmayı gerçekten istiyorsan kariyer.net vb gibi sitelere özgeçmiş doldurup başvuru yapmalısın.

9 10 yere başvuru yaptım hepsi yalan. geri dönmüyolar sadece ben değil çogu arkadasım ve sanal alemdekılerın gorusu

• quote:

quote:

quote:

9 10 yere başvuru yaptım hepsi yalan. geri dönmüyolar sadece ben değil çogu arkadasım ve sanal alemdekılerın gorusu

Bir hafta kadar sonra dönen de olmuştu.

• quote:

quote:

quote:

Oradaki ilan bahsedilen firmanın şubesine gidip,form doldurarak başvur.Geçenlerde 3 arkadaşım bu şekilde lcw ye girdi.

• Arkadaşlar günde 2 saatinizi ayırabiliyorsanız çalışma temponuza göre ayda iyi miktarda ek gelir sağlayabilmeniz için size yardımda bulunabilirim . Özel mesaj ya da mail ile bana ulaşmanızı rica ederim...( mail tercih edilir)

Mail: canismajoris12@gmail.com

Lütfen mailden geri dönüş yapın.

İş: İstanbul Avrupa & Anadolu
    Tür: Ek gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semonk -- 21 Kasım 2013; 16:13:28 >
  • ülke vasıfsız elemanlarla doldu işi beğenmessen al sana iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: handanovic

ülke vasıfsız elemanlarla doldu işi beğenmessen al sana iş

• Ülke nüfusu patlamış durumda, e haliyle iş bulmak zor oluyor. 6 aydır part time iş ilanlarına başvuruyorum, daha iş bulamadım. Arayan da olmadı, iki gün önceki hariç. LCW'dan aradılar. Daha önce çalıştığım mağazadan hem de. Liseden sonra direkt güvenliğe başlamıştım, LCW'da çalışmıştım bir dönem.

Neyse, o çalıştığım mağazadan aradılar, sevindim bildik yer diye. Hem de evime yürüyerek 15 dk. uzaklıkta. Gittim ertesi gün, benden başka üç kişi daha vardı. Üçü de kızdı. Biri içeride görüşmedeydi, diğer ikisi dışarıda bekliyordu. Neyse, sıra bana geldi. Adam sordu, nerede okuyorsun falan diye. Dedim açıköğretim, ooo güzel dedi, herhangi bir gün kısıtlamadan yok, Haftanın her günü çalışabilirsin yani ilerde tam olarak part time'a geçersen falan filan. Sonra daha önce çalıştın mı dedi. Evet dedim, hatta bu mağazada çalışmışlığım bile var güvenlik olarak. Hadi ya ne zaman dedi. 2008'de şu müdür ile şu müdür dönemi dedim. Baya iyi karşıladı, kendi kendime referans gibi bir durum oldu yani bir bakıma. Sonra klasik sorularımızdan bir soru soracağım, bir müşteri olarak satış danışmanından ne beklersin dedi. 1-2 saniye düşündükten sonra, aradığım veya istediğim bir ürünü bana en çabuk şekilde ulaştırmasını ve güler yüzlü olmasını dedim. Süper falan dedi. Neyse, 9 kişi çağırmışlar görüşmeye. 7'si gelmiş. 5 kişi işe alacaklarmış ama kısmi part olarak, yani sadece hafta sonları. Tamam dedim. 1. müdür ile görüşeceğiz, olumlu olursa akşam 6'ya kadar arayacağım dedi ve aramadı.

Şimdi düşünüyorum. 7 kişi var, 5 tanesi işe alınacak. Şansım %72 yani. Başta da dediğim gibi ben gittiğimde 3 kız vardı, illaki onları almışlardır. Kaldık geriye 4 kişi ve 2'si alınacak işe. Şansım %50. Bu 4 kişinin kaçı erkek, kaçı kız diye düşünmeye başladım ister istemez. O değil, boy pos tip falan da var abartı olmamak şartıyla. O kriterleri de eliyorum. 2 gündür içime oturdu valla. Sorduğu özel soruya güzel cevap vermişim, o mağazanın yapısını, huyunu biliyorum, güvenlik geçmişi de var mağazalarda, lan daha ne istiyorsunuz açık mert korkusuz? 40 yılın başı biri aradı, o da ümitleri iyice sararttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

Ülke nüfusu patlamış durumda, e haliyle iş bulmak zor oluyor. 6 aydır part time iş ilanlarına başvuruyorum, daha iş bulamadım. Arayan da olmadı, iki gün önceki hariç. LCW'dan aradılar. Daha önce çalıştığım mağazadan hem de. Liseden sonra direkt güvenliğe başlamıştım, LCW'da çalışmıştım bir dönem.

Neyse, o çalıştığım mağazadan aradılar, sevindim bildik yer diye. Hem de evime yürüyerek 15 dk. uzaklıkta. Gittim ertesi gün, benden başka üç kişi daha vardı. Üçü de kızdı. Biri içeride görüşmedeydi, diğer ikisi dışarıda bekliyordu. Neyse, sıra bana geldi. Adam sordu, nerede okuyorsun falan diye. Dedim açıköğretim, ooo güzel dedi, herhangi bir gün kısıtlamadan yok, Haftanın her günü çalışabilirsin yani ilerde tam olarak part time'a geçersen falan filan. Sonra daha önce çalıştın mı dedi. Evet dedim, hatta bu mağazada çalışmışlığım bile var güvenlik olarak. Hadi ya ne zaman dedi. 2008'de şu müdür ile şu müdür dönemi dedim. Baya iyi karşıladı, kendi kendime referans gibi bir durum oldu yani bir bakıma. Sonra klasik sorularımızdan bir soru soracağım, bir müşteri olarak satış danışmanından ne beklersin dedi. 1-2 saniye düşündükten sonra, aradığım veya istediğim bir ürünü bana en çabuk şekilde ulaştırmasını ve güler yüzlü olmasını dedim. Süper falan dedi. Neyse, 9 kişi çağırmışlar görüşmeye. 7'si gelmiş. 5 kişi işe alacaklarmış ama kısmi part olarak, yani sadece hafta sonları. Tamam dedim. 1. müdür ile görüşeceğiz, olumlu olursa akşam 6'ya kadar arayacağım dedi ve aramadı.

Şimdi düşünüyorum. 7 kişi var, 5 tanesi işe alınacak. Şansım %72 yani. Başta da dediğim gibi ben gittiğimde 3 kız vardı, illaki onları almışlardır. Kaldık geriye 4 kişi ve 2'si alınacak işe. Şansım %50. Bu 4 kişinin kaçı erkek, kaçı kız diye düşünmeye başladım ister istemez. O değil, boy pos tip falan da var abartı olmamak şartıyla. O kriterleri de eliyorum. 2 gündür içime oturdu valla. Sorduğu özel soruya güzel cevap vermişim, o mağazanın yapısını, huyunu biliyorum, güvenlik geçmişi de var mağazalarda, lan daha ne istiyorsunuz açık mert korkusuz? 40 yılın başı biri aradı, o da ümitleri iyice sararttı.

Hacı çok uyanıkmışsın ne zaman güvenlik işine başladın?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.