Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende 16 yasindayim. Kariyer.netten defalarca basvuru yaptim. Lise ogrencisi yaziyorlar ilana basvuruyoruz cevap yok. Defacto teknosa vs hepsine basvurdum. Benim gibi lise ogrencisi olupta isi olan var mi part time. Ist anadolu yakasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

konyada iş arıyorum bi el atın

Bende, bende.. Daha bugün isteklice kariyer.net'e baktım.. Sen mağazalara gidip doğrudan başvuru yaptın mı nasıl oluyor bu başvuru işleri falan.. Daha önce çalışmadım, öğrenci olarak işe ihtiyacım var..
  • PART TİME ÇALIŞAN ARKADAŞLARA BİR SORUM VAR!!

Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve part time işe başlamak üzereyim, sağlık sigortam şu ana kadar babamın üzerineydi ama işe başlayınca sigortamın yarısını mağaza yatıracak geri kalanını benim yatırmam gerekecek, bu miktar aşağı yukarı ne kadar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

PART TİME ÇALIŞAN ARKADAŞLARA BİR SORUM VAR!!

Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve part time işe başlamak üzereyim, sağlık sigortam şu ana kadar babamın üzerineydi ama işe başlayınca sigortamın yarısını mağaza yatıracak geri kalanını benim yatırmam gerekecek, bu miktar aşağı yukarı ne kadar bilgisi olan var mı?

Niye tamamını yatırmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

quote:

PART TİME ÇALIŞAN ARKADAŞLARA BİR SORUM VAR!!

Niye tamamını yatırmıyor

Çünkü part time (yarı zamanlı) eleman olarak işe giriyorum.
    De facto
  • 2 ağustosta işe başladım.

De Facto'da kısa süre önce çalışmış arkadaşlar varsa bir iki öneride bulunursa sevinirim.. Ayrıca yarı zamanlı çalışan arkadaşlar yarım yatan primleri tamamlıyorlar mı yoksa bunu tamamlamak yerine gss'ye mi dahil oluyor?
  • merhabalar part time işe ihtiyacım var:

18 yaşındayım.
    istanbul asya kıtasında oturuyorum.
    anadolu teknik lisesi bilişim teknolojileri veri tabanı programcılığı mezunuyum.
    marmara üniversitesi bilgisayar programcılığı ikinci öğretime devam edeceğim.

iyi derecede bilgisayar kullanıyorum.
  • quote:

2 ağustosta işe başladım.

De Facto'da kısa süre önce çalışmış arkadaşlar varsa bir iki öneride bulunursa sevinirim.. Ayrıca yarı zamanlı çalışan arkadaşlar yarım yatan primleri tamamlıyorlar mı yoksa bunu tamamlamak yerine gss'ye mi dahil oluyor?

bende bugün part time için görüştüm ama anlamadığım bişey var bi arkadaş sigortanın yarısı yatıyor demiş ben babamın sigortasından yararlanıyorum şimdi yarısı yatarsa nasıl olucak ? kendimiz mi yatırcaz gerisini

• quote:

Orijinalden alıntı: tuu

quote:

bende bugün part time için görüştüm ama anlamadığım bişey var bi arkadaş sigortanın yarısı yatıyor demiş ben babamın sigortasından yararlanıyorum şimdi yarısı yatarsa nasıl olucak ? kendimiz mi yatırcaz gerisini

Babanın sigortasından çıkıyorsun.. Onu unut.. Ya sigorta priminin geri kalanını yatıracaksın ya da gelir testi yaptırıp sadece sağlık hizmetlerinden faydalanmak için GSS primi yatıracaksın 40 lira civarında..

Bende yeniyim daha fazlasını bilemiyorum

• quote:

quote:

quote:

Babanın sigortasından çıkıyorsun.. Onu unut.. Ya sigorta priminin geri kalanını yatıracaksın ya da gelir testi yaptırıp sadece sağlık hizmetlerinden faydalanmak için GSS primi yatıracaksın 40 lira civarında..

Bende yeniyim daha fazlasını bilemiyorum

peki teşekkürler

• quote:

merhaba benden işe başlamak için toplamam gereken evrakları istediler ama çok fazla ve gereksiz şeyler var üç gündür koşturuyorum verem savaş disapanserinden sağlık raporunu ne kadar sürede aldınız çok uzun sürer mi ?
  • quote:

quote:

merhaba benden işe başlamak için toplamam gereken evrakları istediler ama çok fazla ve gereksiz şeyler var üç gündür koşturuyorum verem savaş disapanserinden sağlık raporunu ne kadar sürede aldınız çok uzun sürer mi ?

Sabah 08:00'de evden çıktım. 13:30 gibi tüm evrakları tamamlamıştım. Mağazaya teslim etmiştim.. Yer Konya

• Simit Sarayı'nda çalışan/çalışmış olan var mı?
  • Bir up yapalım.Bu ara ilanlar aktif.
  • yaa beni bayram destek personele çağırıyolar de factoya günlük 30 tl ama şu garanti bankasından hesap açma işi kafamı karıştırdı. 40 tl ücret hesap işletim alıyolarmış bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

yaa beni bayram destek personele çağırıyolar de factoya günlük 30 tl ama şu garanti bankasından hesap açma işi kafamı karıştırdı. 40 tl ücret hesap işletim alıyolarmış bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Bende Metro Süpermarkette başlayacağım, şirkete ilet dedi insan kaynakları onu geri yatırırlar. Öğrenciysen öğrenci belgenle git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

yaa beni bayram destek personele çağırıyolar de factoya günlük 30 tl ama şu garanti bankasından hesap açma işi kafamı karıştırdı. 40 tl ücret hesap işletim alıyolarmış bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Bende Metro Süpermarkette başlayacağım, şirkete ilet dedi insan kaynakları onu geri yatırırlar. Öğrenciysen öğrenci belgenle git.

hocam o sadece yapı kredi ve iş bankasında oluyor. garanti bankasında öyle bir şey yok
  • Benimde bir part time is bulmam lazim 2. Ogretim ogrencisiyim Corumda nerelere basvurabilirim ?

• Deriden'de çalışıyorum Part olarak.

Full başladım part'a geçtim öğrenci olduğum için
    Haftasonu 2 gün haftaiçi 1 gün toplam 3 gün çalışıyorum
    Full çalışıyorum yani 12 saat 3 gün.

545 net maaş var geri kalan prim sistemli
    20 bin yaparsan 1000 tl para alıyorsun.

Ben ilk ay fulldum 1157 tl aldım part olan arkadaş 1120 tl aldı siz düşünün :)

Başvurmak isteyenler lcw defakto mudo gibi aç firmalara başvurucaklarına 3 gün rahat çalışıcakları buraya başvurmaları daha mantıklı. He onlarda prim 150-200 arasıdır yeter bana satışla uğraşamam diyorsanız sizin biliceğiniz iştir.

Satış yapmakta zor değil herkes sırayla gidiyor müşteriye zaten.
  • beyler şu strabucka hala eleman alıyorlarmıdır part time
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.