Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garlinger

quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Arkadaşlar konuyu güncel tutalım baya faydalı. Şöyle güzel bir liste yapsak part-time eleman alan firmalar diye süper olur. Ben 1,5 yıldır gap te çalışıyorum. 1 yıl da flo da çalıştım merak eden varsa açık olan anadolu yakası mağazaları söylerim. Liste yapacak olursak;

-FLO
    -KOTON
    -LCW
    -FLO
    -DE FACTO
    -BOYNER&YKM
    -INDITEX GRUBU (ZARA-BERSHKA- P&B-ZARA HOME-MASSIMO DUTTI)
    -H&M
    -TCHIBO
    -GAP
    -MAVI
    -NEZİH
    -US POLO
    -COLIN'S
    -C&A
    VE BKING SBARRO GIBI YEMEK YERLERİ

Daha lüks mağazalar part alımı yapmıyor sanırım şöyle Levi's falan olsa güzel olurdu.

Zara hm ve kotonda calisma saatleri ve ucretleri biliyormusun ?

Koton 8 saat haftada 4 gün

980 lira maaş
    180 yemek

Günde 4 saat mesela haftada 5 gün olarak çalışılmıyor mu? Günde 8 saat, tüm günün gider ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: Garlinger

quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Arkadaşlar konuyu güncel tutalım baya faydalı. Şöyle güzel bir liste yapsak part-time eleman alan firmalar diye süper olur. Ben 1,5 yıldır gap te çalışıyorum. 1 yıl da flo da çalıştım merak eden varsa açık olan anadolu yakası mağazaları söylerim. Liste yapacak olursak;

-FLO
    -KOTON
    -LCW
    -FLO
    -DE FACTO
    -BOYNER&YKM
    -INDITEX GRUBU (ZARA-BERSHKA- P&B-ZARA HOME-MASSIMO DUTTI)
    -H&M
    -TCHIBO
    -GAP
    -MAVI
    -NEZİH
    -US POLO
    -COLIN'S
    -C&A
    VE BKING SBARRO GIBI YEMEK YERLERİ

Daha lüks mağazalar part alımı yapmıyor sanırım şöyle Levi's falan olsa güzel olurdu.

Zara hm ve kotonda calisma saatleri ve ucretleri biliyormusun ?

Koton 8 saat haftada 4 gün

980 lira maaş
    180 yemek

Günde 4 saat mesela haftada 5 gün olarak çalışılmıyor mu? Günde 8 saat, tüm günün gider ya.

8x4 32
    4x5 20

Yani hayır anca 6 saat 5 gün yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cuma cumartesi pazar günleri çalışabileceğim iş arıyorum. üniversite öğrencisiyim ve ümraniyede ikamet ediyorum.
    buralarda iş arıyorum. yardımlarınızı beklerim.
  • Tam zamanlı baristalık işi arayanlar sefaköye açılıcak şube için pm atsın ayrıntıları verim

• sakalın serbest olduğu kurumsal firmalar hangileri arkadaşlar?
  • bim migros gibi part time iş arıyorum kocaelinde ikamet ediyorum eleman alımı varsa yazın
  • Arkadaşlık yaparak para kazanılabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Ama böyle bir şey de varmış işte öğrendik. http://www.caliskaninsan.com/arkadaslik-yaparak-para-kazanmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bosch Manisa - Mühendislik fakültesinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencileri girebilir. İki tip sözleşme var 3 günlük ve 5 günlük. 6+5 ay sözleşme yapılıyor. Haftada üç gün çalışma için 700 lira, beş gün için asgari ücret yatıyor. Yemekler güzel, ortam şahane, öğrenciyken tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 22 Ocak 2017; 20:36:5 >
  • Arkadaşlar merhabalar bilindik bir x giyim markasıyla bir iş görüşmesi gerçekleştirdim part time olacak şekilde.Ücreti sorduğumda haftalık 30 saat çalışacağımı,45 saat çalışanların asgari ücret aldığını benim de asgari üzerinden hesaplama yapmam gerektiğini söylediler maaş için.Bu hesaplamanın nasık yapılacağına dair bir bilgi bulamadım bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim iyi günler diliyorum

• StevieW kullanıcısına yanıt
    asgari ücret*30/45 dir muhtemelen
  • Arkadaslar suan part time calisan biri pm atabilir mi bise sormam gerekiyorda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İstanbul/Maltepe'de yaşıyorum hafta sonu çalışabileceğim iş arıyorum. Üniversite öğrencisiyim yardım ederseniz çok sevinirim.

• Hm de çalışan arkadaşlar var mı ?

• Kimse dönmüyor bence hep torpille alıyorlar. Milletvekili gerizekli tabi her yerde günlük 12 saat çalışmaya 1000 Lira veriyorlar burda

• Part time iş arayanlar yardımcı olabilirim

• Hazır böyle bir konu varken ben de bir iş ilanı paylaşayım sizlerle. Öncelikle yaptığımız iş Sağlık Turizmi. Hani bu İstanbul'da sık sık gördüğünüz saç ektiren Arap turistler var ya onları getiren firmalardan bir tanesiyiz. İzmir merkezli olduğumuz için İstanbul'da bizimle birlikte çalışacak İngilizce konuşabilen part-time (aslında tam part-time değil, iş bazlı demek daha doğru) çalışabilecek arkadaşlar arıyoruz. Günlük ödediğimiz ücret 100 TL ve ayda minimum 20 günlük işimiz oluyor. İlgilenen olursa bir günde neler yapıldığını detaylı olarak anlatırım.

Hastalarımız genellikle Maltepe Elite Hotel'de kalıyorlar ve ameliyatları otele birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Mehmet Toprak Hastanesi'nde oluyor. Bu bölgelere ulaşım sorunu olmayanlar bence değerlendirebilirler.

Web Sayfamız:www.surgerytr.com

Instagram: instagram.com/surgerytr_

Facebook: facebook.com/surgerytr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 1 Mayıs 2018; 16:54:20 >

• Merhabalar, üniversite öğrencisiyim . Yaz ayları için (hazirandan agustos başına kadar) tercihen İstanbul Avrupa yakasında özel ders(mat-fizik olursa iyi olur), garsonluk veya kasiyerlik vb. alanlarda part-time iş aramaktayım. İngilizce gerektiren iş olursa çok iyi konuşamıyorum baştan belirteyim. PM'den ulaşabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar Pariyer.com dan bir sürü part time iş ilanına ulaşabilirsiniz. Tamamen bunun için hazırlanmış bir site ben kendi işimi bu şekilde buldum.https://www.pariyer.com/
  • Leoon17 kullanıcısına yanıt
    https://www.pariyer.com/is-arayanlar/is-ilani/istanbul/garson-araniyor-2143 buradaki ilan uygunsa başvur bence
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.