Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

quote:

Orijinalden alıntı: psycho0093

niye hep karizma isler pesindesiniz, daha bugun a101de ise girdim bence bu tarz yerlere basvurun. Bim,a101,şok falan

çalışma şartları nasıl? maaş ne kadar?

liseden yeni mezun oldum ben.dun basvurdum bugun mulakata gittim 6saat +1.5saat yemek molası 700-750.6saati gecerse de mesaiye sayiliyo iste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ingilizcesi iyi olanlar için iş biliyorum ilgilenirseniz. INKA adında bir firma uluslararası konferans lar için genç adamlar arıyorlar. mesela ben başvurdum 30-8 temmuz arası bir kongre var istanbul'da orada ya grup halinde havaalanından kişileri karşılıyorsunuz yada kongre salonunda sağa sola ne iş varsa yapıyorsunuz ses sistemini kurulumuna yardım masaları silme vs vs.
    şöyle bir sıkıntı var iş sürekli değil oldukça arıyorlar. bana hemen geri dönüş yaptılar ama tarih uymadı bir daha ki kongreye inşallah:)
    ilgilenen olursa numara da var elimde veririm görüşürsünüz.
    ama ingilizce çok iyi olmalı!!!
  • bılgısayar donanımı ve yenı teknolojıyı takıp etmeyı cok seven bırı olarak uygun ıs varmı myo mezunuyum
    vatan bılgısayar dusunuyorum fakat orada kota sıstemı varmıs sanırım bellı kota altı kalırsan cıkma mevzusu varmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

bılgısayar donanımı ve yenı teknolojıyı takıp etmeyı cok seven bırı olarak uygun ıs varmı myo mezunuyum
    vatan bılgısayar dusunuyorum fakat orada kota sıstemı varmıs sanırım bellı kota altı kalırsan cıkma mevzusu varmıs

teknosa ya başvur ama orada 6 ay dan önce çıkamıyorsun.
  • yaş 18 bende iş arıyorum samsun yada çorumda
  • tecrubesiz part time olup 1000 tl veren var mi?

istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 28 Haziran 2012; 12:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh! 2,5 TL saat ücreti nedir ya? ağustos 2011 e kadar 2,5 yıl part time çalıştığım yerde 4,92 TL saati ücreti, + yemek + servis + günlük 5,5 TL yol arası alıyodum. (part time lara hem yol parası, hem servis veriyolardı valla). işçilik iyice ucuz olmuş ki o kadar zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

yuh! 2,5 TL saat ücreti nedir ya? ağustos 2011 e kadar 2,5 yıl part time çalıştığım yerde 4,92 TL saati ücreti, + yemek + servis + günlük 5,5 TL yol arası alıyodum. (part time lara hem yol parası, hem servis veriyolardı valla). işçilik iyice ucuz olmuş ki o kadar zor iş

ne işiydi hocam o
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street
    hocam tam gün starbucks ne kadar para verir acaba?
    ya kısaca şöyle yazayım cevabın önemli benim için.daha önce garsonluk falan yapmadım.bu tür firmalar beni alır mı işe? 19 yaşındayım lise mezunu.sınavlara hazırlanacağım yaz bitimi.en çok bilgisayardan anlıyorum.en az 800 falan olsa yeter bana

hocam şöyle starbucks genelde bilidğim kadarıyla ve gözlemledığım kadarıyla geçici eleman almıyor, aldığı elemanlar uzun süreler çalışıyor.
    starbucks garsonlukla alakasız bir iş, kahve hazırlıyosun

full time maaşı sanırım 1100tl geliyor

yok hocam şöyle; yazın full olup yaz bitimi part olmayı düşünüyordum.neyse, bu gün başvuru formumu bıraktım starbucks'a.hayatımda ilk defa girdim, girmez olaydım diyorum.samimiyet ve yardımcı olma adına hiç bir şey yok.eğer cafede çalışan bir arkadaşımın yanına gidersem iyi olacak.dediğine göre samimi,anlayışlı bir ortamı var imiş.maaş ve çalışma saati de uygun geldi bana açıkçası.

Daha önce hiçbir yerde çalışmadıgınız için öyle diyorsunuz inanın bana starbucks bu konuda en iyi. Oraya samimiyet yok diyorsanız bireysel kafelerde zor bulursunuz o samimiyeti.

Bir kere gelen müşteri kıllık çıkartacak müşteriler değil. Starbucks'a çok gittigim için biliyorum. Müsteri kahvesini alır saatlerce oturur, nete girer, garsonluk yapmazsın orada. Boş bardaklar ise masada kalır 30 dk veya yoğunluga göre saat bası toplanır.

Kahve yapmayı bileceksin, ürünlerin tadı içerigi ve okunusu hakkında bilgi sahibi olacaksın. Ki 1 ay boyunca bütün kahveleri denemis olacaksın bence bu bile süper bir sey Biz 10 lira veriyoruz bir kahve için.

Eskişehirde olanlar starbucks başburularını geri çeksinler bu işi çok istiyorum, adam tanımam

hocam, bu starbucks'da diyelim ise baslıyacagın zaman herhangi birşey imzalatıyolarmı, mesela istediğin zaman cıkabiliroymusun, yoksa belli bir zaman calışma sartımı var
    mesela 1-2 ay çalışıp çıkma gibi bi imkan varmı ?
    bide bu çalışma 5 gün günde 4 saat = 600 TL iyi gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pomobil41 -- 28 Haziran 2012; 12:34:41 >

• Starbucks'ı Shaya Group kendisi açıyor ve müdür atıyor. Vardiyalı olarak toplam 10 kişi çalışsa baristalara toplam 6.000 lira verse, müdüre de 2.000-3.000 lira verse kendisine hala kar kalıyor. Çünkü bence aylık toplam karı en az 20.000-25.000 olan bir işletme.

O yüzden de çalışma şartları iyi,baskı yok. Ama sözleşmesi hakkında bilgim yok.

Burger King, Mc Donalds tarzı yerler franchising olduğu için senin benim gibi tecrübesiz, parası olan adamlar açıyor ve satış baskısı, disiplin gibi sorunlar daha çok. Çünkü orayı açan, işcilere ne kadar az para verip ne kadar çok çalıştırırsa o kadar kar kalacak cebine. Ama starbucks tek bir merkezde toplandığı için para tek bir elde toplanıyor.

Ve tamamen müşteri odaklı. Müşteri kahveyi mi beğenmedi, hemen yeni bir tane veriyorsun. Yeni bir ürün mü çıktı, hemen denemesi için ufak bir bardakta beleşe veriyorsun.

Ben hiç starbucks'ta kavga çıktıgını görmedim. Ama burger tarzı yerlerde genelde hep kasada tartısma çıkar. Ya çok bekler müsteri, ya hamburger yanlıs yapılır, ya patatesler soğuk verilir. Ve paragöz oldukları için de beleşe vermezler, 2 saat daha bekletip yenisini yine parayla satar. Ama starbucks'ta öyle sorunlar yok.

• harika konu takip
  • takip şöle iyi paralı part iş çıkarsa neden olmasın
  • Starbucks kasa elemanı almıyor mu ya :D az çok kasa bilgim var :) Kahve falan hiç anlamam, zaten sıcak içeceklerle pek aram yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

Orijinalden alıntı: VINTAGE

konuyu takipteyim çok sık eleman alan firmalar hangileri çok yere başvurdum 1 hafta oldu dönmediler.özellikle d&r ı istiyorum.

Bol bol kitap oku :)

Alakası yok.Genelde şaka gibi ama 1 ay içinde dönüyorlar çünkü cvleri biriktirip aralarından elemeler yapıp arıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

Starbucks kasa elemanı almıyor mu ya :D az çok kasa bilgim var :) Kahve falan hiç anlamam, zaten sıcak içeceklerle pek aram yok :D

1 kisi kasada duruyor. 1 kisi arka taraftan kahveleri alip musterilere sesleniyor. Sanirim 3-4 kisi de kahve yapiyor. En temizi kahve yapmak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıldıysa özür dilerim. Bu tip işlerde kyk dan aldığımız kredi kesiliyor mu
  • quote:

quote:

Starbucks kasa elemanı almıyor mu ya :D az çok kasa bilgim var :) Kahve falan hiç anlamam, zaten sıcak içeceklerle pek aram yok :D

1 kisi kasada duruyor. 1 kisi arka taraftan kahveleri alip musterilere sesleniyor. Sanirim 3-4 kisi de kahve yapiyor. En temizi kahve yapmak :)

Hiç gitmediğim için doğal olarak bilmiyorum valla insanlarla uğraşmak çok zor.Kahve yapan kişi müşterilerle diyalog kurmuyor herhalde .
  • quote:

quote:

quote:

Hiç gitmediğim için doğal olarak bilmiyorum valla insanlarla uğraşmak çok zor.Kahve yapan kişi müşterilerle diyalog kurmuyor herhalde .

kurmuyor bende çalışmak istiyorum ama nasıl yapıldığını isimlerini dahi bilmiyorum starbucks kültürüm yok gitmedim 1-2 kere gittim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

quote:

quote:

kurmuyor bende çalışmak istiyorum ama nasıl yapıldığını isimlerini dahi bilmiyorum starbucks kültürüm yok gitmedim 1-2 kere gittim sadece

Aynen ama çok cazip geldi şartları part time olarak girersem çok güzel olur herhalde.Hatta bi outlet avm var oturduğum semte yakın hafta için bomboştur zaten genelde haftasonu kalabalık ama starbucksın öyle çok aman aman kalabalık olduğunu hiç görmedim orda,gidip bi başvurasım geldi :) Tecrübe aramıyorlar sanırsam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

quote:

quote:

Aynen ama çok cazip geldi şartları part time olarak girersem çok güzel olur herhalde.Hatta bi outlet avm var oturduğum semte yakın hafta için bomboştur zaten genelde haftasonu kalabalık ama starbucksın öyle çok aman aman kalabalık olduğunu hiç görmedim orda,gidip bi başvurasım geldi :) Tecrübe aramıyorlar sanırsam.

ben internetten başvurdum sonuçta bu işi yapanlar ana karnında öğrenmiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.