Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Starbucks kalabalık olur arkadaslar. Çünkü rastgele değil de arastırılıp açılıyor o mağazalar. Ben çok gittigim için gözlemler şöyle ;

Herkes tren gibi sıraya giriyor. İlk kasaya geliyorsun, müşteri eğer kahve ismini biliyorsa direkt söylüyor, karamel veya çikolata sosu ister misiniz falan diyosun. Eğer müşteri kahve isimlerini söyleyemiyorsa da kafana göre ver bir şey diyor siz de kafaya göre verirsiniz. Sonra müşterinin ismini alacaksınız, bardağa yazacaksınız. Kahve hazırlanınca da bir eleman ''XXX bey' kahve hazır'' diye bagırıyor siz müşteri de kahvesi alıyor. Kasada durmak sıkıcı bence. Para al,para ver. Arkada olunca kahve yapmayı ögrenirsin en azından. Evde falan da yaparsın paso.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

daha önce benzeri konu açmışsın oradada yazmışım yazayım gene iletişime geç bu firmalarla illaki birine girersin
    De Facto - Migros - Carfoursa - Starbucks - BK - Mc -Pronet - Koton

yada Tempo dağıtım var eğer ist-anadolu yakasında oturuyorsan bu firmayı araştır anketörlük,dağıtım,kuryelik gibi işler yapıyolar elemanlarıda günlük şekilde çalışan elemanlar

Hocam tempo dağıtımın sitesine baktım merkezi Florya yazıyor acaba ben mi yanlış baktım Anadolu yakasında oturuyorum nereye başvurmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 16 tavsiye edebileceğiniz part time iş varmı lc wakiki de facto dusunuorum fakat nasıl bir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1752DF16D -- 28 Haziran 2012; 14:38:22 >
  • 17 yaşındayım, sizce nereye başvurayım? İşe alınma şansım en çok hangi yerde olur?
    Part time veya full time çalışabilirim. Fakat sadece 1 veya 2 ay. Bi öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 28 Haziran 2012; 14:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Starbucks kasa elemanı almıyor mu ya :D az çok kasa bilgim var :) Kahve falan hiç anlamam, zaten sıcak içeceklerle pek aram yok :D

1 kisi kasada duruyor. 1 kisi arka taraftan kahveleri alip musterilere sesleniyor. Sanirim 3-4 kisi de kahve yapiyor. En temizi kahve yapmak :)

Hiç gitmediğim için doğal olarak bilmiyorum valla insanlarla uğraşmak çok zor.Kahve yapan kişi müşterilerle diyalog kurmuyor herhalde .

kurmuyor bende çalışmak istiyorum ama nasıl yapıldığını isimlerini dahi bilmiyorum starbucks kültürüm yok gitmedim 1-2 kere gittim sadece

Aynen ama çok cazip geldi şartları part time olarak girersem çok güzel olur herhalde.Hatta bi outlet avm var oturduğum semte yakın hafta için bomboştur zaten genelde haftasonu kalabalık ama starbucksın öyle çok aman aman kalabalık olduğunu hiç görmedim orda,gidip bi başvurasım geldi :) Tecrübe aramıyorlar sanırsam.

ben internetten başvurdum sonuçta bu işi yapanlar ana karnında öğrenmiyor

Kahve hazırlayanların görev adı ne olarak geçiyor barista mı ? Sen kariyer.netten mi başvurdun,inş gönlüne göre olur bu arada,hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Starbucks kasa elemanı almıyor mu ya :D az çok kasa bilgim var :) Kahve falan hiç anlamam, zaten sıcak içeceklerle pek aram yok :D

1 kisi kasada duruyor. 1 kisi arka taraftan kahveleri alip musterilere sesleniyor. Sanirim 3-4 kisi de kahve yapiyor. En temizi kahve yapmak :)

Hiç gitmediğim için doğal olarak bilmiyorum valla insanlarla uğraşmak çok zor.Kahve yapan kişi müşterilerle diyalog kurmuyor herhalde .

kurmuyor bende çalışmak istiyorum ama nasıl yapıldığını isimlerini dahi bilmiyorum starbucks kültürüm yok gitmedim 1-2 kere gittim sadece

Aynen ama çok cazip geldi şartları part time olarak girersem çok güzel olur herhalde.Hatta bi outlet avm var oturduğum semte yakın hafta için bomboştur zaten genelde haftasonu kalabalık ama starbucksın öyle çok aman aman kalabalık olduğunu hiç görmedim orda,gidip bi başvurasım geldi :) Tecrübe aramıyorlar sanırsam.

ben internetten başvurdum sonuçta bu işi yapanlar ana karnında öğrenmiyor

Kahve hazırlayanların görev adı ne olarak geçiyor barista mı ? Sen kariyer.netten mi başvurdun,inş gönlüne göre olur bu arada,hayırlısı olsun.

inş. kariyer.net ten vurdum bir sürü yere de ayrıca başvurdum 1 hafta odu geri dönene olmadı

• Cok yararli konu. Acan arkadasn eline saglik

Bu arada bu sene lise mezunu oldum starbucksda 2 ay boyunca full time uni zamani part time calisablrmym ve internetten basvury yapilabiliyomu

• BEN DE YAZLIK PART TIME VEYA FUL TİME ÇALIŞABİLECEĞİM BİR YER ARIYORUM BİLGİSAYAR KONUSUNDA TECRÜBELİYİM.PROGRAM YAZMA VERİ TABANI FİLAN V.S. STARBUCK DA OLABİLİR ASLINDA BAŞVURU YAPTIM AMA BAKALIM. AYRICA KONU ÇOK YARARLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 28 Haziran 2012; 15:54:58 >
  • Takip.
  • mesajım bulunsun part time iş arıyorum bende
  • İŞ VAR DEDİLER, KALKTIK GELDİK !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

tecrubesiz part time olup 1000 tl veren var mi?

istanbul

:)) jigololuk var ama 55-60 yaşında kadınlarla başlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Cok yararli konu. Acan arkadasn eline saglik

Bu arada bu sene lise mezunu oldum starbucksda 2 ay boyunca full time uni zamani part time calisablrmym ve internetten basvury yapilabiliyomu

Tabiki. Ana sayfadaki linkten CV'ni doldur güzel bir resmini koy ve açık ilanlar kısmından çalısacagın ile göre full time- part time basvurusu yapabilirsin. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde şu an eleman alımı yapılıyor.
  • bu arada marketçilikle mağazacılıkla ilgilenen arkadaşlar, UCZ isminde yeni marketler açılıyor, market dediğim de 40 metrekare bir alan olacak, iki vardiyası var sabah 8:30-16 akşam 14:30-22 yanılmıyorsam ama sadece bir mağazada 2 kişi çalışıyor, biri bir vardiya diğeri diğer vardiya, izin kullanılan günler başka şubeden destek için ekstra bir eleman geliyor, haftada 1 gün izin var, maaşı 950 tl ayrıca 150tl'lik de multinet kartı veriyorlar, lgisini çeken varsa duyrulur ...
  • starbucks'ın geri dönüş süresini merak eden arkadaşlar; 1 hafta dendi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

yuh! 2,5 TL saat ücreti nedir ya? ağustos 2011 e kadar 2,5 yıl part time çalıştığım yerde 4,92 TL saati ücreti, + yemek + servis + günlük 5,5 TL yol arası alıyodum. (part time lara hem yol parası, hem servis veriyolardı valla). işçilik iyice ucuz olmuş ki o kadar zor iş

ne işiydi hocam o

Electroworld. Oem satis danismani pozisyonunda basladm. Daha cok teknik servis, musteri hizmetleri teknik destek tarafinda calistim. Ama yeri geldi notebook ta sattim gayet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

Orijinalden alıntı: melyyh

yuh! 2,5 TL saat ücreti nedir ya? ağustos 2011 e kadar 2,5 yıl part time çalıştığım yerde 4,92 TL saati ücreti, + yemek + servis + günlük 5,5 TL yol arası alıyodum. (part time lara hem yol parası, hem servis veriyolardı valla). işçilik iyice ucuz olmuş ki o kadar zor iş

ne işiydi hocam o

Electroworld. Oem satis danismani pozisyonunda basladm. Daha cok teknik servis, musteri hizmetleri teknik destek tarafinda calistim. Ama yeri geldi notebook ta sattim gayet.

• Arkadaşlar kusura bakmayın bir iki sorum var ;

Şimdi ben 18 yaşından küçük bir lise öğrencisiyim 5 ay sonra 17 olcam öyle söyleyim.Part time olarak çalışmak istiyorum.Ve daha önce bu tür kurumlarda hiç çalışmadım bakkal da berber de felan çalıştım bana önerebileğiniz biryer var mı?

İkinci sorum ; benim sınıf tekrarı gibi bi durumum var bu sene Babama böyle desem beni okuldan felan alır mı sizce yada bunu en iyi şekilde nasıl söylerim? Bunu cevaplamasanızda olur..
  • beyler 18 yaş altı eleman alan bildiğiniz yer varmı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.