Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Ben bu yaz fındık toplayacam ağvada.Günlük 45 TL Sabah 8 Akşam 6 . Öğlen 1 saat dinlenme + yemek + yol .

5 gün gitsem 225 TL'm oluyor

Hocam nerde bu yer boş yeriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

quote:

hocam tam gün starbucks ne kadar para verir acaba?
    ya kısaca şöyle yazayım cevabın önemli benim için.daha önce garsonluk falan yapmadım.bu tür firmalar beni alır mı işe? 19 yaşındayım lise mezunu.sınavlara hazırlanacağım yaz bitimi.en çok bilgisayardan anlıyorum.en az 800 falan olsa yeter bana

hocam şöyle starbucks genelde bilidğim kadarıyla ve gözlemledığım kadarıyla geçici eleman almıyor, aldığı elemanlar uzun süreler çalışıyor.
    starbucks garsonlukla alakasız bir iş, kahve hazırlıyosun

full time maaşı sanırım 1100tl geliyor

yok hocam şöyle; yazın full olup yaz bitimi part olmayı düşünüyordum.neyse, bu gün başvuru formumu bıraktım starbucks'a.hayatımda ilk defa girdim, girmez olaydım diyorum.samimiyet ve yardımcı olma adına hiç bir şey yok.eğer cafede çalışan bir arkadaşımın yanına gidersem iyi olacak.dediğine göre samimi,anlayışlı bir ortamı var imiş.maaş ve çalışma saati de uygun geldi bana açıkçası.

Daha önce hiçbir yerde çalışmadıgınız için öyle diyorsunuz inanın bana starbucks bu konuda en iyi. Oraya samimiyet yok diyorsanız bireysel kafelerde zor bulursunuz o samimiyeti.

Bir kere gelen müşteri kıllık çıkartacak müşteriler değil. Starbucks'a çok gittigim için biliyorum. Müsteri kahvesini alır saatlerce oturur, nete girer, garsonluk yapmazsın orada. Boş bardaklar ise masada kalır 30 dk veya yoğunluga göre saat bası toplanır.

Kahve yapmayı bileceksin, ürünlerin tadı içerigi ve okunusu hakkında bilgi sahibi olacaksın. Ki 1 ay boyunca bütün kahveleri denemis olacaksın bence bu bile süper bir sey Biz 10 lira veriyoruz bir kahve için.

Eskişehirde olanlar starbucks başburularını geri çeksinler bu işi çok istiyorum, adam tanımam

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

quote:

quote:

ya kısaca şöyle yazayım cevabın önemli benim için.daha önce garsonluk falan yapmadım.bu tür firmalar beni alır mı işe? 19 yaşındayım lise mezunu.sınavlara hazırlanacağım yaz bitimi.en çok bilgisayardan anlıyorum.en az 800 falan olsa yeter bana

hocam şöyle starbucks genelde bilidğim kadarıyla ve gözlemledığım kadarıyla geçici eleman almıyor, aldığı elemanlar uzun süreler çalışıyor.

yok hocam şöyle; yazın full olup yaz bitimi part olmayı düşünüyordum.neyse, bu gün başvuru formumu bıraktım starbucks'a.hayatımda ilk defa girdim, girmez olaydım diyorum.samimiyet ve yardımcı olma adına hiç bir şey yok.eğer cafede çalışan bir arkadaşımın yanına gidersem iyi olacak.dediğine göre samimi,anlayışlı bir ortamı var imiş.maaş ve çalışma saati de uygun geldi bana açıkçası.

Daha önce hiçbir yerde çalışmadıgınız için öyle diyorsunuz inanın bana starbucks bu konuda en iyi. Oraya samimiyet yok diyorsanız bireysel kafelerde zor bulursunuz o samimiyeti.

Bir kere gelen müşteri kıllık çıkartacak müşteriler değil. Starbucks'a çok gittigim için biliyorum. Müsteri kahvesini alır saatlerce oturur, nete girer, garsonluk yapmazsın orada. Boş bardaklar ise masada kalır 30 dk veya yoğunluga göre saat bası toplanır.

Kahve yapmayı bileceksin, ürünlerin tadı içerigi ve okunusu hakkında bilgi sahibi olacaksın. Ki 1 ay boyunca bütün kahveleri denemis olacaksın bence bu bile süper bir sey Biz 10 lira veriyoruz bir kahve için.

Eskişehirde olanlar starbucks başburularını geri çeksinler bu işi çok istiyorum, adam tanımam

Hocam cok merak ediyorum resimdeki sen misin?
    Mobilim alıntının icini silemiyorum kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam günlük işler oluyor mesela festival türü şeylerde çağırıyorlarmış.Bunlarla ilgili bilgi verebilicek varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VINTAGE

konuyu takipteyim çok sık eleman alan firmalar hangileri çok yere başvurdum 1 hafta oldu dönmediler.özellikle d&r ı istiyorum.

Bol bol kitap oku :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defacto ve starbucks'dan geri dönüş yapma yüzdeleri kaç oluyor
  • defacto,lcw,kipa ve cinemaximum'a başvurumu yapmıştım 1 hafta önce Bakalım beklemedeyim.
    Migros'dan haber gelmedi maalesef bana "sadece 3 ay çalışabilirim." lafının üzerine geri dönmediler
  • arkadaşlar şuana kadar hiç bu tür işlerde çalışmadım.

Alınma ihtimalim var mıdır? Günlük 12, 15 saat çalışmak kesinlikle istemiyorum, 18 yaşındayım liseyi bitirdim. Tecrübe olmadan bu tür işler içinden en kolay hangisinde başlayabilirim.
  • 18 yaş altını aldığından kesin olduğunuz iş yerleri var mı?
  • @1Ceko

Yok Rachel Bilson

Defacto, Lcw ve C&A'dan dönme ihtimalleri yüksek ama Starbucks'ı ben de bilmiyorum beklemedeyiz. Bu işe başlayanlar hep C&A'dan başlar. Geçen sene aramışlardı da gitmemistim..

Herkes nereye girdiğini söylesin ana sayfaya ekleriz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

18 yaş altını aldığından kesin olduğunuz iş yerleri var mı?

Defacto 15 yaş ve üstünü alıyor sanırsam ana sayfadaki linkten bakabilirsin.

@italyanaygiri

Beni sadece Defacto ve C&A aramıstı ama C&A çok sık eleman alımı yapmıyor. Beni taa 1 ay sonra aramışlardı. Defacto'nun şu andaki açık ilanlarını görebilirsin ana sayfaki linkten.
  • Çok Güzel konu teşekkürler
  • quote:

quote:

@italyanaygiri

Beni sadece Defacto ve C&A aramıstı ama C&A çok sık eleman alımı yapmıyor. Beni taa 1 ay sonra aramışlardı. Defacto'nun şu andaki açık ilanlarını görebilirsin ana sayfaki linkten.

hocam defacto ve starbucks'tan geri dönüş ihtimalleri var mı?
    secretcv'den 16 yere başvuru yaptım herhalde 2-3 yer çıkar
  • quote:

quote:

@italyanaygiri

adaylarda arananlar için en az lise mezunu olmalı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro 1618

quote:

quote:

@italyanaygiri

hocam defacto ve starbucks'tan geri dönüş ihtimalleri var mı?
    secretcv'den 16 yere başvuru yaptım herhalde 2-3 yer çıkar

Eğer tecrüben varsa dönerler, yoksa da biraz şansına kalmıs. Tecrübeli birileri geip işi kapabilir. 16 başvurunun en az 2'sine çagırılırsın ama merak etme.

@Avokado Kabuğu

Arkadaşım Lise 2'den beri(yani 16 yaş) mağazalarda part-tıme bazen full-tıme olarak çalısıyor. Şu an GAP'a girdi. İlk olarak C&A'da başladı 16 yasında. Öyle yazdıgına bakma sen basvur yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Ben bu yaz fındık toplayacam ağvada.Günlük 45 TL Sabah 8 Akşam 6 . Öğlen 1 saat dinlenme + yemek + yol .

5 gün gitsem 225 TL'm oluyor

Hocam nerde bu yer boş yeriniz varmı

harbi nerde bu yer. ağvada yazlığımız var hatta bu hafta içinde orda olucam
  • niye hep karizma isler pesindesiniz, daha bugun a101de ise girdim bence bu tarz yerlere basvurun. Bim,a101,şok falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu bakalım biz iş bulabilicez mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam elemanlar buzdolabından beterdi ne yalan söyleyeyim..hayatımda ilk kez girdiğim, ondan sonra girdiğime bin pişman olduğum ilk ve tek yer..

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho0093

niye hep karizma isler pesindesiniz, daha bugun a101de ise girdim bence bu tarz yerlere basvurun. Bim,a101,şok falan

çalışma şartları nasıl? maaş ne kadar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.