Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackSt.

Arkadaşlar kusura bakmayın bir iki sorum var ;

Şimdi ben 18 yaşından küçük bir lise öğrencisiyim 5 ay sonra 17 olcam öyle söyleyim.Part time olarak çalışmak istiyorum.Ve daha önce bu tür kurumlarda hiç çalışmadım bakkal da berber de felan çalıştım bana önerebileğiniz biryer var mı?

İkinci sorum ; benim sınıf tekrarı gibi bi durumum var bu sene Babama böyle desem beni okuldan felan alır mı sizce yada bunu en iyi şekilde nasıl söylerim? Bunu cevaplamasanızda olur..

HOCAM YAZ SINAVLARI GİRİP VERMEYİ DENE KALMA KALMAK ÇOK FENA BİŞEY ACAYİP TOPLUM BASKISI GÖRÜRSÜN. SINIFI GEÇMEYE BAK TELAFİ SINAVLARI FİLAN

• beyler YKM kasiyerlik için aradılar görüşmeye çağırdılar full time nasıldır bilgisi olan var mı?(kasiyerlik tecrübem var gıda da)
  • İYİDİR. BENCE
  • TOPTAN Pastane mamülleri pazarlamasında full-time, part-time Pazarlamacılar. 0530.977 47 34
  • Bende Arıyorum Full Time Olarak Bir Yer Ama Çok İstekli Değilim
    Kafama Yatan Yer Olursa Girerim
  • Geçen sene Demirören AVM'deki SATURN'de Sony satış temsilciliği (promotörlük) yapmıştım 1.5 ay.
    Aylık 660 TL net maaş + 240 Yemek + 60 Yol Parası, yani toplam 960 lira maaş alıyordum.
    1.5 Ay çalıştım 1500 TL'ye yakın para aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VINTAGE

beyler ingilizcesi iyi olanlar için iş biliyorum ilgilenirseniz. INKA adında bir firma uluslararası konferans lar için genç adamlar arıyorlar. mesela ben başvurdum 30-8 temmuz arası bir kongre var istanbul'da orada ya grup halinde havaalanından kişileri karşılıyorsunuz yada kongre salonunda sağa sola ne iş varsa yapıyorsunuz ses sistemini kurulumuna yardım masaları silme vs vs.
    şöyle bir sıkıntı var iş sürekli değil oldukça arıyorlar. bana hemen geri dönüş yaptılar ama tarih uymadı bir daha ki kongreye inşallah:)
    ilgilenen olursa numara da var elimde veririm görüşürsünüz.
    ama ingilizce çok iyi olmalı!!!

Hocam bana numarayı ulaştırırsan sevinirim :)

• quote:

beyler ingilizcesi iyi olanlar için iş biliyorum ilgilenirseniz. INKA adında bir firma uluslararası konferans lar için genç adamlar arıyorlar. mesela ben başvurdum 30-8 temmuz arası bir kongre var istanbul'da orada ya grup halinde havaalanından kişileri karşılıyorsunuz yada kongre salonunda sağa sola ne iş varsa yapıyorsunuz ses sistemini kurulumuna yardım masaları silme vs vs.
    şöyle bir sıkıntı var iş sürekli değil oldukça arıyorlar. bana hemen geri dönüş yaptılar ama tarih uymadı bir daha ki kongreye inşallah:)

Tam aradığım iş aslında. Numarayı ulaştırabilirseniz sevinirim.

• starbucks küçükleri ve küçük görünenleri tercih etmiyor , en az 18 yaş diyeyim.

kızsanız değişir tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

starbucks küçükleri ve küçük görünenleri tercih etmiyor , en az 18 yaş diyeyim.

kızsanız değişir tabi...

Hocam üniversiteye yeni başlayacağım 18im,sakallı falan olduğum için 20-21 gösteriyorum alırlar mı sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

starbucks küçükleri ve küçük görünenleri tercih etmiyor , en az 18 yaş diyeyim.

kızsanız değişir tabi...

Hocam üniversiteye yeni başlayacağım 18im,sakallı falan olduğum için 20-21 gösteriyorum alırlar mı sence?

davranışlarınıza olgunluğunuza bağlı. Hizmet sektöründe kalitesiyle anılmak istenen bir firma sonuçta ve o firmanın tek temsilciler,vitrini baristalar.

Kendini oraya yakıştırıyorsan,ben burada eğreti durmam diyorsan o senin bileceğin karar vereceğin bir şey.

Başvurmaktan bir zarar gelmez , dene şansını...

• quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Orijinalden alıntı: goodfalles

daha önce benzeri konu açmışsın oradada yazmışım yazayım gene iletişime geç bu firmalarla illaki birine girersin
    De Facto - Migros - Carfoursa - Starbucks - BK - Mc -Pronet - Koton

yada Tempo dağıtım var eğer ist-anadolu yakasında oturuyorsan bu firmayı araştır anketörlük,dağıtım,kuryelik gibi işler yapıyolar elemanlarıda günlük şekilde çalışan elemanlar

Hocam tempo dağıtımın sitesine baktım merkezi Florya yazıyor acaba ben mi yanlış baktım Anadolu yakasında oturuyorum nereye başvurmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim

tam olarak bende bilmiyorum ama başvur baktın uymuyor gitmezsin
    merkezide floryada olabilir ama anadolu yakasında dağıtım işleri yaptıklarına bi çok kez şahit oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSt.

Arkadaşlar kusura bakmayın bir iki sorum var ;

Şimdi ben 18 yaşından küçük bir lise öğrencisiyim 5 ay sonra 17 olcam öyle söyleyim.Part time olarak çalışmak istiyorum.Ve daha önce bu tür kurumlarda hiç çalışmadım bakkal da berber de felan çalıştım bana önerebileğiniz biryer var mı?

İkinci sorum ; benim sınıf tekrarı gibi bi durumum var bu sene Babama böyle desem beni okuldan felan alır mı sizce yada bunu en iyi şekilde nasıl söylerim? Bunu cevaplamasanızda olur..

güzel kardeşim baban seni okuldan alıp başka bir okula verirse seni düşündüğü içindir.mesela ben kaldığımda babam başka okula aldırdı beni, eski okulumdan %200 daha iyiydi.yaz sınavlarından falan illaki kurtulmaya çalışacaksın.kopya yaz, telefonundan foruma konu aç uğraş yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

daha önce benzeri konu açmışsın oradada yazmışım yazayım gene iletişime geç bu firmalarla illaki birine girersin
    De Facto - Migros - Carfoursa - Starbucks - BK - Mc -Pronet - Koton

yada Tempo dağıtım var eğer ist-anadolu yakasında oturuyorsan bu firmayı araştır anketörlük,dağıtım,kuryelik gibi işler yapıyolar elemanlarıda günlük şekilde çalışan elemanlar

Hocam tempo dağıtımın sitesine baktım merkezi Florya yazıyor acaba ben mi yanlış baktım Anadolu yakasında oturuyorum nereye başvurmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim

tam olarak bende bilmiyorum ama başvur baktın uymuyor gitmezsin
    merkezide floryada olabilir ama anadolu yakasında dağıtım işleri yaptıklarına bi çok kez şahit oldum

http://www.tempolojistik.com.tr/kurye-dagitim.aspx hocam bahsettiğin firma buysa ben bu firmayı arayacağım yarın durumu öğreneceğim teşekkürler yardımın için

• Arkadaşlar işe başlayınca kyk kredisi kesiliyor mu bilginiz var mı ?

birde kipa part time eleman alıyor

• Arkadaşlar 19 yaşındayım üniversitem tatile girdi ikinci sınıfa geçtim Tarih bölümündeyim.İngilizcem fena değil.İngilizceyle ilgili bir iş sahibi olmak istiyorum.Önerebileceğiniz işler varsa buraya yazarsanız minnettar kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

beyler 18 yaş altı eleman alan bildiğiniz yer varmı

Burger King 16-18 yaş arası eleman alıyor.Ama ailenizlede görüşüp onay alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Bu arada bende Burger Kingte çalışıyorum.Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğinde cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

Burger King 16-18 yaş arası eleman alıyor.Ama ailenizlede görüşüp onay alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Bu arada bende Burger Kingte çalışıyorum.Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğinde cevaplamaya çalışırım.

çalişma şartları ağır diyolar doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoguzZ92

quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

çalişma şartları ağır diyolar doğrumu

Evet malesef ağır.Açıkçası biraz iş şeyi olması lazım anladınız siz onu.Uyku düzeni diye birşey kalmıyor.
    Örneğin ben dün kapanış vardiyasıydım eve gece 3buçukta geldim 5 gibi uyudum 10da kalktım 12de tekrar vardiyaya gittim.
    Ama iş ortamı olarak çok iyi genel olarak genç çalışanlardan oluştuğu için ortama çabuk adapte oluyorsunuz ve zevkli geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

Tam aradığım iş aslında. Numarayı ulaştırabilirseniz sevinirim.

Numara elinde olan bir arkadaş gönderebilirse çok sevinirim.

http://www.secretcv.com/ilan/3-8-temmuz-adli-tip-kongresi_442212.html

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.