Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jurishan

quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

LCW ve Migros hakkında detaylı bilgi verebilirim. Sorularınızı sorabilirsiniz.

Hocam LCW'ye hem form doldurarak başvurdum hem de internetten başvurdum 1 ay oldu hala cevap gelmedi neden olabilir acaba.Bir de Migrosa 3 gün önce internetten migrosun sitesinden başvurdum geri dönerler mi?

LCW'nin dönüşleri zordur. Çünkü çok başvuru oluyor. Ben 1 yıl neredeyse Ankara'da ilan verdikleri tüm mağazalara başvurduktan sonra geri döndüler. O yüzden mümkün olduğunca başvurun. Migros'ta dönme meselesi eleman ihtiyacıyla alakalı. Yani bulunduğunuz ilde aktif Migros'lar varsa ve eleman ihtiyacı varsa en geç 10 gün içinde dönerler diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

Lcwde saatleri kendimize göre ayarlatma şansımız var mı?Ben aynı zamanda dersaneye başlayacağım zaten dersane paramı çıkarmak için çalışmak istiyorum ama saatler problem olursa diye korkuyorum açıkcası.Birde depoda mı çalışmak daha iyi yoksa reyonda mı ? Depodaki görevli genel olarak neler yapıyor :) :D Hayatta en korktuğum şey geri dönüşü olmayan hatalar yapmak bu yüzden iş hayatındada hata yapma olasılığımın düşük olduğu bir iş olsun istiyorum, teşekkürler.

Durumunuzu ifade edersiniz eğer müdürünüz çok kıl bir adam değilse saatler konusunda yardımcı olur. Tabii bazı mağazalarda vardiya veya shiftleri mağazada müdürden sonra gelen yetkili insanlar yapar. Onlara da belirtirsiniz durumu ama genelde son kontrolünü müdür yapıyor o programların. Kıl birine denk gelmezseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben müdürler konusunda çok şanslıydım.

Bana göre depoda çalışmak çok daha eğlenceli ve rahat. Ama bu ortamınızla alakalı birşey. Ben işten çıkacağım son gün depodaydım ve genel anlamda tüm çalışma hayatımın en eğlenceli günüydü diyebilirim. Reyon görevliniz eğer kıl biriyse zorlanırsınız sürekli emirler yağdırır. Hele bir de katlama yapma konusunda tecrübesiz ve yavaşsanız üstüne çocuk reyonu veya kadın reyonundaysanız cidden sıkıntı olabiliyor. Eğer reyonda çalışacaksanız mümkün olduğunca erkek reyonu olmasına bakın. Tabii iş görüşmesi yaparken demeyin ben erkek reyonu istiyorum diye. Eksik neredeyse oraya veriyorlar. Erkek reyonu rahattır. Üstüne bir de erkek reyonunda kabin görevlisi olursanız tadından yenmez. Sadece giren çıkanı kontrol edip kabinlerdeki kalan eşyaları toplayıp yavaşça katlarsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: yldz.m

günlük çalışma saatleri giriş çıkış ve ücretini söylermisin ? migrosta

Part-time eğer izin kullanmak isterseniz genelde haftasonu 2 gün 13:30 - 22:00 ve haftaiçi 4 gün 18:00 - 22:00 arası çalışıyorsunuz. Eğer izin gününüz olmadan çalışırsanız haftada 6 gün 18:00 - 22:00 bir gün de 13:30 - 22:00 çalışıyorsunuz. Migros'ta partlar 350 net maaş+70 lira yol(öğrenci için)+30 liralık bono(alışveriş çeki gibi birşey). Migros'ta işe girerken 2 format varmış. Eskiden TANSAŞ'lar açıkken part-time TANSAŞ'a girenler yukarıda belirttiğim maaşı alıyorlarmış. Migros'un kendi mağazasına girerken ise çok daha iyi fiyatlara giriliyormuş. Şimdi hepsi birleştirilmiş. Giren herkes TANSAŞ formatıyla giriyor.

LCW'nin maddi imkanları çok iyi. Hele ortamınız iyiyse tadından yenmez. Benim kötüydü ben çıktım. Migros'taki çalışma arkadaşlarım falan çok iyi. Birşeyi 30 kere anlatabiliyorlar. LCW'de öyle değildi. Neredeyse yarı yarıya alıyorum ama en azından rahatım.

Daha soru olursa sorabilirsiniz.

Bende ankaradayım siz hangi lcwdedeydiniz,bi kaç çalışan arkadaşım var deponun çok daha rahat ve dediğiniz gibi eğlenceli olduğunu söylüyorlar tabi ki her yerin müdürü yetkilisi vs. farklı olduğundan bu durumlar farklılık gösterebilir haliyle,birde maaş ne kadar alıyordunuz? Bilgiler için çok teşekkürler :)

• Ben DeFacto'da 6 aydır part time olarak çalışıyorum sorularınız varsa alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Ben DeFacto'da 6 aydır part time olarak çalışıyorum sorularınız varsa alabilirim :)

Hocam başvuruyu nereden yapıp işe başladınız,ben internetten başvurdum 2 hafta oldu kimse aramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Ben DeFacto'da 6 aydır part time olarak çalışıyorum sorularınız varsa alabilirim :)

Hocam başvuruyu nereden yapıp işe başladınız,ben internetten başvurdum 2 hafta oldu kimse aramadı

Başvuru işini ben de çözemedim. Yardımcı olacak varsa iletişime geçebilirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Elimden geldiğince yardımlarınızla güzel bir konu oluşturmak istiyorum.

GENEL ;

DEFACTO ;

Pek tecrübe aramıyor. En az 450 lira veriyor. Haftada 30 saat.

http://www.kariyer.net/ilanlar/Ozon+Giyim+Sanayi+ve+Ticaret+A+%DE++i%FE+ilanlar%FD/?arn=&sid=&profilno=6553&Ara=5&firmaBaslik=Ozon+Giyim+Sanayi+ve+Ticaret+A%2E%DE%2E&sprofil=0

STARBUCKS;

Haftada 20 saat. 5 gün, günde 4 saat. 600 lira maaş. 1 kahve içme hakkı var günde.

http://www.starbucks.com.tr/about-us/career-center

LCW;

Haftada 30 saat sanırsam. En az 450 lira maaş.

http://corporate.lcwaikiki.com/page.aspx?id=acik-pozisyonlar

BURGER KİNG, SBARRO, POPEYES, ARBY'S ;

Saatliği 2.5 LİRA. Haftalık belli bir saati yok. Müdürüne göre değişiyor. Kimisi 5-6 saat çalıştırırken kimisi en az 10 saat çalıştırıyor Part-Tıme elemanı.

http://www.tabgida.com/kariyer/

Mc Donalds;

Saatliği 2.5 lira.

http://www.mcdonalds.com.tr/Kurumsal/InsanKaynaklari/Basvuru/

GÜNCEL ;

İstanbul'da olanlar düşünebilir fuaye elemanı arıyor Cinemaximum.

http://www.kariyer.net/is-ilani/cinemaximum/part-time-bufe-gise-fuaye-elemani-is-ilani/580723/?tmpsno=1

18 yaş sınırı var mı peki ? 18 yaş altı için bi iş var mı bildiğin ?

• quote:

18 yaş sınırı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho0093

niye hep karizma isler pesindesiniz, daha bugun a101de ise girdim bence bu tarz yerlere basvurun. Bim,a101,şok falan

18 yaş altı alıyolar mı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badlatma

quote:

niye hep karizma isler pesindesiniz, daha bugun a101de ise girdim bence bu tarz yerlere basvurun. Bim,a101,şok falan

pek sanmıyorum hocam çünkü lise diploması falan istiyolardı. ama sigorta işlemleriyle alakalı olabilir bu. bir de şunu öneriyorum internetten başvuru yapmayın geri dönmüyorlar. mağazaya gidip cv bıraktım öbür gün çağırdılar görüşmeye
  • Ben de bu sene liseyi bitirdim. yıl hesabına göre 18 yaşındayım ama aya bakarsak aralık doğumluyum yani 17 Şimdi bu bir sorun olur mu acaba? Ben de iş arıyorum çevremdeki bütün marketlere başvurumu yaptım.A101 ve bim hariç. Gerçi yukarıdaki birisi a101'e yapmış şartları da çok güzel geldi bana ona da yapacam.Yarın da giyim mağazalarına ve en önemlisi starbucks'a yapacağım. Kayseri'de yeni açılacak olan işletmeye eleman alınacakmış ama full-time yazıyor Bakalım belki full-ti,me'a gireriz şu aralar bayağı boşum ve starbucks da gayet iyi. Tavsiyeleriniz varsa almayı çok isterim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badlatma

quote:

pek sanmıyorum hocam çünkü lise diploması falan istiyolardı. ama sigorta işlemleriyle alakalı olabilir bu. bir de şunu öneriyorum internetten başvuru yapmayın geri dönmüyorlar. mağazaya gidip cv bıraktım öbür gün çağırdılar görüşmeye

herhangi bi mağzaya gitsek olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

Ben de bu sene liseyi bitirdim. yıl hesabına göre 18 yaşındayım ama aya bakarsak aralık doğumluyum yani 17 Şimdi bu bir sorun olur mu acaba? Ben de iş arıyorum çevremdeki bütün marketlere başvurumu yaptım.A101 ve bim hariç. Gerçi yukarıdaki birisi a101'e yapmış şartları da çok güzel geldi bana ona da yapacam.Yarın da giyim mağazalarına ve en önemlisi starbucks'a yapacağım. Kayseri'de yeni açılacak olan işletmeye eleman alınacakmış ama full-time yazıyor Bakalım belki full-ti,me'a gireriz şu aralar bayağı boşum ve starbucks da gayet iyi. Tavsiyeleriniz varsa almayı çok isterim

D&R'a da başvuru yapabilirsin,benim kısa süre çalışma olanağım oldu şartlar oldukça güzel ama yaş sorunn olur mu bilmiyorum olmaz sanırım çünkü sigorta için 16 yaşından küçükler ve büyükler diye ayrım bile oluyor,şirkete göre değişir bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

LCW veya de facto part-time dusunuyorum bende cok daha iyi işler kovaladım fakat olmadı malesef..Diğerler yerleride dusunebılırdım fakat suan bulundugum yerde lcw ve de facto var..Bu 2 si hakkında da bılgı verebılecek olan var mı arkadaslar?

LCW : kesin kararlı ol eğer kısa zamanlı çalışmak istiyorsun baktın müdür uzun zamanlı eleman arıyor " ha evet ben de uzun zamanlı çalışmak istiyorum " de , sakın ikileme düşme ben o yüzden kaybettim neyse . neden lcw gibi saçma bir soruya hazır ol . ben görüştüm min. 550 eline geçer demişti . haftada 30 saat çalışacaksın . unutma karşındaki müdür doktor eşliğinde zeka testi yapılarak alınmış biri .

not: zekası yüksektir falan değil egosu yüksektir o anlamda unutma diye şey ettim .

Şu olayı biraz açabilir misiniz rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben de bu sene liseyi bitirdim. yıl hesabına göre 18 yaşındayım ama aya bakarsak aralık doğumluyum yani 17 Şimdi bu bir sorun olur mu acaba? Ben de iş arıyorum çevremdeki bütün marketlere başvurumu yaptım.A101 ve bim hariç. Gerçi yukarıdaki birisi a101'e yapmış şartları da çok güzel geldi bana ona da yapacam.Yarın da giyim mağazalarına ve en önemlisi starbucks'a yapacağım. Kayseri'de yeni açılacak olan işletmeye eleman alınacakmış ama full-time yazıyor Bakalım belki full-ti,me'a gireriz şu aralar bayağı boşum ve starbucks da gayet iyi. Tavsiyeleriniz varsa almayı çok isterim

Aynı durumdayız. :/ Eylül'de reşit oluyorum ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

LCW veya de facto part-time dusunuyorum bende cok daha iyi işler kovaladım fakat olmadı malesef..Diğerler yerleride dusunebılırdım fakat suan bulundugum yerde lcw ve de facto var..Bu 2 si hakkında da bılgı verebılecek olan var mı arkadaslar?

LCW : kesin kararlı ol eğer kısa zamanlı çalışmak istiyorsun baktın müdür uzun zamanlı eleman arıyor " ha evet ben de uzun zamanlı çalışmak istiyorum " de , sakın ikileme düşme ben o yüzden kaybettim neyse . neden lcw gibi saçma bir soruya hazır ol . ben görüştüm min. 550 eline geçer demişti . haftada 30 saat çalışacaksın . unutma karşındaki müdür doktor eşliğinde zeka testi yapılarak alınmış biri .

not: zekası yüksektir falan değil egosu yüksektir o anlamda unutma diye şey ettim .

Şu olayı biraz açabilir misiniz rica etsem?

nasıl yani ? sorun siz .

• quote:

quote:

D&R'a da başvuru yapabilirsin,benim kısa süre çalışma olanağım oldu şartlar oldukça güzel ama yaş sorunn olur mu bilmiyorum olmaz sanırım çünkü sigorta için 16 yaşından küçükler ve büyükler diye ayrım bile oluyor,şirkete göre değişir bana göre.

Süper olur D&R'da çalışırsam tam bana göre bir iş Bakıyım oraya da başvuru yaparım

• quote:

quote:

quote:

Süper olur D&R'da çalışırsam tam bana göre bir iş Bakıyım oraya da başvuru yaparım

Herhangi bi dr.na form bırak yeterli olur.

• @Paytak.koala

Tam detaylı bordroyu içeren bir mail vardı ama silmişim onu sanırım. Aklımda kalan değerleri yazayım

Maaş net(primle beraber): 630
    Yemek Multinet: Tam hatırlamıyorum 120-150 o civardı

Artı birde sigorta. Ben Ankamall mağazasındaydım.
  • quote:

@Paytak.koala

Tam detaylı bordroyu içeren bir mail vardı ama silmişim onu sanırım. Aklımda kalan değerleri yazayım

lcw de çalışma saatleri nasıldı? migros gibi onun da detayı aklınızda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

@Paytak.koala

lcw de çalışma saatleri nasıldı? migros gibi onun da detayı aklınızda mı?

Haftada 30 saat çalışırsanız o değerleri alıyorsunuz. Zaten daha fazla çalışamıyorsunuz.

LCW'nin en güzel yanı bu mola ve yemek olayları aksamıyor hiç. Ayrıca mesela atıyorum bir gün okul çıkışı saat 17:00'de gittiniz diyelim. 22:00'ye kadar çalışacaksınız. Ama o 1 saat yemek ve mola hakkınızı kullanıyorsunuz. LCW'de (tabii müdürüne de bağlı bu) çok dikkat edilir bu tip şeylere.

Dip Not : 1 saat yemek yarım saat mola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 2 Temmuz 2012; 2:09:29 >

• up
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.