Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Beyler Gapten teklif geldi de bu part time iş sektöründe saatlik brüt ücret ne kadar genel piyasada ? Bana önerilen ücret 4.89 brüt + primler değişik satış hedeflerine göre, günlük 12.5 tl yemek + mağaza kapanışına servis şeklinde vermişler. Bana aylık alacağım ücret biraz düşükmüş gibi geldi.

hocam nasıl başvurdun acaba ben de bir başvurayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

Beyler Gapten teklif geldi de bu part time iş sektöründe saatlik brüt ücret ne kadar genel piyasada ? Bana önerilen ücret 4.89 brüt + primler değişik satış hedeflerine göre, günlük 12.5 tl yemek + mağaza kapanışına servis şeklinde vermişler. Bana aylık alacağım ücret biraz düşükmüş gibi geldi.

Secretcvden başvurdum ve kabul ettim arkadaşlar. çalışmak istemeyene kadar çalışacağım orada =) aylık 30 saat çalışırsam yemek ve prim hariç 480 tlye yakın para geçicekmiş elime.

• quote:

quote:

quote:

Secretcvden başvurdum ve kabul ettim arkadaşlar. çalışmak istemeyene kadar çalışacağım orada =) aylık 30 saat çalışırsam yemek ve prim hariç 480 tlye yakın para geçicekmiş elime.

Hayırlı olsun :)

• Bi şey sormak istiyorum, 18 daha dolmadı ama lise mezunuyum. De Facto ya da LCW da çalışabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

Gecen bagdat caddesi Gap e gittim herkes oturuyordu valla rahat is , hayirli olsun cok yorulmazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler LCW den teklif geldi part time satış danışmanlığı yarın görüşme var. ben aslında bir sertifikasyona katılıcam bölümüm le ilgili onun için para toplamam lazım geçici iş yani iyimidir şartları ? zor diye duymuştum ama katlanacaz bakalım:)
  • İş başvurusu yapanlardan mülakata giden, işe giren oldu mu? Ben de başvurmayı düşünüyorum. Ne kadar sürede geridönüş yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VINTAGE

beyler LCW den teklif geldi part time satış danışmanlığı yarın görüşme var. ben aslında bir sertifikasyona katılıcam bölümüm le ilgili onun için para toplamam lazım geçici iş yani iyimidir şartları ? zor diye duymuştum ama katlanacaz bakalım:)

Hocam hangi ilden başvurdunuz acaba merak ettim hem internetten hem de elden başvurdum geri dönmediler
  • quote:

quote:

beyler LCW den teklif geldi part time satış danışmanlığı yarın görüşme var. ben aslında bir sertifikasyona katılıcam bölümüm le ilgili onun için para toplamam lazım geçici iş yani iyimidir şartları ? zor diye duymuştum ama katlanacaz bakalım:)

Hocam hangi ilden başvurdunuz acaba merak ettim hem internetten hem de elden başvurdum geri dönmediler

kardeşim istanbuldayım ben

şu d&r dan ses çıkmadı ona yanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VINTAGE -- 5 Temmuz 2012; 20:43:10 >

• D&R a nereden başvurdunuz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

D&R a nereden başvurdunuz yahu

yenibiris.com dan başvurdum da ses seda yok
  • quote:

quote:

D&R ın dönüşleri biraz geç oluyor. :) Sana seçenek sunarlarsa tavsiyem müzik film multimedya bölümünü seçmendir en rahat orası :)) Bende yarın lcwye başvuracağım inş. part olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

Bi şey sormak istiyorum, 18 daha dolmadı ama lise mezunuyum. De Facto ya da LCW da çalışabilir miyim?

Yaş önemli değil sanırım ilanlarda lise mezunu olma şartı arıyorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

quote:

quote:

D&R ın dönüşleri biraz geç oluyor. :) Sana seçenek sunarlarsa tavsiyem müzik film multimedya bölümünü seçmendir en rahat orası :)) Bende yarın lcwye başvuracağım inş. part olarak

harbiden orası olsa uzun vadede kalırdım orada ama döndüklerinde geç olacak sanırım:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

quote:

quote:

harbiden orası olsa uzun vadede kalırdım orada ama döndüklerinde geç olacak sanırım:)

Şartlar konusunda D&R çok iyi.Personeline önem verir,umarım geç olmaz :)

• arkadaşlar 16 yaşımdan gün aldım 2 ay sonra 16 yaşımı dolduracağım bir türlü iş bulamadım bana da azıcık yardım eder misiniz? çok büyük sevap kazanırsınız valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

arkadaşlar 16 yaşımdan gün aldım 2 ay sonra 16 yaşımı dolduracağım bir türlü iş bulamadım bana da azıcık yardım eder misiniz? çok büyük sevap kazanırsınız valla.

sanırım metro pamukkale gibi turizm şirketlerinde host olmak için yaş problem olmuyor bir oraya başvur emin değilim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CorpsE.

quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

beyler 18 yaş altı eleman alan bildiğiniz yer varmı

Burger King 16-18 yaş arası eleman alıyor.Ama ailenizlede görüşüp onay alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Bu arada bende Burger Kingte çalışıyorum.Sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğinde cevaplamaya çalışırım.

kardeş ben internetten başvurdum ama internetten başvurunca fazla takmıyolar. sen nasıl başvurmuştun?
  • İş başvurusu yapanlardan mülakata giden, işe giren oldu mu?
  • Güzel bi konu olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.