Şimdi Ara

PART TİME İŞ İMKANLARI (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
138
Favori
114.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VINTAGE

beyler ingilizcesi iyi olanlar için iş biliyorum ilgilenirseniz. INKA adında bir firma uluslararası konferans lar için genç adamlar arıyorlar. mesela ben başvurdum 30-8 temmuz arası bir kongre var istanbul'da orada ya grup halinde havaalanından kişileri karşılıyorsunuz yada kongre salonunda sağa sola ne iş varsa yapıyorsunuz ses sistemini kurulumuna yardım masaları silme vs vs.
    şöyle bir sıkıntı var iş sürekli değil oldukça arıyorlar. bana hemen geri dönüş yaptılar ama tarih uymadı bir daha ki kongreye inşallah:)
    ilgilenen olursa numara da var elimde veririm görüşürsünüz.
    ama ingilizce çok iyi olmalı!!!

Tam aradığım iş aslında. Numarayı ulaştırabilirseniz sevinirim.

Numara elinde olan bir arkadaş gönderebilirse çok sevinirim.

http://www.secretcv.com/ilan/3-8-temmuz-adli-tip-kongresi_442212.html

Hocam sağolasın başvurdum ilana umarım irtibata geçerler

• migrosa başvurdum bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler ingilizcesi iyi olanlar için iş biliyorum ilgilenirseniz. INKA adında bir firma uluslararası konferans lar için genç adamlar arıyorlar. mesela ben başvurdum 30-8 temmuz arası bir kongre var istanbul'da orada ya grup halinde havaalanından kişileri karşılıyorsunuz yada kongre salonunda sağa sola ne iş varsa yapıyorsunuz ses sistemini kurulumuna yardım masaları silme vs vs.
    şöyle bir sıkıntı var iş sürekli değil oldukça arıyorlar. bana hemen geri dönüş yaptılar ama tarih uymadı bir daha ki kongreye inşallah:)

Önemli değil hocam. Baktım kimseden bir ses yok küçük bir araştırma sonucunda buldum ilanı. Umarım işe alınırız.

• arkadaşlar bende iş arıyorum. 18 yaşındayım ama daha önce hiç iş tecrübem yok. adana da başvurabilecegim yerler var mıdır bildiginiz. starbucks için baktım internetten başvuru yapamadım. part time da olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil hocam. Baktım kimseden bir ses yok küçük bir araştırma sonucunda buldum ilanı. Umarım işe alınırız.

Hocam acaba kaç gün önce başvurdun merak ettim arama sürelerini

• Burger King Mc donalds gibi yerlere sakın girmeyin.Çalışan biri olarak söylüyorum hele askerliğinizi yapmışsanız hiç girmeyin.Egolarını tatmin etmeye gelmiş ve orada ilköğretim olup vayzer yada müdür olan bir sürü insan var.Bunlarda ezildiği için size ve yeni gelenlere aynısını yapıyor.Artık kulaklarınızda hadi daha hızlı sesi yankılanır.Sosyal hayatınız olmaz,izin günleriniz belli değil.Fazladan çalışırsınız mesai yazar ama eve geldiğinizde o mesainin paranın değerinin sağlığınızdan daha değerli olmadığını anlarsınız.Uyku saatleriniz bozulur.Açılış,öğle ve gece vardiyası şeklindedir.Ben sevkiyat olunca gece 6-7 gibi gelirdim eve.Tavsiyem gidin Starbucks a başvurun alınırsanız öpüp başınıza koyun bu işi.Kalite,ortam burada fazlada yorulmassınız.
  • DeFacto'ya başvurdum bende.
  • Aman inkadan uzak durun arkadaslar, 12-15 saat calistirip 40 tl para verirler. Vasifsiz caresiz insanlari toplarlar genelde. 1 gun zor dayandim bir daha gitmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Burger King Mc donalds gibi yerlere sakın girmeyin.Çalışan biri olarak söylüyorum hele askerliğinizi yapmışsanız hiç girmeyin.Egolarını tatmin etmeye gelmiş ve orada ilköğretim olup vayzer yada müdür olan bir sürü insan var.Bunlarda ezildiği için size ve yeni gelenlere aynısını yapıyor.Artık kulaklarınızda hadi daha hızlı sesi yankılanır.Sosyal hayatınız olmaz,izin günleriniz belli değil.Fazladan çalışırsınız mesai yazar ama eve geldiğinizde o mesainin paranın değerinin sağlığınızdan daha değerli olmadığını anlarsınız.Uyku saatleriniz bozulur.Açılış,öğle ve gece vardiyası şeklindedir.Ben sevkiyat olunca gece 6-7 gibi gelirdim eve.Tavsiyem gidin Starbucks a başvurun alınırsanız öpüp başınıza koyun bu işi.Kalite,ortam burada fazlada yorulmassınız.

Hazır bulmuşken seni bi soru soracağım :D Neden bu hamburgerler fotoğraftaki ( reklam,katalog vs. ) gibi değil :D Ya seçerken mesela whopper jr istiyorsun bakıyorsun marul,domates,soğan hamburger süper gözüküyor fotoğrafta ama sana gelen sunum ekmek arası hafif ketçapa bulanmış köftemsi birşey :D Neden böylee yahu ne zaman böyle hamburger yerim diye merak ediyorum doğrusu :) Ha birde hijyen açısından gözlemlerini merak ediyorum temiz mi .D

• dostum hijyen restoranta göre değişiyor bana kalırsa çalışanlara bağlı.Duvara asılı kağıtta kimin ne görevde olduğu yazıyor 5 dk vs eller yıkanıcak gibi bazılarında uymuyorlar.Hamburgerin üstünde oynama yapılıyor izleyip anlarsınız

• quote:

Burger King Mc donalds gibi yerlere sakın girmeyin.Çalışan biri olarak söylüyorum hele askerliğinizi yapmışsanız hiç girmeyin.Egolarını tatmin etmeye gelmiş ve orada ilköğretim olup vayzer yada müdür olan bir sürü insan var.Bunlarda ezildiği için size ve yeni gelenlere aynısını yapıyor.Artık kulaklarınızda hadi daha hızlı sesi yankılanır.Sosyal hayatınız olmaz,izin günleriniz belli değil.Fazladan çalışırsınız mesai yazar ama eve geldiğinizde o mesainin paranın değerinin sağlığınızdan daha değerli olmadığını anlarsınız.Uyku saatleriniz bozulur.Açılış,öğle ve gece vardiyası şeklindedir.Ben sevkiyat olunca gece 6-7 gibi gelirdim eve.Tavsiyem gidin Starbucks a başvurun alınırsanız öpüp başınıza koyun bu işi.Kalite,ortam burada fazlada yorulmassınız.

Bu arkadaşa kulak verin derim.Bende şuan burger kingte çalışan biri olarak söylüyorum.Dediklerinde &100 haklı ilkokul mezunu vardiya müdürlerinin salak salak triplerini çekersiniz , mal mal böğürür.Hiçbir zaman saatinizde vardiya çıkamazsınız yaptığınız mesai parası adam gibi yatmaz.1. ayımı dolduruyorum 2-3 güne paramı alıp çıkmanın peşindeyim.Hatta yarın kapanış vardiyasıyım gidip başka yerlere iş başvurusu yapıcam.Ha ben kaldırırım diyorsanız gidin.

• Onca yere başvurdum dönen olmadı, bir tanesi sadece değerlendirmeye alıcaz demiş
  • LCW,DE FACTO,KİPA EXPRESS,KİPA ve DİASA ya part-time olarak başvuruda bulundum bakalım önce hangisi dönücek..
  • LCW ve Migros hakkında detaylı bilgi verebilirim. Sorularınızı sorabilirsiniz.
  • quote:

Ben geçen sene mülakatta çaktım köfteyi ve resti çektim oracıkta. Görüşmede, şef bana yüklendi durdu. Okulla işi götürebilecek misin, örgün zor olur, ben aöf okudum para tatlı gelince burada şef oldum,şimdi yine aöf okucam falan dedi. Ulan sanırsın CEO olmus çakal.

Gayet açık açık dedim ki ders çıkısı gelirim. Yok öyle olmaz gece de geleceksin, ilk 1 ay günde 10-11 saat calısman lazım da falan filan. Baktım saati 2 liraya çalısacak amele arıyorlar. Aradıgınız ameleyi bulursunuz umarım iyi günler deyip kalkmıstım masadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

LCW ve Migros hakkında detaylı bilgi verebilirim. Sorularınızı sorabilirsiniz.

Hocam LCW'ye hem form doldurarak başvurdum hem de internetten başvurdum 1 ay oldu hala cevap gelmedi neden olabilir acaba.Bir de Migrosa 3 gün önce internetten migrosun sitesinden başvurdum geri dönerler mi?
  • quote:

Lcwde saatleri kendimize göre ayarlatma şansımız var mı?Ben aynı zamanda dersaneye başlayacağım zaten dersane paramı çıkarmak için çalışmak istiyorum ama saatler problem olursa diye korkuyorum açıkcası.Birde depoda mı çalışmak daha iyi yoksa reyonda mı ? Depodaki görevli genel olarak neler yapıyor :) :D Hayatta en korktuğum şey geri dönüşü olmayan hatalar yapmak bu yüzden iş hayatındada hata yapma olasılığımın düşük olduğu bir iş olsun istiyorum, teşekkürler.
  • quote:

günlük çalışma saatleri giriş çıkış ve ücretini söylermisin ? migrosta
  • quote:

quote:

Hocam LCW'ye hem form doldurarak başvurdum hem de internetten başvurdum 1 ay oldu hala cevap gelmedi neden olabilir acaba.Bir de Migrosa 3 gün önce internetten migrosun sitesinden başvurdum geri dönerler mi?

LCW'nin dönüşleri zordur. Çünkü çok başvuru oluyor. Ben 1 yıl neredeyse Ankara'da ilan verdikleri tüm mağazalara başvurduktan sonra geri döndüler. O yüzden mümkün olduğunca başvurun. Migros'ta dönme meselesi eleman ihtiyacıyla alakalı. Yani bulunduğunuz ilde aktif Migros'lar varsa ve eleman ihtiyacı varsa en geç 10 gün içinde dönerler diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

Lcwde saatleri kendimize göre ayarlatma şansımız var mı?Ben aynı zamanda dersaneye başlayacağım zaten dersane paramı çıkarmak için çalışmak istiyorum ama saatler problem olursa diye korkuyorum açıkcası.Birde depoda mı çalışmak daha iyi yoksa reyonda mı ? Depodaki görevli genel olarak neler yapıyor :) :D Hayatta en korktuğum şey geri dönüşü olmayan hatalar yapmak bu yüzden iş hayatındada hata yapma olasılığımın düşük olduğu bir iş olsun istiyorum, teşekkürler.

Durumunuzu ifade edersiniz eğer müdürünüz çok kıl bir adam değilse saatler konusunda yardımcı olur. Tabii bazı mağazalarda vardiya veya shiftleri mağazada müdürden sonra gelen yetkili insanlar yapar. Onlara da belirtirsiniz durumu ama genelde son kontrolünü müdür yapıyor o programların. Kıl birine denk gelmezseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben müdürler konusunda çok şanslıydım.

Bana göre depoda çalışmak çok daha eğlenceli ve rahat. Ama bu ortamınızla alakalı birşey. Ben işten çıkacağım son gün depodaydım ve genel anlamda tüm çalışma hayatımın en eğlenceli günüydü diyebilirim. Reyon görevliniz eğer kıl biriyse zorlanırsınız sürekli emirler yağdırır. Hele bir de katlama yapma konusunda tecrübesiz ve yavaşsanız üstüne çocuk reyonu veya kadın reyonundaysanız cidden sıkıntı olabiliyor. Eğer reyonda çalışacaksanız mümkün olduğunca erkek reyonu olmasına bakın. Tabii iş görüşmesi yaparken demeyin ben erkek reyonu istiyorum diye. Eksik neredeyse oraya veriyorlar. Erkek reyonu rahattır. Üstüne bir de erkek reyonunda kabin görevlisi olursanız tadından yenmez. Sadece giren çıkanı kontrol edip kabinlerdeki kalan eşyaları toplayıp yavaşça katlarsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: yldz.m

günlük çalışma saatleri giriş çıkış ve ücretini söylermisin ? migrosta

Part-time eğer izin kullanmak isterseniz genelde haftasonu 2 gün 13:30 - 22:00 ve haftaiçi 4 gün 18:00 - 22:00 arası çalışıyorsunuz. Eğer izin gününüz olmadan çalışırsanız haftada 6 gün 18:00 - 22:00 bir gün de 13:30 - 22:00 çalışıyorsunuz. Migros'ta partlar 350 net maaş+70 lira yol(öğrenci için)+30 liralık bono(alışveriş çeki gibi birşey). Migros'ta işe girerken 2 format varmış. Eskiden TANSAŞ'lar açıkken part-time TANSAŞ'a girenler yukarıda belirttiğim maaşı alıyorlarmış. Migros'un kendi mağazasına girerken ise çok daha iyi fiyatlara giriliyormuş. Şimdi hepsi birleştirilmiş. Giren herkes TANSAŞ formatıyla giriyor.

LCW'nin maddi imkanları çok iyi. Hele ortamınız iyiyse tadından yenmez. Benim kötüydü ben çıktım. Migros'taki çalışma arkadaşlarım falan çok iyi. Birşeyi 30 kere anlatabiliyorlar. LCW'de öyle değildi. Neredeyse yarı yarıya alıyorum ama en azından rahatım.

Daha soru olursa sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.