Şimdi Ara

Kick n Box

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam olsun bu güzel Ramazan'da herkese.
    Hemen konuya giriyorum.Kickboxa gidiyorum arkadaşımla beraber ve geçen perşembe hocamız dövüşmemizi istedi , bizi sınamak açısından.
    Toplamda 5 round 3 er dakika olacağını ve kan görmek istediğini söyledi.
    Başladık , 4 round boyunca durmadan bir yere sıkıştırıp yumrukları saydırdı.Toplamda en az 100 yumruk yemişimdir , gerçi birşey olmadı.
    Hoca her ayırdıktan sonra canlı bir şekilde devam ettim arada kaçamak yumruklar atarak ta ki , son roundda hocanın "kan görelim"diyene kadar.
    Gardını indirdiği an bir tane gözüne , bir tanede burnunu yumruk attım.Sonuç olarak hoca ayırdı ve maçı bitirdi.
    Benim gözle görülür birşeyim yoktu ki hala sağlamdım.Daha sonrasında ise gözüm gözle görülemeyecek şekilde morardı.
    Karşı tarafta ise ki dostum olur kendisi , burnu azcık şişti ve kanadı , ayrıca sol gözü net görülecek şekilde morardı.

Hoca ayırdıktan sonra kimsenin gıkı çıkmadı ve dostum BENCE yenilgi olan mağlubiyetini kabul etmiyor.
    Objektif olarak yorumlarınız gerçekten çok merak ediyorum.

Ayrıca ben 63 kg 1.74cm , dostum ise 80-83 kg 1.78cm.
    Sizce kazanan kim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 29 Temmuz 2012; 0:54:58 >

• Beyler cevap atın
  • Senin anlatımınla ne kadar objektif olabilirki ?
  • Kazanan sensin güral porselenden yemek takımı kazandın
  • eğer knockout olmadıysa senin kaybetmiş olman gerekirdi 100 tane yumruk yedim köşeye sıkıştım diyorsun buda baskın bir dövüşçü olduğunu gösterir(arkadaşının).ama gaza gelmişsin hoca da ayırmış şimdi o ayırırken çocuk yerde miydi yoksa ikinizin arasına mı girip hoca ayırdı gerçi yerde olsa bile hakem olmadığına göre kimse saymamıştır?
    özet: eğer knock out yoksa arkadaşın kazanmıştır baskın dövüşüyle
  • Kan gormek istiyorum diyen hocada ayri bir mevzu tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca adam 4 round boyunca saldırdı ben sadece gardımı aldım , yorulmaya başladığında ise bende agresif oynamaya başladım ve ben bir kaç tane isabetli yüzüne yumruk atınca hoca araya girdi , arkadaşıma baktı "bitiriyoruz yeterli" dedi.Olay bu , ama demek istediğim ben bir iki tane isabetli yumruk attıktan sonra hoca maçı bitirdi , tabii ozamana kadar ise arkadaşım daha agresif idi.
    Ayrıca çocuk yerde değildi.Burnu kanadı ve hoca bitirdi
  • arkadaşın maç sonunda KO olmadıysa kazanan odur. arkadaşın sana 5 puanlık 20 yumruk attıysa maç başından itibaren o 100 puan alır ama sen 10 puanlık 5 yumruk attıysan sen 50 puan alırsın ve 100-50 olarak yenilmiş olursun. tabi hoca ayırmadan 2-3 kere daha çenesine vursaydın KO olma ihtimali yok değil. kan görmek istemesi normal bende boks yapıyodum özellikle ister arkadaşların dövüşmesini psikolojiyi anlamak için
  • anladım , mantıklı çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.