Şimdi Ara

Kickboks başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15yaşındayım boy1.76 kilom 55. Haftaya kickboksa başlicam lise boyunca giderim sanırım belki muay thai ye geçerim. İlk antreman falan nası oluyor veya lisans ne zaman alırız bilen arkadaşlar söleyebilirmi :D
    Boş zamanım olduğundan ve kendimi korumak için gidiyorum kavgacı biri değilimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim boks kickboks muaythai gerçekten çok güzel sporlar bende kickboks yapıyorum tavsiye ederim ilk olarka ısınma hareketleri falan sonra gölge boksu sonra lapa sonra model çalışması sonra spanik sonra şınav mekik barfiks şeklinde geçer tabi salondan salona değişir gideceğin salonada önem ver şampiyon çıkarmışmı milli sporcusu varmı malzemeler varmı gibi vs vs
  • Peki kası geliştirirmi? Şuan biraz kol kasım birazda karın kasım var. 1 sene gidersem kol kasım gelişirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostWOON -- 8 Ekim 2015; 0:04:02 >
  • Yaptığın antrenmana bağlı fit bir vücudun olur

• Ne çeşit antremanlar varki? Buarada cevapların için teşekkür ederim

• Bence aşlama işini biraz ertele. Kendi imkanlarınla antreman yap nefesin açılsın ve kondiyonun gelişir. Direk başlarsan ilk ay çok yorulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morphinomaniac

Bence aşlama işini biraz ertele. Kendi imkanlarınla antreman yap nefesin açılsın ve kondiyonun gelişir. Direk başlarsan ilk ay çok yorulursun

Spor yapmayan biri değilim :D Herhafta sonu futbol maçı yapiyoruz ve arada okuldada antreman yapiyorum. Fazla yorulmam sanırım

• kardeşim sen direkt hocası tanınmış, salonu düzgün bir yerde idmanlarına başla. ben muay thai'ye başladığım zaman kondisyon, esneklik yerlerdeydi ama 1-2 ay sonra bariz gelişim gösterdim. bunlar zamanla, doğru antrenman metotlarıyla olacak şeyler. kendi başına işlere kalkışmaktansa hem dövüşmeyi öğren, hem de kondisyonunu geliştir. fiziğindeki değişimi 3-4 aya belirgin şekilde fark edeceksin. eğer hevesliysen forumlarda vakit kaybetme diyorum. elbet cuma akşamı idman yapan spor salonu vardır yaşadığın yerde. git ve başla.

lisans misans kafana takma bunları, zaten yetenekliysen hocanın gözünde ön plana çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

kardeşim sen direkt hocası tanınmış, salonu düzgün bir yerde idmanlarına başla. ben muay thai'ye başladığım zaman kondisyon, esneklik yerlerdeydi ama 1-2 ay sonra bariz gelişim gösterdim. bunlar zamanla, doğru antrenman metotlarıyla olacak şeyler. kendi başına işlere kalkışmaktansa hem dövüşmeyi öğren, hem de kondisyonunu geliştir. fiziğindeki değişimi 3-4 aya belirgin şekilde fark edeceksin. eğer hevesliysen forumlarda vakit kaybetme diyorum. elbet cuma akşamı idman yapan spor salonu vardır yaşadığın yerde. git ve başla.

lisans misans kafana takma bunları, zaten yetenekliysen hocanın gözünde ön plana çıkarsın.

Çarşamba günü başliyorum salondan memnun kalmassam değiştiririm sanırım. :D
    Birde ben muay thai istiyorum aslında sizce hangisine başlamam daha iyi olur?

• GhostWOON G kullanıcısına yanıt
    o iyi olur, bu kötü olur diye bir mevzu yok kardeşim benim. bu tamamen senin yaptığın spordan ne beklediğine bağlı. muay thai yapıp kickboks turnuvalarında boy gösteren çok insan var, aynı şekilde kickbokscular da MT maçlarına çıkıyorlar... bu ikisi kardeş gibi bir şeydir, iyisi kötüsü olmaz. ben kickboksu çok severim, boksu da aynı şekilde. ama muay thai yapıyorum ve bu tamamen benim kişisel zevklerimden dolayı. (idmanlar çok seksi -kan,ter, apış arası kokusu)

şaka bir yana, muay thai de yapsan kickboks da yapsan aynı tadı alacaksın şüphen olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

o iyi olur, bu kötü olur diye bir mevzu yok kardeşim benim. bu tamamen senin yaptığın spordan ne beklediğine bağlı. muay thai yapıp kickboks turnuvalarında boy gösteren çok insan var, aynı şekilde kickbokscular da MT maçlarına çıkıyorlar... bu ikisi kardeş gibi bir şeydir, iyisi kötüsü olmaz. ben kickboksu çok severim, boksu da aynı şekilde. ama muay thai yapıyorum ve bu tamamen benim kişisel zevklerimden dolayı. (idmanlar çok seksi -kan,ter, apış arası kokusu)

şaka bir yana, muay thai de yapsan kickboks da yapsan aynı tadı alacaksın şüphen olmasın.

Teşekkür ederim cevapların için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.