Şimdi Ara

Kicker CVR 15 Kabin Tavsiyeleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hyundai Accent Admire sedan aracımda, 1 adet Kicker CVR 15 subwoofer`ı JBL 601.1 ile sürmeyi planlıyorum.Kabin tasarım ve planlama aşamasındayım.Daha önceden bir çift jbl bassı portsuz kabinde kullanmıştım ve güzel bir verim almıştım, Kicker içinde portsuz kabin düşünüyorum , kicker portsuz kabinde nasıl çalar ? Dinleyen ve deneyen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Bu arada amfi olarak JBL 75.4 (midler için) ve JBL 601.1 amfilerim var, eskiden kabin sırtına monteli olarak kullanıyordum.Kabini çıkarınca onlarda boşa çıktılar, koltuk arkasına ikisini birden monte etmem imkansız amfileri nereye yerleştirebilirim.

• dostum benim sistemle aynısın ve araçlarda aynı. sana tecrübelerimi söyleyeyim.cvr 15i eğer kare L portlu ve geniş litrede (spl) bir kabinle çalıştırırsan araban dökülür.ben direksiyonun elimde kalmasından korktum ve kare portlu kabinden vazgeçtim kabin bagajı tek başına dolduruyordu ve çıkartmak için 2 kişi lazımdı.

Daha sonra bir ses sistemi satan yerden yuvarlak portlu diğer kabine göre daha ufak ve estetik görünümlü bir kabin aldım başlarda sesi beğendim ama sonradan biraz fazla ugultulu geldi.bende portu sökerek port deliğine ufak bir mdf vidaladım böylece portsuz kabin elde ettim. şimdi kickerin müzük dinletmeyen sadece şiddet,yıkım! sesinden sıkıldım ve bagaja 2 adet jl audio koymayı planlıyorum üst seri kompenantlarda düşüncem. Balıkesirdeysen sana aracımı dinlettirebilirim.

• İstanbul`dayım teşekkürler , Jbl 75.4 ile beslediğim 2 takım Hertz Esk 165 mid var,ben çoğu cihazı denedim/dinledim kicker da karar kıldım.Ama kicker ı portsuz dinlemedim.Bakalım hayırlısı 65 LT portsuz kabin yapıcam.
  • portsuz kabinde sızdırmazlık olayı çok önemli driver ın takıldıgı deliği iyi yalıtman şart bunun dışında kabinin ek yerlerine tutkal ve sonradan silikon çektirmen iyi olur.portsuz olarakta sesin tatmin edeceğinden eminim.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim yarın kabini tamamlıyorum
  • banada kabinli cvx 15 lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.