Şimdi Ara

KICKER L7 + M ACOUSTIC 1500.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar clio 2 sedan aracima muzik sistemi kuruyorumda yazdigim urunler arabayi sallar mi
    *Kicker L7 38 cm 2000 watt 1000 rms
    *M acoustic 1500.1 mono amfi

Bu ikisi sizce nasil uyumlumudur birbirine yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim eger sizin bildiginiz daha iyi bir marka amfi ve ya bass varsa yazarsaniz iyi olur fiyat butcem amfi + bass 1500 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500.1 yetmiyor 2000.1 i tam uygun l7 ye. Ya da kicker ın 1000 rms leri var zx1000 di sanırım onunla da iyi gidiyor l7 ikinci el bulunuyor bu amfi.

Arabayı sallamaktan öte civatalarını bile oynatıyo yerinden(symbol de dinlemistim l7yi). Yalnız biraz sert tonlu l7 çok iyi bi hoparlör sistemi yoksa bass sesi çok baskın olur araçta.

Ton olarak re audio gayet güzel sxx 15 alınır o bütçeyle.Ona da bi bakın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 3 Eylül 2014; 10:38:04 >
  • re audio al hem l7 kadar sağlam bas hemde tonlama hemde müzik dinlersin l7 ye bulaşma araban haşat olur tad almazsın dışardan dinleyenlere eziyet ediyor resmen facia derecede kötü bası var
  • Iyi bir hoparlor sistemin olmasindan kastiniz nedir kalireli sesmi yoksa guc mu ben 2 takim mid hoparlor almayi dusunuyorum yani 4 adet hoparlor 1 adet bass yetmez mi birde re audio rxx15 i nereden bulabilirim internette baktimda turkiyede satisi yok galiba bildiginiz bir yer var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: minkrs

Iyi bir hoparlor sistemin olmasindan kastiniz nedir kalireli sesmi yoksa guc mu ben 2 takim mid hoparlor almayi dusunuyorum yani 4 adet hoparlor 1 adet bass yetmez mi birde re audio rxx15 i nereden bulabilirim internette baktimda turkiyede satisi yok galiba bildiginiz bir yer var mi

Sed elektronik distrübitörü re nin, ikinci elde var piyasada bolca sahibinden de sıfır satanlarda var.

Hoparlörler güçlü olmazsa bass ın altında ezilir. Hertz hsk gibi 100 125 rms lik mid takımı ve güçlü mid amfisi lazım size birde.

• Tamam trsekkurker

• birde ses sisteminden soğumamanız için tavsiyem bagaja güzel bir izolasyon yaptırmanız L7 çok güçlü ve RMS i yüksek bir subwoofer clionun ince sacı bu gücü içinde tutamayacaktır bastan cok dızıltılı bi ses alırsanız hayal kırıklığı yaşarsınız ve soğursunuz ses sisteminden bunun dışında amfi, hoparlör almakla bitmiyor iş bunun için akünüzün 90amper üstü olması gerek ve size güçlü bir kapasitör... iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler bilginiz icin benimde aklimda o vardi zaten bagaji ve kapilari iyi bir sekilde izolasyon yaptiracam akude dediginiz gibi 90 amper aku alacagim ve 2.5 farad kapasitor alicam bakalim insaallah iyi olur.
    Bir de 600 rms lik bass nasil olur oda cizirti yaparmi rahatsiz eder mi

• Sanmıyorum demin arkadaşımın aracına ( 88 model Mercedes-Benz 250D) 1400w 400 rms subwoofer ve midler vs montajını yaptım içeride tok bir bas sesi geliyodu ve dışarıdan da plakayı çift taraflı bant ve silikonlayıp yapıştırdığımda cızırtı gibi bi problem kalmadı sizin içinde 600w rms lik bir güç uygun olacaktır ancak dediğim gibi izolasyonun tadı başka :)
  • Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.