Şimdi Ara

kicker mı jbl mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bı sub almayı dusunuyorum kicker ın es 124 serısı var bumu yoksa jbl ın gt4-12 sımı fıyatları bırbırıne yakın hangısınden daha ıyı verım alırım bıde bunlar ıcın nasıl bı anfı almalıyım teybım sony gt 200 bı yardımıcı olursanız

• neden ikisini de boşverip JL Audionun orta veya üst seri bi sub unu almayı düşünmüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimusavir

neden ikisini de boşverip JL Audionun orta veya üst seri bi sub unu almayı düşünmüyorsun?
    bence kicker
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

bence kicker

Alıntıları Göster
    ES124 125 rms jbl ise 250 tabiki jbl.
  • quote:

neden ikisini de boşverip JL Audionun orta veya üst seri bi sub unu almayı düşünmüyorsun?
    bu iki basın fiyatını bi zahmet araştır jl e bu limit aralıgında laf düşmez o halde
    quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

bana kalırsa es serisi

daha tok çıkıyor gt4 daha yumuşak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 5 Nisan 2007; 20:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

bu iki basın fiyatını bi zahmet araştır jl e bu limit aralıgında laf düşmez o halde
    quote:

bana kalırsa es serisi

Alıntıları Göster
    vaLLa ne tür bassLardan hoshLandığını biLmen LAzım kicker kaLındır jbL normaL düzeyLerdedir... ona göre karar ver bence ama ben kaLın bass isterim diosan kickerdan vazgeçme...

• quote:

Orijinalden alıntı: DG00

quote:

bana kalırsa es serisi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

quote:

bana kalırsa es serisi

o zaman clarion

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

quote:

bana kalırsa es serisi

o zaman clarion

Alıntıları Göster
    kicker dan aldığın bası jbl den alamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaman86

kicker dan aldığın bası jbl den alamazsın

Alıntıları Göster
    her zaman kicker bnm gt4 üm wardi yandi şimdi başka bi marka jvc kullaniorm allah a şükür çok memnunum alicaksan vedurumn müsaitse kicker....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

her zaman kicker bnm gt4 üm wardi yandi şimdi başka bi marka jvc kullaniorm allah a şükür çok memnunum alicaksan vedurumn müsaitse kicker....

Alıntıları Göster
    iyide kicker 125 jbl 250 watt gücünde.yani jbl 2 kat daha güçlü gözüküyor.nasıl kicker daha iyi bass veriyo o zaman.?
    kicker'a güveniyorum ama acaba jbl in 250 rms de olduğu yalanmı?(bi kaç kişiden 250 nin hikaye olduğunu duydum.)

yada şöyle bişey mi var acaba?
    kicker daha kaliteli olduğu için jbl e göre daha az güce ihtiyaç duyarak
    hemen hemen aynı güçte bas veriyor.bu mudur?

bende 3 tane bass arasında kaldım onun için soruyorum.kicker jbl ve jvc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 10 Eylül 2007; 13:45:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

iyide kicker 125 jbl 250 watt gücünde.yani jbl 2 kat daha güçlü gözüküyor.nasıl kicker daha iyi bass veriyo o zaman.?
    kicker'a güveniyorum ama acaba jbl in 250 rms de olduğu yalanmı?(bi kaç kişiden 250 nin hikaye olduğunu duydum.)

yada şöyle bişey mi var acaba?
    kicker daha kaliteli olduğu için jbl e göre daha az güce ihtiyaç duyarak
    hemen hemen aynı güçte bas veriyor.bu mudur?

bende 3 tane bass arasında kaldım onun için soruyorum.kicker jbl ve jvc.

Alıntıları Göster
    yukarıda arkadasda demıs kardes ses sıstemınden anlayan bır jblle bır kıckerın yada bır pıoneerın bas vurus seklını bılır bu senıon ıstegıne kalmıs hem sunuda soylım rms lere kafayı takma aracına yerlestır sesı dınlşe hosuna gıdıyorsa al tabı yole bır ımkanın varsa ama jbl gt4 1000lık olana bassın sesını hıssetırır yumasak bır halı vardır ama bır kıcker vurdunmu baya sert ve tok vurur jblde bass surer boyle hosuna gıder ama kıckerda sarsar yanı ıstegıne kalmıs bısı

• quote:

Orijinalden alıntı: raistlin55

yukarıda arkadasda demıs kardes ses sıstemınden anlayan bır jblle bır kıckerın yada bır pıoneerın bas vurus seklını bılır bu senıon ıstegıne kalmıs hem sunuda soylım rms lere kafayı takma aracına yerlestır sesı dınlşe hosuna gıdıyorsa al tabı yole bır ımkanın varsa ama jbl gt4 1000lık olana bassın sesını hıssetırır yumasak bır halı vardır ama bır kıcker vurdunmu baya sert ve tok vurur jblde bass surer boyle hosuna gıder ama kıckerda sarsar yanı ıstegıne kalmıs bısı

Alıntıları Göster
    ya araba sedan benim için bassın sert veya yumuşak olması çok da önemli değil.
    yerine göre ikiside güzel.
    ama benim merak ettiğim şey hangisi daha güçlü bass verir.
    çünkü araba sedan o kadar para verip bass sesi içeri gelmesse veya çok az gelirse çıkar sokağın ortasında parçalarım o bassı

şaka bir yana sedan arabada hangisi daha iyi gider sizce?
    bu arada 150 wattlık anfim var.

ikiside aynı gücü verir diyorsanız anfinin düşük olmasından dolayı kicker alıcam
    yok jbl daha güçlüyse o zaman beklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 12 Eylül 2007; 13:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

çünkü araba sedan o kadar para verip bass sesi içeri gelmesse veya çok az gelirse çıkar sokağın ortasında parçalarım o bassı

ikiside aynı gücü verir diyorsanız anfinin düşük olmasından dolayı kicker alıcam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

bence xetec vektör 6 kanal anfi jbl bas için gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: final fantasy

quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

bence xetec vektör 6 kanal anfi jbl bas için gayet iyi

Alıntıları Göster
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 13 Ocak 2008; 22:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

vaLLa ne tür bassLardan hoshLandığını biLmen LAzım kicker kaLındır jbL normaL düzeyLerdedir... ona göre karar ver bence ama ben kaLın bass isterim diosan kickerdan vazgeçme...

Alıntıları Göster
    kicher alacam 1000wolt anfim jemerson 5800 modeli 1500wolt 4ohm bu anfi kicher beslermi cevap yazrsanız sevinirim bugün alacama
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikillocu

kicher alacam 1000wolt anfim jemerson 5800 modeli 1500wolt 4ohm bu anfi kicher beslermi cevap yazrsanız sevinirim bugün alacama

Alıntıları Göster
    1000wolt diye bi tabir yok 1000watt dır o.söylediğin değer max gücümü rms değerimi.kicker basın tam olarak modelini yaz ona göre cevap verelim

en baştaki soruya gelirsek.bas dedinmi kicker akla gelir başka markalara hiç bakmayın.tabiki kicker lar biraz pahalıdır diğerlerine göre bütceniz sağlamsa kicker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 16 Ocak 2010; 16:25:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

1000wolt diye bi tabir yok 1000watt dır o.söylediğin değer max gücümü rms değerimi.kicker basın tam olarak modelini yaz ona göre cevap verelim

en baştaki soruya gelirsek.bas dedinmi kicker akla gelir başka markalara hiç bakmayın.tabiki kicker lar biraz pahalıdır diğerlerine göre bütceniz sağlamsa kicker

Alıntıları Göster
    ya yenı konu nasıl acılıo bı yardım etsenız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vcy58

ya yenı konu nasıl acılıo bı yardım etsenız :D

Alıntıları Göster
    Resimde kırmızı kutunun içindeki yere tıklayarak yeni konu açabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Resimde kırmızı kutunun içindeki yere tıklayarak yeni konu açabilirsin.

Alıntıları Göster
    tesekurler bu arada kıcker :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcy58

tesekurler bu arada kıcker :)

Alıntıları Göster
    yav dostlar bende kenwood kfcw-3011 30 cm 1200 watt 400 rms sub var eve kurdum. almadan önce banada kicker tavsiye ettiler nedenmiş çünkü çok satılıyormuş açıklmama muamma.

sonuçta kicker dinledim 30 cm gerçekten güzel ve sert bir vuruşu vardı.

sonra media markta gittim orda kenwood wooferı gördüm şeklide hoşuma gitti dekor olarakta hoş görüntüsü var sonuçta eve kurcam yani.

dedim kenwood olanı aç fiyatıda 349-tl idi en pahalı o an için o vardı ama bir vuruşu var subun tam önüne geçtim o sert vuruş resmen ciğerlerimi oynattı o kadar sert vuruş daha önce dinlediğim kicker modelinde yoktu.

tok bir ses aldım evde sesi açınca sarsılma başlıyor kapı pencerelerde.

ama son bir not yazayım bende küçüklüğümden beri bir kenwood hastalığı vardı onu belirteyim teyp ve amfi dahil çok sağlam ürünleri halada bana göre aynı kalitede.

ne olduysa artık kenwoodun esamesi bile geçmiyor forumlarda ne iş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 20 Ocak 2010; 23:53:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.