Şimdi Ara

Kicks Online Döndü!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet seni son kaydolanlardan gördüm forumda :) neyse indirdiğin dosyayı açıp oyunun kurulu olduğu klasörün içine atman lazım ki texture klasörü değişsin.
  • ccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 7 Kasım 2020; 13:27:35 >
  • Konu çok güzel olmuş. Eskiden oynayıp kapandı diye yas tutuyorduk. fifa online 2 ye sardık bugün ne var ne yok dh de bi bakayım dedim ki. Kicks Geri Döndü'yü gördüm bi sevindim bi mutlu oldum bi heveslendim. Mesajlarıda tek tek okudum 3-4 takım çıkaracak sayıya ulaşmışız bile :) En azından orgganize olup kendi aramızda turnuvalar düzenleriz:) eline sağlık
  • Ben de 3 Gün önce başladım oyunda türk sayısı fazla bir tek sorun var room sayısı yani oyuncu sayısı az
  • ccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 7 Kasım 2020; 13:27:51 >
  • Eski üyelikle girilebiliyor mu bu oyuna 22 lvl adam vardı da?
  • İlk çıktığında ne oynardım be,neyse şimdi de deniyelim.
  • Ben bu meksika serverını denediğimde lobby de sadece 2 oda vardı
  • indiriyorum,merak ettim.ilk kez denicem
  • in-di-re-lim (sansürledi :D) bakalııım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 20 Ocak 2012; 22:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

in-di-re-lim (sansürledi :D) bakalııım

sen yoksa gametribedeki bestrapper misin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deffi

quote:

in-di-re-lim (sansürledi :D) bakalııım

sen yoksa gametribedeki bestrapper misin :)

yok hocam :D ben bu oyunu zamanında çok oynamak istedim tam indirdiğim sıralarda firma mı kapanmış ne olmuş. oynayamamıştım çok içimde kalmıştı sonra bu konuyu buldum dün gece indirdim girdim ama pek kimse yoktu bugün yarın tekrar bakacağım zevkli oyun :D
  • Oyunu uzun süre sonra tekrar oynadım çok zevkli gerçekten,30 lvl'dan yüksek bir yığın adam var pas atmıyor benciller...İspanyolun tekiyle Arda Turan hakkında konuştuk avrupa odaları bomboştu...bazı maçlar laglıydı ama genelde sorun yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 21 Ocak 2012; 23:55:25 >
  • hocam benim anlamadıgım skilli sut falan atıyor adamlar %90 gol oluyor ben skill shopa baktım hic sut skill i yok hep calim kosma sevinc vsvs. nasıl skill acıcaz sut?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam benim anlamadıgım skilli sut falan atıyor adamlar %90 gol oluyor ben skill shopa baktım hic sut skill i yok hep calim kosma sevinc vsvs. nasıl skill acıcaz sut?

O dedigin sutların gol olmasi icin ilk once 18 level olman lazim alperen de değinmiş bu konuya zaten 56 K puan yaparsan 18 olursun bu da yaklasik 15 gun surer . bu oyundaki en iyi mevkiler defansta CB, forvette WF, orta saha icin ise SM dir. Bunlari tercih etmeniz ilerde yarariniza olacaktir. wf yi ve sm yi 30 level sonrasi durdurabilmek zordur cünkü 30 levelde acilan skilller cok iyidir gol sansini cok yukseltir. Birde pc nizin işlemcisi ram i ve modemi iyiyse lag sorunu azalir bizzat kendimden bilirim. İşyerindeyken kotu pc ile lagli oynarim ama evdeki iyi pc ile lagsiz ve mukemmel oynarim. Yani eğer lag varsa sorun oyunda değil pc veya baglanti gucunuzle de alakali olabiliyor

• quote:

quote:

hocam benim anlamadıgım skilli sut falan atıyor adamlar %90 gol oluyor ben skill shopa baktım hic sut skill i yok hep calim kosma sevinc vsvs. nasıl skill acıcaz sut?

O dedigin sutların gol olmasi icin ilk once 18 level olman lazim alperen de değinmiş bu konuya zaten 56 K puan yaparsan 18 olursun bu da yaklasik 15 gun surer . bu oyundaki en iyi mevkiler defansta CB, forvette WF, orta saha icin ise SM dir. Bunlari tercih etmeniz ilerde yarariniza olacaktir. wf yi ve sm yi 30 level sonrasi durdurabilmek zordur cünkü 30 levelde acilan skilller cok iyidir gol sansini cok yukseltir. Birde pc nizin işlemcisi ram i ve modemi iyiyse lag sorunu azalir bizzat kendimden bilirim. İşyerindeyken kotu pc ile lagli oynarim ama evdeki iyi pc ile lagsiz ve mukemmel oynarim. Yani eğer lag varsa sorun oyunda değil pc veya baglanti gucunuzle de alakali olabiliyor

8mbit internetim adsl+2 modemim var. core2duo 2.8 - 2.8 işlemcim 4gb DDR II ram im var. ama yinede bazen lag oluyor. çünkü host a bağlı. oyun player host sistemi ile çalışıyor o yüzden. bu arada. tamam da şut skili +18 den sonra kendi mi açılıyor? skill shopda yok çünkü

• quote:

quote:

quote:

8mbit internetim adsl+2 modemim var. core2duo 2.8 - 2.8 işlemcim 4gb DDR II ram im var. ama yinede bazen lag oluyor. çünkü host a bağlı. oyun player host sistemi ile çalışıyor o yüzden. bu arada. tamam da şut skili +18 den sonra kendi mi açılıyor? skill shopda yok çünkü

Senin pc de sorun yok çok iyi özellikleri. Bu pc ne rağmen lag olursa sorun oyunun hostundandir. Bu oyun zaten host üzerine kurulu hostun bağlanti özellikleri senin lagli veya lagsiz oynamana neden olur. Host seninle ayni ülkedense lag yaşamazsin veya ayni ülke olmasada hostun fiber bağlanısı veya yuksek upload hızı varsa ve avrupadan bağlaniyorsa senin bu pc de lag yaşaman imkansiz olur. Ama her host iyi olmuyor maalesef. Skillere gelince 18 lv olunca oyuna restart yapiyosun ve yeni mevkini seçiyosun bu aşamadan sonra o dediğin skiller yani yeni skiller skill shopa ekleniyor ama aktif olmasi icin o skilleri topladiğin puanlarla veya gerçek parayla alip aktif hale getirmen gerekiyor. Puanla bir skil en fazla 30 gün senin olur ama paypaldan hesabindan oyun credisi alip skill alirsan süresiz skill sahibi olursun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: agalpegeregen

Yilmaz Abi ben bu sefer gerçekten bırakıyorum herkes bana noob diyor,oyunda habire lag oluyor,çok şikayetçiyim oyundan

Ya alperen sen noob falan deilsin sen sadece bu oyunda yenisin . O sana noob diyenleri bu oyuna ilk başladıklarında görsen eminim onlara gülerdin şimdi. herkes bu süreçten geçiyor , kimse oyunu öğrenmiş olarak doğmuyor ki. Sende bugünlerini hatirla ve ilerde pro olduğunda kimseye noob deme elinden geldiğince yardim et. Oynadıkça kendini geliştireceksin eminim hiç bir eksiğin yok kimseden sadece sabret kimseye kulak asma he de geç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agalpegeregen

Yilmaz Abi ben bu sefer gerçekten bırakıyorum herkes bana noob diyor,oyunda habire lag oluyor,çok şikayetçiyim oyundan

Ya alperen sen noob falan deilsin sen sadece bu oyunda yenisin . O sana noob diyenleri bu oyuna ilk başladıklarında görsen eminim onlara gülerdin şimdi. herkes bu süreçten geçiyor , kimse oyunu öğrenmiş olarak doğmuyor ki. Sende bugünlerini hatirla ve ilerde pro olduğunda kimseye noob deme elinden geldiğince yardim et. Oynadıkça kendini geliştireceksin eminim hiç bir eksiğin yok kimseden sadece sabret kimseye kulak asma he de geç.

hocam nasılsınız? az önce oynamıştık hani? valla haklısınız. orda bi adam vardı hatırlarsanız bisboss diye. 1. maçta bana pro falan dedi promusun diye sordu. 2 maçta adam bana noob dedi. anlayamadim gitti. oyunda daha 3. günüm. 2 maçta aşırı lag vardı ama lag olunca hiçbişey yapamıyorum şaşırıyorum hep :S

• oyuna gelin beyler her şekil yardım ederiz club filan kurarız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.