Şimdi Ara

Kicks Online Döndü!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
9.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emirhan6161

Abi ben üye olamıyom sen yapsn lütfen abi yaa çok fazla bilgim yok bana bir üyelik açsan al e-postam lazım olursa emosuer@hotmail.com
    UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Kicks online bence yalan oldu,aslında çok evkli bir oyun ancak insanlar neden bu oyunu sevmiyor anlamıyorum.Onu bırak ben oyuna başladıkdan 2 ay sonra meksika server kapanma kararı aldı ya yanarım yanarım ona yanarım.Adam gibi oynayamadık.Bide o kadar çar falan satın aldık.Benden size tavsiye,hong kong serverına SAKIN AMA SAKIN para yatırmayın.Elinizde patlar.Bi hile vardı bütün itemleri ve skilleri permament alabiliyorduk,hong kong serverında oluyor o.Gayet basit bir yöntem oyunun dosyalarıyla oynuyosunuz bi dosyayı not defteri şeklindemi ne açıyorduk.Her neyse.

Oyunda maddi destek hiçbir zaman yeterli olmadı. GameTribe server'ını hatırlıyorum, server'da item'lara para veren sadece 15-20 kişi vardı. Geri kalanı oynadığı maçlarda kazandığı puanlarla alıyordu istediğini.

Yani ayda 30-40 euro ile server maliyetini geçtim,adamların ofiste yediği yemek parası bile karşılanmayacağı için kapandı ve diğer firmaların açtığı Kicks Online server'ları da hep kısa vadeli oluyor.

Reklam konusunda da vasat kaldı,malzeme çeşitliliği olarak vasat kaldı,server'ın alt yapısı vasat kaldı. Herkes 7-8 maçta bir hata raporu alıyordu durduk yere,en sağlam sistemi kursan bile oyun sorunluydu.

Avrupa sunucusu kapandığında oyunun belli başlı 100-150 kişilik kitlesi vardı. Zaten herkes birbirini tanıyordu,bu kadar az kişiyle de ancak bu kadar kısa vadeli oyun oynanır. :)

Kicks Online sadece hatıralarda kalır artık. Daha da saçma sapan server'lara girip o anıların içine etmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: agalpegeregen

Acıklayayım:
    Herhangi bir şut skili için 18 LvL üstünde olmanız gerekmektedir.FW de 18-30 arasi CF'nin sut skili bulunmaktadır.30-60 WF nin Sut skili gelmektedir.Zaten ST ye sut skili pek önemli değil bu arada onun kafa skili 18 lvlde geliyor sanırım.MF lerde de 1-18 arasi benzer skiller var ama şut skili yok MF icin en önemli bir skill var yaptıgında ismi yazmiyor ancak topu steal ile alabiliyorsun top boşdayken Sutu unreload yapmakicin ideal,bu arada MF lerde 18-30 arasi Mevkilere göre sutlar var SMF de 18-30 rabonna,30 ve üstü beckham skili bulunmakta diğerlerindede böyle sanırım.DM ise biraz defansif biraz atakçı bir kişilik FSSB deki SF gibi zevkli bir Mevki...DF lerde ise Defansif skiller ağırlıklı ilerde sut da geliyor galba tam bilmiyorum.
    Oyundaki ismim alperen bana ulasmak icin /alperen .... eger sorunuz varsa ben genelde 12:00-16:00 arasi oyundayim 17 levelim oyunu bırakmak istiyorum çok lag var ama başka da adam gibi oyun yok ki su oyunu Joygame falan alsa düzenlese hep çocuk oyunları yapıyorlar neyse bu arada oyun hakkında yeterli bilgim var ancak oynayışım kötü lag olduğunda çok kötü oynuyorum lag yokken ara sırada coşuyorum Ama oyunu açıkçası pek sevmedim can sıkıntısından baya yalan attım :D :D

Hayır joygame ve gametürk yapmasın lütfen.Oyun paraya döner kim yaparsa yapsn ama Joygame hayır yani

• quote:

Orijinalden alıntı: agalpegeregen

Yılmaz abi bnm o int. sorunu gittide bendede ne sans sorun gitti kicks online bitti :D hk indirdimde orda seni görmüstüm bi ara ama 7 lvle kadar baska bi skile vermisim karakteri sildim accamda sifreyi unuttum bide alperen27 birileri girio??

slsm alperen unuttuysan hatırlatıyorum senin id: alperen27 parola: alperen28 :) başkalarıda girerse girsin sorun yok ben istersen şifreni deiştiririm kassınlar charını işte fenamı olur. Zaten girende olmaz eu oadası nadiren oluyo. honk konglularla oynarsan lagger oluyorsun direkt ve seni odadan atıyorlar.
  • Adamsın deffi adamsın deffi :D
  • Saol abi
  • Abi bu oyunmu :D Server az herkez seni atıyor.İngilizceye ceviremedim data dan textureye girdim ordan ingilizceye girdim ctrl a dedim çıktım ordan honkonga geldim içine girdim yapıstır dedim atla diyor daha once zaten dosyalar oraya monti edilmiş abi.Bide ben ilk yapışımdı Çinliler oyunu batırmıs ya Mx daha çok güzeldi.Bide hep banlıyolar gıcık oluyorm

• Bıde abi o beğenirsen sana özel çar yaparım dedinya.Oyunu begendim süper ilk girişimde gol attım :D Ama bana biraz yardımcı ol PM at inglizceye nasıl cevirecem tam çevirmek istiyorm.Gerekeni yaparım. Bıde abi çok kötü lag var.Anterman yaparken lag yokdu.Abi kb bakmayında çinliler s*ç*m*ş bırakmış.Oyunu silmiyorm sadece bana ingilizceye çevirmeyi öğret bide çar ayarlarsan abi çok sevinirim.
  • quote:

Abi bu oyunmu :D Server az herkez seni atıyor.İngilizceye ceviremedim data dan textureye girdim ordan ingilizceye girdim ctrl a dedim çıktım ordan honkonga geldim içine girdim yapıstır dedim atla diyor daha once zaten dosyalar oraya monti edilmiş abi.Bide ben ilk yapışımdı Çinliler oyunu batırmıs ya Mx daha çok güzeldi.Bide hep banlıyolar gıcık oluyorm
    UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:15:07 >

• UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:15:55 >
  • Saol
  • Abi gene olmadı atla diyor honkong içine yapmadım sadece english ctrl a çıktım ana sayfasına yapıştır dedim hani
  • Abi yaptım yaptım
  • Beyler oyunu indirdim saol yılmaz abi bu arada oyunun ingilizce nsl yapılacagını dogal yollarla söyleyeyim ayarlara gelin en saga tıklaın ordan dillerden englishi bulun ayrıca bayragınızı turkey yapmayı unutmaın
  • Tabi değilim sen kmsin ? alpernmiş deffi sende kafandan uyduruyosun abi :(
  • quote:

Tabi değilim sen kmsin ? alpernmiş deffi sende kafandan uyduruyosun abi :(

anladım okey . yarın oyuna girecem akşam adoğru bi bakayım kimler var kimler yok
  • Nediyosun sen ya benim oyundan haberim yok.Çarda açamıyorum senin çara 2 sefer girdim nasıl kapatacam onuda bilmiyorum.Bilip bilmeden konusma
  • UP UP UP OYNAYALIM BU OYUNU GENÇLERRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muradin

UP UP UP OYNAYALIM BU OYUNU GENÇLERRR

Keşke oynayabilsek Muradin...
    HK serverine geçip lagger gibi oynayıp üstüne +10 itemler için para saçıp ondan sonra binbir ugraş 30 level olmak istemıyorum...Anca karekter satan varsa onu alabilirim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sick kunt

quote:

Orijinalden alıntı: Muradin

UP UP UP OYNAYALIM BU OYUNU GENÇLERRR

Keşke oynayabilsek Muradin...
    HK serverine geçip lagger gibi oynayıp üstüne +10 itemler için para saçıp ondan sonra binbir ugraş 30 level olmak istemıyorum...Anca karekter satan varsa onu alabilirim. :D

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KİCKONLİNE GERCEKTEN GERİ DONDU:d

YENİ LİNK VERİYORUM

YIL 2015

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 YUKLU olmalı kurmadan indirin.. (WİNDOWS 8 İSE 32 bit olanı dA indirin dikkat)

http://www.kicksonline.eu/ BUYURSUN HERKEZ SİTEYE UYE OLUN OYUN SETUP I INDIRIN..

OYUNCULAR 30 LEVELİ GECMİŞLER BİLE ŞİMDİ HABERİM OLDU..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:37:26 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.