Şimdi Ara

Kicks Online Döndü!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler kick online a benzer bi oyun yapıyormus gamekiss ilgilenen içinhttp://football.gamekiss.com/main.jce
  • IP Block Var sanırım.Türkiye tam avrupa ülkesi olmadıgı icin game isnt your service region diye uyarılar falan geliyor.
  • yıl 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 7 Kasım 2020; 13:25:32 >
  • Resmi sitesinde oyun içi herhangi bir görsel bulamasam da yine de belki kicks olmasa da zevklidir diyor ve indiriyorum ben de =) Bakalım artık.
  • AVICENNA
    yıl 2020 artık
    kicks-online.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 7 Kasım 2020; 13:26:23 >
  • Ben de başladım BOMBARDINI ve BOMBARDINHO karakterlerimin nickleri. Gayet keyifli bir oyun olmuş. Hem gamekiss hem de nfinity games serverlarını denedim ve şunu söyleyebilirim ki Türkiye sunucusu global sunucudan çok daha iyi durumda. Gayet yeterli oyuncu var. Freestyle Futbol için ayrı bir forum başlığı yoksa açabiliriz olmazsa yeni arkadaşlara yardımcı olmak adına.
  • Merhaba. Ben bilen bilir mx serverinden kaganisko. 42 wf, 32 idi sanırım sm, 36 cf hesaplarım vardı. Yorumlarda tanidik insanlar gordum duygulandım yazayım dedim :D Çok özledim lan kicksi :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deffi

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

quote:

Orijinalden alıntı: Muradin

UP UP UP OYNAYALIM BU OYUNU GENÇLERRR

Keşke oynayabilsek Muradin...
    HK serverine geçip lagger gibi oynayıp üstüne +10 itemler için para saçıp ondan sonra binbir ugraş 30 level olmak istemıyorum...Anca karekter satan varsa onu alabilirim. :D

UP:)

evt oynayalım ya tekrar hiç bir oyun bunun gibi sarmıyor

Ben dün girdim saat 14:30 civarı 6-7 mac yaptık eu oyuncular vardı 1.serverda şansıma bugunde 14:30-15 .00 civarı oyuna gircez sözleştik onlarla görenler gelsin. ( meff & zakkum charlarım )

Hk da devam mi ediyodun abi sen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende zamanında kapanmadan önce cok fazla oynardım.Player sayısı olarak ne alemde peki? yeterli oyuncuya sahip mi?
  • ccc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 7 Kasım 2020; 13:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deffi

ARKADAŞLAR KİCKONLİNE GERCEKTEN GERİ DONDU:d

YENİ LİNK VERİYORUM

YIL 2015

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 YUKLU olmalı kurmadan indirin.

http://www.kicksonline.eu/ BUYURSUN HERKEZ SİTEYE UYE OLUN OYUN SETUP I INDIRIN..

OYUNCULAR 30 LEVELİ GECMİŞLER BİLE ŞİMDİ HABERİM OLDU..

aynen arkadaşlar 3-4 gündür oynuyorum bekliyoruz hepinizi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.