Şimdi Ara

Kicks Online Döndü!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar oyuna bekleriz.Her türlü yardımı yaparız sorun değil.Gerekirse bi oda kurarız bütün türkler aynı takımda oluruz dengeleriz vs.
    Üyelik alamayan arkadaşların bana özelden mesaj atması yeterli.
  • arkadaşlar ve yetkili arkadaşlar. ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü ingilizceye çeviremedim oyunu. mex dilini bile tamamen eng ile değiştirdim ama yinede olmuyoe. ne yapabilirim. bi yardım ederseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanjigi

arkadaşlar ve yetkili arkadaşlar. ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü ingilizceye çeviremedim oyunu. mex dilini bile tamamen eng ile değiştirdim ama yinede olmuyoe. ne yapabilirim. bi yardım ederseniz çok sevinirim...

Slm . Oyunu tamamen ingilizce yapan patchler var ama bunlar zararli ve hackli oldugu ( giysi alamiyosun, farkli stadyumlar diğer oyuncularla çakisiyo oyun kapaniyo vs. ) için en iyisi temayi ingilizce yapmak. tamamen ingilizce olmasininda bi anlami yok zaten.
  • KICKSONLİNE MX HAZİRAN 2012 DE kapandı beyler üzgünüm. ARTIK sadece kicksonline Hk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 16 Haziran 2012; 4:30:16 >
  • yok yılmaz abi daha kapanmadı bu sw.

Visiondan bi yönetici oyuna ilgi duymuş.Önümüzdeki 1 hafta içinde oyun kapanacak mı,kapanmayacak mı asıl o zaman anlayacağız.
    Bizim EU milleti diğer swye geçti burası kapanıyor diye ama daha kapandığı filan garanti değil.
  • Selam arkadaşlar,ben Kicks Online'nın GameTribe (yanlış hatırlamıyorsam buydu firmanın ismi) olduğu zamanlarda vardım. SilverFall'du nickim, lvl42 CF'ydim 2006-2009 arasıydı oynadığım yıllar. 2009'da gametribe maddi sebeplerden ötürü kapandı,kısaca battı. Ondan sonra ne ettiysem ne yaptıysam bir türlü Kicks Online'na benzer oyun bulamadım,hepsi kısa soluklu oldu.Bu oyunu oynayan arkadaşları görmek çok güzel,oyunun varlığını bile unutmuştum artık.Selam vermek istedim sadece, olur da avrupa sunucusu açılırsa bende tekrar katılmayı düşünüyorum,iyi oyunlar dilerim hepinize.
  • hmm hatırladım seni.
    ya kicks online güzel bir oyunda mesela kuzenime gösteriyorum adamın dediği tek şey,bune grafik yok bune level atmak çok zor vs vs.
    bide kicks online'a para yatırmak zorunda oluyor insan hadi tamam permament skill almak için hile var,ancak item shopdan +10 perma almak için yok :)
    Umarım bu Meksika serveri kapanmaz.30-40 kişi avrupalı oyuncular var.Onlar da meksika swsi kapanacak diye hong kong serverine geçiş yaptı hem hong kongda club var diye..aslında bende geçiş yapıcaktım ama epilepsi oldum tekrar level kasmak için zaman harcayamam :) umarım kapanmaz meksika serveri.
  • ARKADAŞLAR KİCKONLİNE GERCEKTEN GERİ DONDU:d

YENİ LİNK VERİYORUM

YIL 2015

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 YUKLU olmalı kurmadan indir

http://www.kicksonline.eu/ BUYURSUN HERKEZ SİTEYE UYE OLUN OYUN SETUP I INDIRIN..

OYUNCULAR 30 LEVELİ GECMİŞLER BİLE ŞİMDİ HABERİM OLDU..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:53:00 >
  • yilmaz abi up up da insallah server kapanmaz ya.. :(
  • bir zamanlar bayıla bayıla oynayıp 1 ay sınavlar ıcın bırakıp dondugumde bulamadıgım oyun :) indiriyorum bakalım turklerın yogunlugu,oyuncu yogunlugu yeterlı duzeyde olursa lagda az olursa oynarım sureklı
  • ))) up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:14:31 >
  • Kicks online hong kong indirdim üye oldum herşeyi yaptım fakat oyun dilini ingilizce nasıl yapıcam.

Yardım edebılıcek varsa yazsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: protosgs12

Kicks online hong kong indirdim üye oldum herşeyi yaptım fakat oyun dilini ingilizce nasıl yapıcam.

Yardım edebılıcek varsa yazsın lütfen.

özelden yazdım sana nasıl olacak bak
  • Evet yaptım fakat user yok gırdıgım yerlerde kıck atıyorlar nasıl mac yapıcaz :D
  • quote:

Evet yaptım fakat user yok gırdıgım yerlerde kıck atıyorlar nasıl mac yapıcaz :D

:) işte sorunda bu maç yapmak problem

çünkü sen eu sun avrupa yani .
    maç yapabilmen için en az 6 tane seinin gibi avrupali oyuncularin oldugu 1 oda lazim.
    hadi bende geldim diyelim olduk 2 kişi yine 4 kişi lazım:)

ancak ilerleyen aylarda yavaş yavaş avrupalı oyuncular buraya gelince oynayabiliriz tek yol bu şuanda.
    bu yuzden bende girmiyorum bekliyorum eu dolmasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: deffi

quote:

Evet yaptım fakat user yok gırdıgım yerlerde kıck atıyorlar nasıl mac yapıcaz :D

:) işte sorunda bu maç yapmak problem

çünkü sen eu sun avrupa yani .
    maç yapabilmen için en az 6 tane seinin gibi avrupali oyuncularin oldugu 1 oda lazim.
    hadi bende geldim diyelim olduk 2 kişi yine 4 kişi lazım:)

ancak ilerleyen aylarda yavaş yavaş avrupalı oyuncular buraya gelince oynayabiliriz tek yol bu şuanda.
    bu yuzden bende girmiyorum bekliyorum eu dolmasını

Doğru diyorsun user sayısının artması gerekıyor 10 15 kişi ile oyundan zevk alamıyorsun tabi

• Abi ben üye olamıyom sen yapsn lütfen abi yaa çok fazla bilgim yok bana bir üyelik açsan al e-postam lazım olursa emosuer@hotmail.com
  • Abi ben şimdi giriş yapacaktım. Hesap adım: emirhan6161 Şifrem:321321321 girdim abi hatta bunları bir metin belgesine bile kaydettim gene olmuyor acaba msn ye link gönderiliyomu ? acil yardım bana bir üyelik aç abi ..Oyun çok güzel resimlerine baktım.

Teşekküler
  • ???????????????????????????????????????????????
  • Kicks online bence yalan oldu,aslında çok evkli bir oyun ancak insanlar neden bu oyunu sevmiyor anlamıyorum.Onu bırak ben oyuna başladıkdan 2 ay sonra meksika server kapanma kararı aldı ya yanarım yanarım ona yanarım.Adam gibi oynayamadık.Bide o kadar çar falan satın aldık.Benden size tavsiye,hong kong serverına SAKIN AMA SAKIN para yatırmayın.Elinizde patlar.Bi hile vardı bütün itemleri ve skilleri permament alabiliyorduk,hong kong serverında oluyor o.Gayet basit bir yöntem oyunun dosyalarıyla oynuyosunuz bi dosyayı not defteri şeklindemi ne açıyorduk.Her neyse.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.