Şimdi Ara

Kicks Online Döndü!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
8.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: deffi

quote:

Orijinalden alıntı: agalpegeregen

Yilmaz Abi ben bu sefer gerçekten bırakıyorum herkes bana noob diyor,oyunda habire lag oluyor,çok şikayetçiyim oyundan

Ya alperen sen noob falan deilsin sen sadece bu oyunda yenisin . O sana noob diyenleri bu oyuna ilk başladıklarında görsen eminim onlara gülerdin şimdi. herkes bu süreçten geçiyor , kimse oyunu öğrenmiş olarak doğmuyor ki. Sende bugünlerini hatirla ve ilerde pro olduğunda kimseye noob deme elinden geldiğince yardim et. Oynadıkça kendini geliştireceksin eminim hiç bir eksiğin yok kimseden sadece sabret kimseye kulak asma he de geç.

hocam nasılsınız? az önce oynamıştık hani? valla haklısınız. orda bi adam vardı hatırlarsanız bisboss diye. 1. maçta bana pro falan dedi promusun diye sordu. 2 maçta adam bana noob dedi. anlayamadim gitti. oyunda daha 3. günüm. 2 maçta aşırı lag vardı ama lag olunca hiçbişey yapamıyorum şaşırıyorum hep :S

:) tşk . iyiyim saol. Bak bu oyunda birine pro demek aslinda o cok iyi oynuyor demek değildir bazen, kinayeli bi şekilde kullanılabilir yani aslında demek istedikleri akıllarınca o andaki hareketi abartmak veya bir nevi oyuncuyla dalga geçmek için de pro da denilebilir. Takılı kalma bu sözlere oyunun cilveleri bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 24 Ocak 2012; 4:18:39 >

• quote:

Pc de kafayı yedi biri wirelessi gizlice kullanıyor ya alt katta bir çocuk var sordum bana güldü birşey demedi.PC'yi kapattım modeme baktım Wlan ışığı yanıp sönüyor.Şifreyi değiştirdim yine devam ediyor yanıp sönmesi kesin bizim daireden biri kullanıyor(Bu arada de da nın yazımını unuttum imla kuralları için özür)

selam alperen :)
    dikkat et böle şeylere şifreyi değiştirdiysen sorun yok zaten giremezler.
  • arkadaşlar oyunun hilesini buldum bütün statları fulledim her vurduğum gol giriyordu her kaydığımda alıyordum topu alamıyorlardı bütün ama büttün statlarımn full dü. çok zevkliydi. sonra ban yedim giremiyorum ama buldum yani hile yapmanın yolunu. (Cheat Engine)
  • beyler ban yedim daha da girmem. yarım haftam gitmişti 7 lvl kasmak için. 0 dan başlayamam size iyi oyunlar
  • başlayayım sıfırdan artık. offf salak kafam keşke yapmasaydım hile bida elimi sürmem hileye 18 e kasıyodum çok istiyodum 18 olmayı işe bak. neyse yeni üyelik alayım
  • quote:

başlayayım sıfırdan artık. offf salak kafam keşke yapmasaydım hile bida elimi sürmem hileye 18 e kasıyodum çok istiyodum 18 olmayı işe bak. neyse yeni üyelik alayım

tabi basla çağlar yeniden sorun olmaz o bannlanar char 1 ay sonra acilir. Ama sakın bi daha aynını yapma cunku bu server da otomatik algılama sistemi var hack yaparsan anlasiliyor. Oyle şeyler deneme adminleri faal olan bir site bu dikkat et. Yeni kayıt aç , açmayı başaramazsan yukaridaki bir mesajimda yeni açtığım bir hesap şifresi var onunla gir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2012; 0:13:55 >
  • quote:

quote:

başlayayım sıfırdan artık. offf salak kafam keşke yapmasaydım hile bida elimi sürmem hileye 18 e kasıyodum çok istiyodum 18 olmayı işe bak. neyse yeni üyelik alayım

tabi basla çağlar yeniden sorun olmaz o bannlanar char 1 ay sonra acilir. Ama sakın bi daha aynını yapma cunku bu server da otomatik algılama sistemi var hack yaparsan anlasiliyor. Oyle şeyler deneme adminleri faal olan bir site bu dikkat et. Yeni kayıt aç , açmayı başaramazsan yukaridaki bir mesajimda yeni açtığım bir hesap şifresi var onunla gir:)

maçlar zevkliydi hocam. bi ara mega lag oldu ama olsun iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

quote:

quote:

maçlar zevkliydi hocam. bi ara mega lag oldu ama olsun iyi geceler

Alıntıları Göster
    ) evet guzeldi sanada iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2012; 3:36:31 >

• quote:

Evet Beyler oyun içinde bana yardım eden herkese teşekkür etmek istiyorum.Sizin sayenizde zevk alabildiğim bilgisayar başında geçirebileceğim bir oyun bulmuştum.Ancak daha sonra oyunun benim internetle çatışması sonucu oyunda birtakım sorunlar yaşadım.Oyunu bırakıyorum herkese bütün arkadaşlarıma iyi oyunlar demek istiyorum...

çok tuhaf nasıl bir çatışma bu anlam veremedim neyse demek önemli ki gidiyorsun madem öyle ilerde tekrar görüşürüz umarım. Ayrıca seninde dediğin gibi benim içinde en zevkli oyun bu , ayrıca bu oyunu oynarken daha iyisi varmı diye çok araştıtıp çok oyunlar yukledim pc me ama 1-2 gun sonra kaldırdım hepsini nedense hiç biri bu oyunu unutturamadı , işte bu yüzden ben senin kadar kolay bırakamam bu oyunu ve senin yerinde olsam bir yolunu bulup donmek için planlar yapardım.
    Hoşçakal alperen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 26 Ocak 2012; 0:54:25 >

• quote:

Beyler Türk Takimi Kuralim mi???Eğer cevabınız evet ise katılacakların oyun içi isimleri(rumuz,nick),mevkileri(FW,MF,CM....) ve levellerinin(16,17) belirtilmesi rica olunur.Manager olarak tecrübeli,teknik vb. özelliklere sahip Türk oyuncu aranmaktadır(Yılmaz Abi :))).Diğer bilgiler en geç 3 gün içinde tarafımca açıklanacaktır.

Tüm kamuoyu bu açıklamayı bekliyor eminim :)
    Geçen yıl bu zaman lar bir türk takimi kurduk ve manager bendim takimin adinida LOS TURCOS olarak koyduk ama gelgör ki hiç bir oyuncu online olmadı :)
    Tekrar böyle riskli bir göreve soyunmak çok zor yine aynısı olursa böyle bir duruma bu sefer dayanamaz kalbim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 31 Ocak 2012; 2:58:59 >
  • ben de geliyorum arkadaşlar çok özlemiştim kicksi ya forvet ya da defans olarak geri dönücem indirme bitsin oyuna akıyorum nick:Zobergah olucak
  • Benide aranıza kabul edersiniz herhalde
  • ARKADAŞLAR KİCKONLİNE GERCEKTEN GERİ DONDU:d

YENİ LİNK VERİYORUM

YIL 2015

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 YUKLU olmalı kurmadan indirin..

http://www.kicksonline.eu/ BUYURSUN HERKEZ SİTEYE UYE OLUN OYUN SETUP I INDIRIN..

OYUNCULAR 30 LEVELİ GECMİŞLER BİLE ŞİMDİ HABERİM OLDU..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffi -- 25 Ocak 2015; 3:52:34 >
  • quote:

Yılmaz Abi Özür Dilerim Lütfen Beni Affet Nolur Seni çok Seviyorum <3 Akıl Sağlığım Yerinde Oyunda Çok Salakça Haraketler Yapmamın Nedeni Noob Kelimesini Kendime Yakıştıramamam Evet Noobum Belki Ama Eski Kicks Online Çıktığında En İlk Ben Oyuna Üye Oldum İsmim Agaldı.Saçma Haraketler Yaptığım İçim Özür Dilerim Ben GM'YE Yalvarırım İkisinede Beni Affediyor musun?

Ah alperen ah. Ne diyeyim sana affet diyorsun ama neler yaptığını unutuyorsun. Hem 22 level charimi silmiş hemde gidip ustune aynı hesabin içine 1 level charlar açmışsın işi dahada zorlaştırmıssın. Hata üstüne hata yani. Ne gereği var böyle şeylerin. 2yıldır bu oyunda senin gibisini görmedim ben inan. Bi selam veriyosun 5 dakka sonra küfür etmeye başlıyorsun bak şimdi o charla oynayan Kenan oyuna girmiyor senin yuzunden vicdanın rahatmı şimdi. Neyse en azından özür dilemesini bildiğin için seni affediyorum. Ama lütfen bundan sonra böle saçmalıklar yapma. Hoşçakal

Gm ye mesajında süper olmuş.

• ingilizce link patlak yyardım
  • Bende eski bir Kicks Online oyuncusu olarak deneme kararı aldım şuan oyunu indiriyorum. Bakalım eski tadı verecek mi ?
  • Bende indiriyorum
  • Eğer doğru modu indirdiysem oyun odaları 1-60 ve herkese açık çok dengesiz durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Eğer doğru modu indirdiysem oyun odaları 1-60 ve herkese açık çok dengesiz durumda.

Evet doğru modu indirmisin 3 server var hepsi 01-60 arası levele , yani herkese açık. Herkes server 1 de oynuyor. Level limiti istersen de bir oda aç ve oda ayarlarından level limiti koy tek yol bu.
    Görüşmek üzere
  • evet doğru modu indirmişsiniz.
    oyuna bekleriz her türlü yardım vs. yapılır.
    Meksika odalarına girmeyin lag olur.Avrupalı oyuncularla oynamanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.