Şimdi Ara

Kiev hakkında bir soru arkadaşlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 10 kasım gidiş 11 kasım dönüş uçak biletimi aldım. Oraya netten tanıştığım bir arkadaşla görüşmek için gideceğim.
    Fakat kafama takılan şu ki ; pasaport kontrolden sadece pasaportumu gösterip geçebilirmiyim,ne önerirsiniz? yani otelde kalmayacağım
    için elimde herhangi bir belge olmayacak.

• 1 Geceliğine 1 arkadaşı görmeye ..

Dikkatli olmakta yarar var.
  • bobrek.avi olmasın hocam aman dikkat

söyle bir bayanla buluşcam de, açık olmakta yarar var, dönüş biletini de göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 29 Ekim 2012; 22:16:45 >
  • yeterlı olucaktır.vıze ıle beraber ukraynada voucher gosterme yer belırtme durumları kalktı.zaten bır sorun cıkarırlarsa pasaport kuyrugunda ukrayna gıden turk gedıklılerı sana cozum hakkında bılgı vereceklerdır.her turlu gırer cıkarsın:D
  • bu sabah kievden geldim.. vize uygulaması bittikten sonra ilke defa ukraynaya gittim hi. bir sorun yok arkadaşlar sadece pasaportunuzu göstererek 1 ay lık serbest giriş yapabilirsiniz..
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler, sanirim risk alip gitmekten baska care kalmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucak bileti cak para ya oraya 600 lira falan tutuyo thy bi gece icin degermi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım zevk seninde, 1 gece için kim olursa olsun gidilmez.. wallaha fıkra gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bextu

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler, sanirim risk alip gitmekten baska care kalmadı :)

Hocam naptın ne ettin ? Yediğin içtiğin senin olsun gerisini bi anlat hele
  • sonuç nedir? hüsran galiba:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.