|
Kıl dönmesi ameliyatı oluyorum (Tebrübelerimi paylaşacağım)
-
-
Ben geçen yıl mikrosinüsektomi yöntemi ile olmuştum seninkine göre ufak bi operasyon sanırım. Bazen gece üstüne yatarsam ağrı yapıyordu 1 ayda bişeyim kalmadı diyebilirim. -
Arkadaşlar böyle bir başlık açtığımı 3 sene sonra hatırladım düşünün nasıl bir süreç yaşadım... :)
Ameliyat sonrası çok büyük sıkıntı yaşamadım gerçekten o acıyı çekecek bir durum yaşanmıyor. ama sonuçta poponuzda bir işlem var. 10-15 gün yüzüstü yatmak ve oturmamak mecbur. Ama büyük ağrı acı vs yaşamadım.
Tek problemim ameliyattan 1 sene sonra kıl dönmesi tekrarladı. Şuan bir problemim yok arada akıntı vs yaşıyorum ama bunda da kaçış yok biliyorum idare etmeye çalışıyorum bir süre daha. Olmazsa tekrar bir ameliyat mecbur...
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhankpcArkadaşlar böyle bir başlık açtığımı 3 sene sonra hatırladım düşünün nasıl bir süreç yaşadım... :)
Ameliyat sonrası çok büyük sıkıntı yaşamadım gerçekten o acıyı çekecek bir durum yaşanmıyor. ama sonuçta poponuzda bir işlem var. 10-15 gün yüzüstü yatmak ve oturmamak mecbur. Ama büyük ağrı acı vs yaşamadım.
Tek problemim ameliyattan 1 sene sonra kıl dönmesi tekrarladı. Şuan bir problemim yok arada akıntı vs yaşıyorum ama bunda da kaçış yok biliyorum idare etmeye çalışıyorum bir süre daha. Olmazsa tekrar bir ameliyat mecbur...
Hangi yöntemle ameliyat oldun biraz anlatabilir misin? Bende 2. ci ameliyatı olacağım tekrar etmemesine rağmen.
-
Flap yöntemi ile oldum ama tekrarladı malesef çok üzgünüm....
Benzer içerikler
- akıllı lens fiyatları forum
- sandimmun neoral kullananların yorumları
- septum deviasyonu ameliyatı olanların yorumları
- femur kırığı yaşayanlar
- kaynamaktan sararan süt
- klozapin kullananların yorumları
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
- en iyi nebulizatör
- parmakla tansiyon ölçme
- bol boxer giymek zararlımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X