Şimdi Ara

Kıl dönmesi dikiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 9 şubatta kıl dönmesi ameliyatı olmuştum. bugün doktora gittim kontrol için dikişlerindr ptoblem yok, yolculuk yapabilirsin,oturabilirsin pansuman yapmana gerek yok dedi ama dikişleri ne zaman ve nerde aldıracağım konusunda birşey demedi bende yola çıktım yoldayken aklıma geldi verdiği antibiyotik cuma günü bitiyobaşına gelen veya bilen arkadaşlar ne zaman dikişleri aldırmam gerektiği söyleyebiliirmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ortalama işlemden 10 gün sonra aldırabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipik hasta davranışı , olaki başına bir iş geldi, bir anda kanamam başladı amaliyat sırasında atar damara yapalın atelye bozuldu , sinirine dokunan neşterden bacakların hissizleşmeye başladı... Enfeksiyondan ateşin çıktı amaliyat yerinden akıntılar gelmeye başladı koşa koşa operasyonu gerçekleştiren doktora gitmen gerekecek

• Hocam ben 2 hafta sonra aldırmaya başlamıştım dikişleri Daha sen ameliyat olalı 3-4 gün olmuş ben ameliyat olduktan sonra tam 1 ay oturamadım yatamadım bir ara dikişler pataldı her taraf kan içinde kaldı. Senin doktorun güzel yapmış operasyonu 4. günde ayaklanmışsın
  • Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

• Hocam ben kıl dönmesini hissettiğim gibi hemen gittim doktor ufak bi operasyonla atlatırsın 3.gün normal yaşantına dönersin demişti gerçekten öyle oldu sizinki herhalde çok daha ciddiydi hocam.

• steinless123 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hissettikten sonra gitmiştim fakat benim doktorun yanlışımı benim hatammı bilmem ilk gece nerdeyse kan kaybından gidiyodum yattığım yatak pijamalar evdeki perdeler falan hep kan içinde kalmıştı o derece kötüydü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl Dönmesi İyileşmiyor:(
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gecmis olsun da perdeler ne alaka?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.