Şimdi Ara

Kılıçdar ve hdp tayfası geleceğimizi bitirdi, Mansur aday olsaydı tek turda bitecekti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
11.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    “CHP'nin başında bu beyefendi olduğu sürece ben de halimize hamd ediyorum. İşimiz kolay.”
    https://twitter.com/RTErdogan/status/194067068885278720?t=ZAwl1VyXJg-O3rBJF6vtpg&s=19
  • 5 yıl.mi ?
    Bu seçim muhalefetin son şansıydi.
    Cumhur ittifakinin bir daha bu ülkede seçim kaybedeceğini düşünmüyorum.
    Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Erdoğan bu seçimde iyi etkili tanıtım yapamadı. Kılıçdaroğlu ekibi ise gerçekten iyi etkili tanıtım yaptı.

Sorun zayıf aday Kılıçdaroğlu.

Riske girdi ya kazanırsam deyip. Kılıçdaroğlunun adaylığı kesinleşince Erdoğan ekibi ve destekçileri müthiş sevindi. Korkuyorlardı İmamoğlu yada Yavaş aday olur diye. Yavaş pasif biri,zor konuşuyor ama efendi imajı veriyor bu direk anlaşılıyor. Yavaş aday yapılsaydı ve hdp erdoğana destek vermediğini düşünürsek şuan Erdoğan %43 üstünü göremezdi.

İYİ Partili tanıdıklarımdan Kılıçdaroğluna oy vermeyenler var pişman etmek Akşener haklı çıktı dedirtmek için.

Yarından itibaren AKŞENER Kılıçdaroğlunu gömecektir. Hatta İmamoğlu ve Tanju Özcan Kılıçdaroğluna ilk operasyon yapanlardam olacaktır.

Ben artık,Kılıçdaroğlu CHP başında kalsın,Kılıçdaroğlu başarılı diyenin CHP`li olduğuna inanmıyorum,bunda çok iddialıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 28 Mayıs 2023; 20:45:17 >

• Senin aklına uyan muhalefet bu seçimi kazandı mı peki?

Yanlışı görememekte hâlâ ısrar ediyorsun. Yapılabilecek tek yanlış vardı, o da yapıldı.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Anketlerde kabak gibi çıkıyordu Yavas çok yuksek oy oranına sahipti.

KK ise en dusuk oy alan kişiydi. Kaybetmesi olası olan tek kişiydi.

Muhalefet yine ne yaptı ne etti kazandığı seçimi hediye etmeyi basardı.

• Periah kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum, büyük anketçiler KK %53le tek turda alır da diyordu, gördük sonucu.

Anketlere güvenmemeyi de öğrenelim bence artık 

• Yanlış aday çıkardılar. Akşener masadan kalkarak yanlışı gösterdi ama kadıncağızı zorla, baskıyla masaya döndürdüler. Yavaş veya İmamoğlu olsaydı gerçekten alma ihtimali yüksekt. Orada zaten iş bitmişti. Akşener masaya dönünce, İyiparti den çok fazla istifalar oldu ve Mhp’ ye geçişler oldu. Kılıçdar hem iyiparti yi hem de millet ittifakını yaktı. Olay bu kadar basit.

• Bu arada Saat 21.00 Devlet Behçeli, saat 21.30 Kemal Kılıçdaroğlu ve saat 22.00 Meral Akşener açıklama yapacak. Millet ittifakında kazanan Gelecek, Deva ve Dp olmuştur. Adamların toplam oyları %1 bile değil belki dünyanın milletvekilini aldılar Chp’ den. Haketmeden bu adamları meclise soktular. Chp kendi derdine yansın. Yazık yahu.

Yavaş 56 - 58 seviyesindeydi.

KK 44 - 46.

Sokakta görebiliyordun halkın Yavaş veya Imamoglunu aday olarak istediğini.

CHP içerisindeki satılmış ekip. KK'yi dayatsakta alternatifi olmayan muhalifler iki hkmurdanir oy verirler diye düşündüler.

Keşke İstanbul seçimlerinden ders alsalardı. Dayatmasına sonucu konusunda .

En basitinden Aksener masadan kalktığında, İyi Parti biz KK için konsolide edemeyiz secmenimizi dediğinde dikkate alınsaydı.

• Twitterdan chpli troller hemen başlamış, biz senden razıyız diye. Ben razı değilim, hakkım haram olsun, istifa etmezsen de her seçimde akp'ye oy toplamazsam adam değilim.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

hdp seçmeni mansura oy vermez arkadaşım. öyle bi durumda hdp kendi adayını çıkartırdı.

• Şu KK yi zamaninda kovun gitsin dedik. Kac yasina gelmis baskan olsa bile bu saatten sonra ne yapacakti uc gun sonra ölme ihtimali bile var. Yası geregi. Adam sırf koltuk sevdasi icin secimi kaybettirdi. Bizde kazanamayacagimizi bile bile gittik oy verdik. Mecburiyetlere mecbur ettiler bizi. 20 senedir tek bir basari yok. Gitti oyu yuzde 1 bile olmayam adamlara vekillik verdirtti. Akp mhp yeni ittifaklar bulurken biz onlarin artiklarini topladik. Adamin teyzesi bile ben sana oy vermem diyor biz ittifak diye bu adamlari partiye sokuyoruz. Cok doluyum cok.
    Yinede hakkimizda hayirlisi...

Bana da öyle geliyor.Yavaş aday olsa bu sefer ona göre bir yıpratma politikası uygularlardı.Daha olmadı hile hurda devreye girerdi...

• NumberOfPi kullanıcısına yanıt
    Kardeş adaylar açıklanmadan, yüm anketlet Mansur yavaşın 1. Turda kazanacağını söyliyordu. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu nun bizzat beslediği Kemal özkiraz bile. Hdp dedi mansur yavaş hariç herkesi destekleriz. Kılıçdaroğluda olur hewal dedi. 2023 seçimlerinin özeti bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Ben takım tutar gibi parti ya da kisi tutanlardan degilim hicbiri de babamın oglu degil. Halk mevcut duzenden (multeci ekonomi vs.) her şeyden memnun ki tekrar seçti yapacak bir şey yok.

• HDP alsın siyasetçilerini, seçmenini kendi davası için uğraşsın.

AKP artığı gelir, İHA SİHA terörist bombalamasın diyen gelir...

Bunların yüzünden CHP KK ile kansere dönüştü zaten hepsi defolsun.

Bu seçimler hala ders olmuyorsa zaten bu CHP de bitsin gitsin, Atatürk'ün partisinin geldiği hale bak.

• McCarty kullanıcısına yanıt

büyükşehirler verdi hdp verdi de noldu seçimin belirleyicisi her zaman milliyetçi muhafazakarlardır

• NumberOfPi kullanıcısına yanıt

mansur olaydı erdoğana atılan oyun %10u mansurdaydı şu anda. o da rakipten 10 indnrip kendine yazmak %20 eder. hadi hdp karma verdi. erdoğana kesin vermezler. mansur her türlü alırdı. meral mommyi dinlemediler, halkı dinlemediler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.