Şimdi Ara

Kılıçdar ve hdp tayfası geleceğimizi bitirdi, Mansur aday olsaydı tek turda bitecekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
11.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitirdiler geleceğimizi. O kadar dedik, eleştirdik bize troll dediler, kaç kere kazanamayacağı için aday yapmayın dedik anlamadılar. Burada kaç tane Kılıçdar eleştiren konu açtım, hep tepki gördüm, noldu işte sonuç gördünüz mü, 5 seneyi daha heba ettiniz, afferin.

• Ya hala Ekrem diyorsunuz, Ekrem Kılıçdar'dan bile daha az sevilen biri, tek aday Mansur'du kazanabilecek.

Sosyal medyayı bilen ama işleyişini bilmeyen, algoritmasını bilmeyen, bilse bile unutan insanlar iyi baksın bu posta. Sizin oy vermeniz önemli değildi, karşı taraftan oy almak önemliydi ve karşı tarafta ciddi bir Mansur destekçisi potansiyeli vardı. Sosyal medya siz araştırmadıkça yankı odasıdır. Sizin sevebileceğiniz şeyler önünüze gelir sadece.

Daha hala Ekrem başa geçsin diyenler olursa 100 seçim daha kaybedilir.

https://www.youtube.com/channel/UCQHqMt22YHhCAfEh18zyW_g/community?lb=UgkxKBFQXrM-eaCv6yhZ739KP1pkNxaeET8E

Seçimin sonucunu mülteciler belirledi, açıklasınlar anlaşılır zaten. Tabi gurbetçileri de unutmamak lazım. Mansur olsa bile belki derdim ayrıca Davutoğlu'nun hakkını yememek lazım Babacan'a biz ayrı listeden girelim dedi Saadeti'de alarak böylece CHP'ye oy vermeyecek seçmen bize verir. Bu da dinlenmedi. Kısacası sadece KK değil birçok yapılan hata var buna da sebep sosyal medya ve anket firmaları oldu. Üstüne ekonomi, mülteci gibi sorunların da oy kaybına sebep olacağı düşünüldü ama AKP ve MHP'li seçmen herkesi ters köşe yaptı.

Bence Erdoğan bu seçimde iyi etkili tanıtım yapamadı. Kılıçdaroğlu ekibi ise gerçekten iyi etkili tanıtım yaptı.

Sorun zayıf aday Kılıçdaroğlu.

Riske girdi ya kazanırsam deyip. Kılıçdaroğlunun adaylığı kesinleşince Erdoğan ekibi ve destekçileri müthiş sevindi. Korkuyorlardı İmamoğlu yada Yavaş aday olur diye. Yavaş pasif biri,zor konuşuyor ama efendi imajı veriyor bu direk anlaşılıyor. Yavaş aday yapılsaydı ve hdp erdoğana destek vermediğini düşünürsek şuan Erdoğan %43 üstünü göremezdi.

İYİ Partili tanıdıklarımdan Kılıçdaroğluna oy vermeyenler var pişman etmek Akşener haklı çıktı dedirtmek için.

Yarından itibaren AKŞENER Kılıçdaroğlunu gömecektir. Hatta İmamoğlu ve Tanju Özcan Kılıçdaroğluna ilk operasyon yapanlardam olacaktır.

Ben artık,Kılıçdaroğlu CHP başında kalsın,Kılıçdaroğlu başarılı diyenin CHP`li olduğuna inanmıyorum,bunda çok iddialıyım.

• aynen yine devletin tüm gücüyle erdoğan propagandası yapılmayacaktı

• NumberOfPi kullanıcısına yanıt

Matematik bilmiyor musun? En riskli, en seçilemeyecek adayı seçtiniz, al işte gördünüz sonucunu.

• Mansur veya Ekrem olsa ilk seçimde 1-2 puan önde olacakları için veya kafa kafaya olacakları için alma şansları gerçekten yüksekti. Bu seçimde bile arada 2.3 milyon oy farkı var. En azından ilk tur sonucuna göre algıdan dolayı kendi seçmenlerini sandığa götürme ihtimalleri daha yüksek olacaktı. Dede artık siyasetten çekilmelidir. Parti başkanlığını da doğru isme vermelidir. Özgür Özel gibilere devrederse yine bir yol olmaz

• Seçimin sonucunu mülteciler belirledi, açıklasınlar anlaşılır zaten. Tabi gurbetçileri de unutmamak lazım. Mansur olsa bile belki derdim ayrıca Davutoğlu'nun hakkını yememek lazım Babacan'a biz ayrı listeden girelim dedi Saadeti'de alarak böylece CHP'ye oy vermeyecek seçmen bize verir. Bu da dinlenmedi. Kısacası sadece KK değil birçok yapılan hata var buna da sebep sosyal medya ve anket firmaları oldu. Üstüne ekonomi, mülteci gibi sorunların da oy kaybına sebep olacağı düşünüldü ama AKP ve MHP'li seçmen herkesi ters köşe yaptı.

• Burada KK aday olduğu ilk gün Allah belanı versin KK diye konu açtım ve yüzlerce yorum aldı yine de silindi. Bugünün geleceği belliydi zaten. En azından 2. tura kalmayı başardı bu da başarı KK gibi biri için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Ya hala Ekrem diyorsunuz, Ekrem Kılıçdar'dan bile daha az sevilen biri, tek aday Mansur'du kazanabilecek.

Sosyal medyayı bilen ama işleyişini bilmeyen, algoritmasını bilmeyen, bilse bile unutan insanlar iyi baksın bu posta. Sizin oy vermeniz önemli değildi, karşı taraftan oy almak önemliydi ve karşı tarafta ciddi bir Mansur destekçisi potansiyeli vardı. Sosyal medya siz araştırmadıkça yankı odasıdır. Sizin sevebileceğiniz şeyler önünüze gelir sadece.

Daha hala Ekrem başa geçsin diyenler olursa 100 seçim daha kaybedilir.

https://www.youtube.com/channel/UCQHqMt22YHhCAfEh18zyW_g/community?lb=UgkxKBFQXrM-eaCv6yhZ739KP1pkNxaeET8E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer Hayyam12 -- 29 Mayıs 2023; 11:45:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhalefete muhalefetlik etmekten başka bir halta yaradığınız yok. Ne sandık görevlisi olursunuz ne müşahit olursunuz ama muhabbet kuşu gibi boş boş konuşursunuz.

Bozuk plak gibi Mansur aday olsa kazanırdı diye yırtınıp durdunuz.

Adam Cumhurbaşkanı yardımcısı olacaktı. Oy vermeye niyetiniz yok!

Senden bir numara olmaz Hamza !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 28 Mayıs 2023; 19:47:34 >
  • Hadi be ordan aday olduktan sonra seçime kadar tek eleştiren konu açmadık.

herkes suçlu bir tek 20 tane seçim kaybeden muhalefet suçlu değil he he

• Kılıçdaroğlu adamdır yedirmeyiz!

• aynen öyle oldu. mantıklı bi başlık açılmış %10 oya gitti oynadı hdp den pkk dan oy almak için. hedefi %50 olan rte den oy almak olmadı..

seçime 4 5 gün kalaya kadar bi defa pkk terörizm ağzından çıkmadı. baktıki olmuyor o zaman konuştu

gidip pkk ya küfür etseydi hdp ye sövse idi daha kendi oyu olan 30 u alsa akp den 25 çalsa zaten işi bitiriyordu.

kalkıp akp artıkları ile yola gidiyorsun sen. adam kendi ili olan konyadan oy alamadı be %75 aldı akp konyada bu gelecek partisi kimdirki o kadar gittin vekil verdin adama?

• Son yıllardaki seçimlerin kaybedilmesinin en büyük nedeni bence MHP dir. MHP iktidar yanında olduğu sürece çok şans yok çünkü hdp oylarına mecbursun. Halk %60 ile KK ya verse ne kadar çalınsa da sığınmacı oy kullansa da sonuç değişmezdi. Yani halk bu şekilde yönetilmek istiyor.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Ekrem mi Kılıçdaroğlu'ndan az sevilen isim? Şu 2 seçim arasındaki oy farkına bak bakalım en çok farkı hangi aday açmış?

Ekrem İmamoğlu ilk turda 190 bin farkı 300 bine çıkardı. Ankara'da 50 bin olan oy farkı 35 binlere düştü. Gerçi Çankaya full sayılmadı hadi sayılsın yine 60-70 bin olsun fark ne önemi var? Ekrem İmamoğlu kadar iyi hatip yok. Halkın dilinden konuşan yok.

• Malum parti bile KK aday olsun hakkı diyordu adamlar hala muhalifete muhaliflik etmeyindiyor lan KK nın Mansura oy farkı attığı anket mi vardı ? Yüzde 2 yakın oyla seçim gitmiş CHP kendi oyunu yükseltememiş aynen siz çok zekisiniz  

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

Kendi başını yedi zaten. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Kardeşim şu anki durumdan bahsediyorum ben. Git akp gruplarındaki anketlere bak, akp youtube kanallarındaki anketlere bak. Sosyal medyadaki algoritma size böyle gösteriyor ama karşı tarafın gözünden de bakmak gerekiyor, karşı tarafı bilmek gerekiyor.

Açsan ne olur açmasan ne olur? Oturduğun yerden ahkam kesiyorsun! Sandıkta müşahit bile olmayan tiplersiniz.

Bizim adayımız diye gaz verdiğiniz adam gidip Akp'ye yanaştı. Ne oldu sap gibi ortada kaldınız.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bize dinamik aday lazım. Sahaya inip insanların arasına karışıp yorulmayacak aday lazım. Muhalefette bu konuda yegane isim Ekrem'dir. Mansur falan diyorsunuz da zaten 2024 seçimlerinden sonra (ki seçilememe riski de var) Mansur'u bir daha görmeyeceğiz. Bu partiyi başka kime emanet edeceksin ki?

Gerçekten saha çalışması konusunda 2 isim hakkını veriyor. Biri Ekrem diğeri Sarıgül. Ciddiyet olarak bakacaksak en uygun isim Ekrem İmamoğlu'dur.

• Müşahit olmakla ne alakası var, bu arada ihtiyaç yok dediler bilip bilmeden konuşuyorsunuz.

Seçimde hile oldu sanki de müşahit muhabbeti yapıyorsun burda.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.