Arkadaşlar bana önerebileceğiniz multiplayer ile oynanacak kılıçlı kalkanlı bir strateji söyleyebilirmisiniz?Teknolojik oyunları kastetmiyorum Red alert,command conquer veya star craft gibi.Roma total war'daki gibi gerçekci savaşlar ve askeri birliklerin olduğu,ticaret yapılabilen.Asker üretimi konusunda sınır olmayan(ekonomimiz yettikçe istediğimiz kadar asker üretebileceğimiz) bir oyun var mı?
battle of middle earth 2 ama multiplayer oynamak için orjinall alman lazım fiyatıda 20tl le 10tl arası
quote:
Orijinalden alıntı: _Joe_
battle of middle earth 2 ama multiplayer oynamak için orjinall alman lazım fiyatıda 20tl le 10tl arası
kardeşim o oyunun sıkı bir fanatiğiyimdirde buna alternatif başka bişi önerebilirmisin?
medieval total war 2 bence denemelisin. Kılıçlı, kalkanlı istediğin gibi
Tum Total War serisini oynaya bilirsin bolca kılıc kalkan var tabi Empire Total War hariç.
arkadaş orjinal almamış herhalde. bfme 1 ve 2'nin orjinal serverları kapanalı 2 ay oldu. hamachi hariç oynayan yok. ayrıca içinde strateji hariç herşey var daha çok fps oyunu gibi çok basit mantıga kurulmuş zevksiz oyun. internet kafe oyunu.
'Lord Of The Kings - Return Of King' Bu oyunu oyna bi daha bırakamzsın
quote:
Orijinalden alıntı: by_ardoza
lord of the kings? rings olmasın o
quote:
Orijinalden alıntı: rrainmaker
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Okitya
quote:
Orijinalden alıntı: rrainmaker
quote:
pardon karıştırdım
Stronghold Crusader öneririm.. Biraz eski bir oyundur serisinin en güzel oyunudur beğenirsin bence
Mount&blade: warband'i de onerelim
quote:
Orijinalden alıntı: deoden
işte budur ben diyecektim
quote:
mount blade akar
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
quote:
mount blade akar
hocam akma makma yok oyun sağlam
Medieval 2 total warı dene ben oynadım çok güzel bir oyun.
quote:
Bina kurmalı klasik stratejilerden değil ama aksiyon-strateji türünde bence 1 numaralı oyundur kesinlikle oynamalısın