Şimdi Ara

Kılıçtaroğlu'nun 11 milyon takipçisi olması ( temmuz 2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara AKP'lilere koyun diyenler, bu ne ola ki !

Kılıçtaroğlu'nun 11 milyon takipçisi olması ( temmuz 2023)

• Akseneri takipten çıktım iyi hatırlattın

Bunlari izleyen takip eden akpliye koyun diyemez adamlar öyle böyle kendi zihniyetlerini kazandirip uyguluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ondan sonra niye istifa etmiyor. Hadi seçimde zoraki verdiğin oyu sahiplendi diye kızıyor insanlar sen değil rte kazanmasınlar %48 diye. Bu 11 milyon ne? 11 milyon insan kk seloyu selbest bırakacaz, ben aleviyim videoları izlemek için mi toplanmış.

kk tabi istifa etmez. Bu toplumda rte kk bizim hakettiklerimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kk özelinde değil ama bir insan bizim gibi ülkenin kaymağını tüketen herhangi bir siyasetçiyi niye takip eder sürekli ağzına bakar anlayamıyorum.

Cehaletten beyaz ekmekten olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022'ye göre takipçisi 2.2milyon artmış. Yarın öbür gün ekrana çıkıp son 1 yılda beni destekleyenlerin sayısı %30 neden istifa edeyim dese adama hak veririm. Böyle seçmene böyle başkan ...

• Takip sayısının kıymeti veya anlamı ne ki ?

Ben KK'yi gram sevmem beğenmem ama takip ederim. Çünkü bugün ne anlatacam acaba ne saçmalıyacak diye merak ediyor insan... ( Neydi o öyle seçim zamanları 22:00'yi bekleyin deyip boş beleş videolar açıklaması :D ) İnsanın ömründe 5-10'dakika çalıyor hiç bir şey anlatmıyor veya hiç bir faydası olmuyordu ama ne yaparsın işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 Temmuz lobisi kazanacak
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.