Şimdi Ara

Kilit Tuşu Düzgün Basmıyor, Lütfen Yardım Edin (iPhone 3GS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 hafta önce 32GB'lık iPhone 3GS aldım. Kullanmaya başlar başlamaz telefonun sağ üstündeki kilit tuşunun düzgün basmadığını farkettim. Basınca normal algılıyor fakat bir kısmı aletin içine kaçmış sanki. Arkadaşımın iphone 3G'sinde ise gayet normal ve çok iyi basılıyor.

Bu iPhone 3GS'in bir özelliği mi? Başına böyle birşey gelen var mı? Hemen servise mi göndermeliyim?

• Telefon Vodafone çıkışlı. Kutusunun üstünde küçük ve vodafone logolu bir kutu var. İçinde Brightstar diye yetkili servislerin yazdığı katlanmış bir garanti belgesi var. Telefonu yenisiyle değiştirmeleri için bu servislerden birine telefonu olduğu gibi herşeyiyle mi göndermem gerekiyor? Önceden telefon edip konuşmam gerekiyor mu?
  • bendeki de aynı şekilde gibi sanki ama ben problem yapmadım şarjım güzel 2 gün gidiyor, sarı renk veya ışık sızması yok, ölü pixel yok bunlar yokken telefonu gönderip daha sıkıntılı bir tanesini elime almak istemedim. senin kararın ama telefondaki tek sorun buysa bence boşver. bendeki de içeride biraz ama normal basıyor üstten basınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 8 Eylül 2009; 22:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privatedem

bendeki de aynı şekilde gibi sanki ama ben problem yapmadım şarşım güzel 2 gün gidiyor, sarı renk veya ışık sızması yok, lü pixel yok bunlar yokken telefonu gönderip daha sıkıntılı bir tanesini elime almak istemedim ama ben. senin kararın ama telefondaki tek sorun buysa bence boşver. bendeki de içeride biraz ama normal basıyor üstten basınca.

Bende de anlattığımdan başka bir problem yok ama gerçekten gıcık ediyor. Ayıplı mal sattıkları için hemen yenisini vermek zorundalar zaten. Garanti ile ilgili sorumun cevabı gelince direk servise göndermeyi planlıyorum.
  • 3GS kullanıyorum öyle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermax

Yaklaşık 1 hafta önce 32GB'lık iPhone 3GS aldım. Kullanmaya başlar başlamaz telefonun sağ üstündeki kilit tuşunun düzgün basmadığını farkettim. Basınca normal algılıyor fakat bir kısmı aletin içine kaçmış sanki. Arkadaşımın iphone 3G'sinde ise gayet normal ve çok iyi basılıyor.

Bu iPhone 3GS'in bir özelliği mi? Başına böyle birşey gelen var mı? Hemen servise mi göndermeliyim?

bence ne yap biliyormusun bozuluncaya kadar kullan ya da garantisi bitinceye kadar sonra yenisini talep edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

quote:

Orijinalden alıntı: mastermax

Yaklaşık 1 hafta önce 32GB'lık iPhone 3GS aldım. Kullanmaya başlar başlamaz telefonun sağ üstündeki kilit tuşunun düzgün basmadığını farkettim. Basınca normal algılıyor fakat bir kısmı aletin içine kaçmış sanki. Arkadaşımın iphone 3G'sinde ise gayet normal ve çok iyi basılıyor.

bence ne yap biliyormusun bozuluncaya kadar kullan ya da garantisi bitinceye kadar sonra yenisini talep edersin

ayıplı mallar ile ilgili yasaya göre ancak ilk 30 gün içerisinde başvurursam ürünün yenisini vermek zorundalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam ama garanti kapsamında olması gerekiyor bozuk tuşunun. o zaman 30 gün olmadan değiştir derim.
  • bendede lastıgın bır kısmı ama mm le ıle gorulen kalkık gıbı ...sızdede lastık yanı o grı parlak yerın ekranla bırlestıgı yerdekı lastıklerde bole sorun var mı :D
  • bence hic problem yapma bizim sirkette 4 kiside gordum hepsi ayni, muhtemelen yanlislikla basiliyor diye iceriye almislar tusu azicik :)
  • bu cevap bana mı acaba konuyamı :)
    quote:

Orijinalden alıntı: load_return

bence hic problem yapma bizim sirkette 4 kiside gordum hepsi ayni, muhtemelen yanlislikla basiliyor diye iceriye almislar tusu azicik :)
  • 3gs lerin power tusu 3g lere göre birazdaha içeridedir ama bi tarafı göçük falan değil birazı yukarda birazı göçükse anca öyle sorun var denebilir
  • 3GS'lerin Power Tuşları 3G'lere göre daha içeridedir...Şöyle anlatayım, kulaklık jackının ordan tuşa doğru parmağınızı sürterek götürdüğünüzde az sürterek geçiyor, fakat 3G'lerde parmağınız takılıp kalıyor...Fark bu kadar yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

3GS'lerin Power Tuşları 3G'lere göre daha içeridedir...Şöyle anlatayım, kulaklık jackının ordan tuşa doğru parmağınızı sürterek götürdüğünüzde az sürterek geçiyor, fakat 3G'lerde parmağınız takılıp kalıyor...Fark bu kadar yani...

hiç dikkatimi çekmemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.