Şimdi Ara

Kilitli itemi çalabilirler mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun exp pre aldım charıma itemlerimi kilitledim we yeni itemler de aldım.İron belt alıcam yarın ama korkuyorum kilitli olduğu halde soyulma durumunda çalınma ihtimali warmıdır??Bilgisi olan yazarsa sewinirim..

• bu kadar paranoya olma
    ama kilidi açıp alabilirler itemini o ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikenn

bu kadar paranoya olma
    ama kilidi açıp alabilirler itemini o ayrı...
    Kilitleme şifresini bilmeden açabilirlermi??Herkesin hack yediği bu dönemde biraz paranoya olmak lazım bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: praskoo

Kilitleme şifresini bilmeden açabilirlermi??Herkesin hack yediği bu dönemde biraz paranoya olmak lazım bence..

Hayır şifreyi bilmeden nasıl açsın. O kadar korkuyorum dersen kitledikten sonra her ay bronze pre alırsın bronze üzerine gold yükleyemicekleri için hiç açamazlar. Tabi char şifresini değiştirirlerse komple gider o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Hayır şifreyi bilmeden nasıl açsın. O kadar korkuyorum dersen kitledikten sonra her ay bronze pre alırsın bronze üzerine gold yükleyemicekleri için hiç açamazlar. Tabi char şifresini değiştirirlerse komple gider o ayrı.

Alıntıları Göster
    Tamam ozaman teşekkürler

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kilitli iem calinmasi zor ama seni hackleyen kişi item kitleme şifresini de biliyorsa calar kardes ama genelde kilitleyince calabiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

Kilitli iem calinmasi zor ama seni hackleyen kişi item kitleme şifresini de biliyorsa calar kardes ama genelde kilitleyince calabiliyorlar

Alıntıları Göster
    Dostum üzgünüm ama kilitli itemi açabilmesi için şifreni bilmeleri yeterli, bug ile açılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabneq

Dostum üzgünüm ama kilitli itemi açabilmesi için şifreni bilmeleri yeterli, bug ile açılabiliyor.

Ne bugu şuan warmı kullanılıyomu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praskoo -- 21 Ağustos 2010; 16:35:45 >
  • quote:

quote:

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37jj

quote:

quote:

Evet.

Alıntıları Göster
    Evet kilitli itemi açabiliyorlar fakat premium olması şart. Yani en az gold pre yoksa kilitli itemi açamazlar. Anca premium yüklemeleri lazım onu da yaparlar mı bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Evet kilitli itemi açabiliyorlar fakat premium olması şart. Yani en az gold pre yoksa kilitli itemi açamazlar. Anca premium yüklemeleri lazım onu da yaparlar mı bilemem

Alıntıları Göster
    İtemları nasıl kilitlicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Abi itemleri çalıyoruz teselli ödülü gold premium.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Sammy...

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Alıntıları Göster
    Şifreni bilmeseler bile o itemi açarlar..ancak gold pre almaları lazım...

• kitli itemi çalabiliyorlar benim kitli itemlerim gitmişti bence format atpc öyle al itemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSpooky

kitli itemi çalabiliyorlar benim kitli itemlerim gitmişti bence format atpc öyle al itemleri
    Evet şifreni bilmeleri yeterli, açabilirler. Clandan arkadaşın 350 küsür saat bronze presi varken, üzerine gold pre yükleyip, itemlerini açıp, hacklediler. Buna ne diyeceksiniz? Ayrıca bronze preli charınıza gold yüklemeye çalışın. 3 days uyarısı vermiyor. Yani üzerine yükleniyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 22 Ağustos 2010; 11:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Evet şifreni bilmeleri yeterli, açabilirler. Clandan arkadaşın 350 küsür saat bronze presi varken, üzerine gold pre yükleyip, itemlerini açıp, hacklediler. Buna ne diyeceksiniz? Ayrıca bronze preli charınıza gold yüklemeye çalışın. 3 days uyarısı vermiyor. Yani üzerine yükleniyor sanırım.

Alıntıları Göster
    Gold premium varsa ve şifreni biliyorlarsa açarlar. Şu anda bug falan yok.. Varsa kanıtınız sunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Gold premium varsa ve şifreni biliyorlarsa açarlar. Şu anda bug falan yok.. Varsa kanıtınız sunun.

Alıntıları Göster
    Eşya kilitleme şifren ve gold pre hesabına sahiplerse,görev takılarını bile çalarlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutzStein

Eşya kilitleme şifren ve gold pre hesabına sahiplerse,görev takılarını bile çalarlar .

Alıntıları Göster
    Sadece ID ve PASS bilmesi yeterliydi 20 gün öncesine kadar. Bundan bir hafta öncede clandan arkadaşım soyuldu. Item açma kapama şifresini öğrenme yöntemide yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi: Sizin hesabınızla siteye giriyorlar. Bu sayfayı kapatmadan yeni bir sayfa açıp, tüm bilgilerini bildikleri (gizli sorusunu bildikleri) bir hesapla siteye login oluyorlar. Kendi hesaplarının item açma-kapama şifresini değiştirdiklerinde sizinkide değişmiş oluyor. Anlayacağınız hesabınızın şifrenizi bilmesi yeterli, item açma şifresini bilmesine gerek yok. Yaklaşık 15 gün önce oynadığım serverda bu sayede çok item kaldırdı şerefsiz hırsızlar. Hatırlayan varsa oyunda, forumlarda "Item açma-kapama şifresi bilinmeyen hesapların itemleri açılır." diye bas bas bağırıyorlardı. Sırf yorum yazmak için yorum yazmayın, yanlış bilgilendirmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.