Selam arkadaşlar forumda yeni sayılırım 62 lwl warriorum 1-2 haftadır gb alıyorum soyuluyor alıyorum soyuluyor :) şifre değişikliği pc format falan neyse sorun gb değil bugun sabah oyuna girdiğimde 2 gb vardı bir ara dc oldum hemen girdim oyuna (char soymak için bu süre yetmez) baktım gb yok olmuş :) anlayışla karşıladım tabi yine şifre değiştirdim diğer pc yeni formatlıydı ona geçtim öğleden sonra dc oldum bir daha girdim bir baktım ki raptorum yok 2. kez raptorum yok oluyor 1. kitli değildi onu anladımda bu kilitli ve nasıl soyuluyor oyundan iyice soğudum artık ama bırakmakta istemiyorum :D ticket yazabilirmisiniz bana ? rica etsem
internet cafeden mi girdin oyuna ve soyulan itemlerin hepsi kilitlimiydi
yok evden giriyorum kesinlikle cfeden girmem girmedimde soyulanların hepsi kilitliydi
Bir sorum daha var şifreleri değiştirip pc ler formatlayıp yeniden charı dizip kitlesem sorun olurmu?
kingofknight' a giriyormusun?
soyulduktan sonra 1 kere girdim soyulmadan önce girmemiştim bir daha girmem zaten :S
Kingodkinghtl alakası yok bilip bilmeden konuşuyorsunuz,
11 tane charım var en kötüsünün üstünde 3-4GB var, her gün 120325326 defa o siteye giere kim ne yapmış, kimde ne item var bakarım bişey olmadı. Eğer size bir şey oluyorsa başka sebpler arayın.
o siteden soyuluyo millet
Desteksiz, sebepsiz, yalan aynlış konuşuyorsunuz.
Birileri zamanında üstlerinde ne var ne yok, ne kadar NPT yapmışlar görülüyor diye ortaya böyle bir ifitira atmış bu site için ama asılsız.
Bir sitede trojan downloader yada VB inject, Javainject tarzı kod varsa zaten KAYNAK KODUNDAN görebilirsiniz, WEB destekli antivüris yazılmlarıda bu siteleri otomatik olarak tanır.
Birisi bu siteyi soyulma sebebi olarak gösteriyorsa kaynak ve ispat göstermek zorunda. Yapamıyorsa asılsız iftiradır o kadar.
öyle bişi yok ya ko la ne alaksı var ? senelerdir oynarım bana bişi olmadı :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme