Şimdi Ara

Kill Count

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kill Count

2.

Kill Count

3.

Kill Count

Kill Count oyundan düşerseniz 0 lanır. Ölürseniz 0 lanır. Server Değişirseniz 0 lanır.

Yani bende bunları yukardaki gibi ne oyundan çıkarak nede ölerek bu hale getirdim...

• oyunda 5000 di tahmin etmiştim 5500 müş:P. tüm gece boyunca iyi kasmışın. leoparlarla fln kanki olmuşuhuzdur:D
  • 5500 de deel şekil olsun diye 5555 yaptım

• :D bende 44 oldum senden sonra hawkları takıyoz yavaş yavaş:D:P
  • ne oluo bu kill count annamadım ben ne yararı var ve ne bu??

daha fazlamı exp gelio noluo bi annatırsan sevinirim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

ne oluo bu kill count annamadım ben ne yararı var ve ne bu??

daha fazlamı exp gelio noluo bi annatırsan sevinirim??

Yanlış bilmiyorsam sayı arttıkça lot tan çıkan hediye iyileşiyor ! Expe etkisi warmı ?
  • evt ama xp ge etkisi yok. mastiffe aynı zamnda gece boyunda 4 tane gol.b b.ar çıkmış. lotttan çıkan itemler çok iyi olmaya başlıyomuş. ama xp ye etkisi yok. paraya ve iteme var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senden sonr 1 tane daha çıktı :p şu an msj attığım saatte oyunddayım 1900 kill flan var 1 tane daha düştü gold bar.
  • iyi valla süpersin.bende o hırs azim yok.Süper para kırmışşın 50m dün gece itemlerle fln düşen yaratıklardan 60m para eklemişindir kasaya
  • Varya bu oyunu tek oynama sebebim var oda Actionu güzel yoksa hırs falan yok bende ben her girdiğim oyunda zaten maxlarım herşeyimi kasmak sorun olmuyor benim için 1 haftada 5 dan char yaptım işte ki ben sürekli kasmıyorum sürekli muhabbetin içindeyim geçen göörmüşündür işte elemanlarla muhabbet ettik daha var oğlu var birde guild kurdum şimdi hiç exp train yapamıyorum sürekli muhabbet..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.