Şimdi Ara

Kilo alma ve Protein tozu hakkında 2 farklı sorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar.boy 1 83 kilo 69 du kilo alayım dedim 73 oldum fakat bi baktım göbeğim çıkıyor.mekik de çalışıyorum.inceden göbek çıkıyor gibi nasıl engellemeliyim bunu?? hacim için kilo alayım diyordum fakat bırakıcam bu gidişle bu kilo olayını...

diğer sorum klasik; antrenman dışı günlerde protein tozu kullanmalı mıyım? teşekkürler

• workithard W kullanıcısına yanıt
    vücut yapsı genel oalrka biz türkelrde göbek dizayndır.bu yüzden günlük 2000 kalori civarı alıp belkide 2500 genel vücut hareketleri ve haftada 1-2 kez kardiyo yapaiblirsin.mekik karındaki yağları yakmaz boşa asılma.ne kadar kalori harcadığını bi diyetisyene soraiblirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

vücut yapsı genel oalrka biz türkelrde göbek dizayndır.bu yüzden günlük 2000 kalori civarı alıp belkide 2500 genel vücut hareketleri ve haftada 1-2 kez kardiyo yapaiblirsin.mekik karındaki yağları yakmaz boşa asılma.ne kadar kalori harcadığını bi diyetisyene soraiblirsin

hocam o sefer de kilo alamıcam? napıcam arada kaldım
  • workithard W kullanıcısına yanıt
    yapcak bieşy yok dayı.ozaman bulka gireceksin kalori düşünmedne yiyip gelişip sonrada kardiyoya asılıp yağları vereceksin.kolay değil manken gibi fiziğim olsun etsin.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kilo alma arefesindeyim göbek çıkmadan kilo almam için haftada kaç gün kardiyo yapayım ve kaç dk olsun ?
  • dayı öyle bişey soruyorsunki sanki makina bu bedenimiz.herkeisn bedeni kendine özel.kimisi yıllarca koşar eriyemez kimisi ise zaten erimiş oalrak gelişir.en azından 2 gün kardiyo yap.kardiyo günleri ağırlık çalışma.izole hareketler değilde genel hareketleri yap.swuad deadlift bench press gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.