Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ve 45 kiloyum boyum 1.60 civarı ve çok çelimsiz gözüküyorum. Kilo almak istiyorum eğer bildiğiniz varsa yardımcı olurmusunuz çok sevinirim
kilo almaya çalışma.sonra pişman olursun.onun yerine dumbel al.azar azar calısırsın.zamanı gelince kalıbında yerine oturur zaten.
Yatmadan önce her akşam 1 ekmek ye.
hiçbir özel çabaya girişme. dumbell falan alırsan kemiklerin sertleşir, boyun uzamaz.yediğinden fazla yemeye çalışırsan hele bu yaşta vucut dengen bozulur sakın! sadece biraz iştahlıca ye, o kadar..
bi de süt iç,peynir ve yoğurt ye ayıboğan gibin olursun .)
kilo almak istiyorsan bol yemek ye.harcadığın kaloriden daha fazlasını alman lazım kilo alman için.
bende 1.68 50 kilo karnıma kurtmu var anlamıyomki ooooooooooooooooooooooooof
quote:
Orjinalden alıntı: Arthas27Ortac
Arkadaşlar ben 13 yaşındayım ve 45 kiloyum boyum 1.60 civarı ve çok çelimsiz gözüküyorum. Kilo almak istiyorum eğer bildiğiniz varsa yardımcı olurmusunuz çok sevinirim
Boy 1.80 kilo 55
çok fena değilsin yani, daha sen büyücen
daha ne olcak. Yaş 21 boy 175 kilo 55 sen beni düşün artık
sen beni düşün...
Bu kadar zorlamayın doğalına bırakın sonra pişman olursunuz
ya yuh bea daha 13 yaşındasın hele bi gel 18-19 ozman kilo almaya başlıycaksın bende zayıftım öss ye hazırlanmaya başlıyınca kilo almaya başladım 1 sende 10 kilo aldım şuan başka şehirde okuyorum evden uzakta baya düzenim bozuldu kilo vermeye başladım ama iyi oldu fazla zayıf olmak çok kötü ztn çelimsiz görünüyor insan benim boy 1.80 kilo 73 iyim yani memlunum ama spor yapmak önemli güzel vucut için...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme