Şimdi Ara

Kilo Almak İsteyenler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda hergün kilo alma ile ilgili konular görüyorum.Herkes bu konuda bir fikir atıyor ortaya.Bu yüzden çok zayıf olduğunu düşünen arkadaşlar,kilo almak isteyen arkadaşların kafası iyice karışıyor yanlış yöntemlerle hiçbir ilerleme kaydedemiyor.Bugün bu konuya kesin ve son bir çözüm getiriyorum.

Öncelikle zayıflığın en önemli nedeni vücudun metabolizmasının çok hızlı olması tabi önemli bir hastalığı yoksa.Bu yüzden vücudumuzun bu hızıyla yarış edicez ve geçicez.Bunun için de;

1)her 2.5 saatte bir yemek yicez.her ne kadar canımız istemese de çok çok zorla yiyecez zamanla iştah açılacağı için uzun soluklu bir sorun değil bu.Ağzımız boş kalmayacak böylelikle vücüdumuzunun hızını geçmiş olucaz.(en önemli nokta bu)

2)Bol kalorili yiyecekler yememiz gerekiyor bulgur,pirinç pilavı,tavuk,balık,sosis,makarna,beyaz ekmek,peynir çeşitleri yumurta vs. ve tabiki sebze.ayrıca sürekli yanınızda kuruyemiş bulundurup ara sıra ağzınıza atmanız çok daha iyi olacaktır.Kola ve cipse son vermemiz gerekiyor.İçecek olarak sadece su içiyoruz buna dikkat.

3)spor da önemli noktalardan birisi yani spor salonuna da gitmenize gerek yok evde günlük yapcağınız hareketler yeter size internetten evde spor için bir programı yapabilirsiniz. Bu da alcağınız kiloların kas kütlesi olarak simetrik olarak dağılmasını sağlayacak.

4)Ve son olarak uyku;Geceleri minimum 8 saat uyku.

Yukarda sıraladıklarımı uygularsanız 1 ayda en az 6 kilo almanız büyük bir ihtimal.Bunlar araştırma tavsiyesidir.Ayrıca gördüğünüz üzere herşey doğal.Doğal yoldan zarar gelmez zaten.Gördüğünüz gibi Hiçbir ek gıda takviyesi,ilaç,spor salonu programı olmadan gayet doğal yoldan kilo alabilirsiniz seçim size kalmış.

*Vücut hızını geçme sözü tamamen mecazidir.Durumu daha iyi kavrayabilmek içindir.

• her akşam gece 11 de büyük boy pizza ve 1 litre cola söleyin 1 ay sonra görüşürüz
  • 2 ay boyunca bir öğünde 1.5 ekmek yediğimi ve pc başında vb durmadan fındık fıstık yediğimi ve bal süt yumurta karışımını içtimi bilirim.Sonuç 0.Alamayınca alamıyosun işte.
  • İlk defa mantıklı kilo alma konusu.
  • şöyle bi durum söz konusu ama 2.5 saatte bir çok sık yemek yemek, vucüt metobolizmasının daha hızlı çalışması demek buda daha kolay kilo vermeni sağlıyor (diye biliyorum)
  • Yapıcam
  • ordaki en önemli madde spor yapmak ama onun da evde yapılacağını söylemişsin. evde spor falan yapamazsın bi süre sonra sıkılıp bırakıyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilo alma metabolizmanın hızını bağlı bunu da hızlandırın tiroid bezidir.Şu belirtilerden biri varsa hipertiroidi olabilirsiniz:

En sık görülen bulgular, sinirlilik, çarpıntı ve kilo kaybıdır. Ellerde titreme, kaslarda güçsüzlük görülür. Vücut ısısı artar ve sıcağa karşı tahammülsüzlük gelişir. Saç dökülmesi görülebilir. Saçlar ince cansız ve yağlıdır. Cilt nemli ve incedir. Tırnaklar kolaylıkla kırılır ve zor büyür. Barsak hareketlerinde artma izlenir. Gözlerde şişme ve ileri doğru çıkma Graves hastalarında görülür. Çift görme gelişebilir.
  • kilo vermek isteyenler sizi döver
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

kilo vermek isteyenler sizi döver

Döverler adam benle aynı boyda olsun 2 katım olur
    Not:Boy 183 Kilo 51 Para yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

1.80
    68 kilodan 80 kiloya çıktım 1,5 senede 70 kiloya geri düşmeye çalışıcam hadi hayırlısı.
    Valla azını burnunu kırar eline veririm filan
    Duralan oha 51 kilomu
  • quote:

quote:

Baya zayıfsın dostum
  • Beyler herhangi bir ilaç kullanmadan kilo alamıycaksınız. Alırsanız bu mesajı alıntı yapın lütfen.
  • BİZDE KİLO VERMEK İSTİYORUZ BİZE YOĞ MU BİŞEY ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShReK '

quote:

quote:

Baya zayıfsın dostum

Evet dostum hipertiroid olabilirim kan testi yaptıracağım
  • Kim ne derse desin spor salonu işe yarıyor 1.74 boyum var 58 kiloydum geçen yaz bir spora gittim 63 kiloya çıktım sizde gidin hala zayıfım ama eskisi kadar değil artık kıyafetler azda olsa oturuyor üstüme eskiden emanet olarak duruyordu
  • Ya bırakın bu işleri..1 hafta boyunca her gün bir kalıp tereyağı yiyin o zaman görüşelim.
  • Kilo almam lazım ama bu kadar uğraşamam maalesef, günde en az 8 saat uyku neymiş :) 2.5 saatte bir yemek; şu an için adam gibi bir öğün yiyorum sadece :D diğerleri atıştırmalık geçiyor.

Yine de uygulamaya çalışacağım sağol bilgiler için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname2465

her akşam gece 11 de büyük boy pizza ve 1 litre cola söleyin 1 ay sonra görüşürüz

Para mı dayanır ona
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.