Şimdi Ara

KİLO ALMAMA YARDIM EDER MİSİNİZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydır spor yapıyorum ve kilo almakta güçlük çekiyorum beni çok yiyorum kilo alamıyorum diyenler gibi hörmeyin ben gerçekten çok yiyorum çok yemek ise tek oturuşta yemekten söz etmiyorum saatlik aralar vererek sık sık öğün tüketiyordum fakat hiç alamadım kilo çünkü az su içiyordum ödem alıp ödem veriyordum şimdi ise su içmeye önem verdim günde 3 4 litre tüketiyorum fakat şu sıkıntı fat devret gibi programlar ile kalori ölçümü yapıyorum 2000 olmuyor bile gün içinde yediklerim ben çok yesemde buna varamıyorum şöyle mantıkan sanırım 2500 ya da 3000e çıkabilse çok iyi kilo alıcam ama param yok maddiyat aşırı kötü 2 kişi yaşıyoruz baba yok ve bu devirde sporcu beslenmesi sıkıntı jarb ağırlıklı pirinç bulgur vb besleniyorum ama yetmiyor bol kalorili ne yiyebilirim de kilo alabilirim düşük bütçeli birine nasıl bir diyet önerebilirsiniz yaş 16-17 kilo 65

KİLO ALMAMA YARDIM EDER MİSİNİZ !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalorisi yuksek besinler tercih etmelisin.

Örneğin yer fıstığı. Hem ucuz hem kalorisi proteini yuksek bir besin. Bir öğünde 100 gram yer fıstığı ve 100 gram yulaf yesen zaten 1000 kalori yapiyor. Yulaf uzerine farkli besinler eklenebilir tadi guzellestirmek için. Bence tek öğünde 1500 kalori çok rahat yiyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük bütçe ile bu sporu yapamazsın kardeşim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günlük yemek listeni atarsan yorum yapabiliriz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.