Şimdi Ara

KİLO VERDİRİCİ VE VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
76
Favori
198.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

P90X altyazısını çevirmişler. Altyazı sitelerine eklenmiş durumda. Buyrun.

Çok saol ya

hey yavrum be çevirmişler nihayet aslanlarım benim hemen uygulamaya koyuluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Arkadaşlar alınacakların tam listesini yazacak var mı ? Hızlıalda çok güzel indirimler var spor aletleriyle ilgili. Daha önce bazı arkadaşlar yazmış aketleri ama almışken yanlış yapmayayım diyorum. Ayrıca şuan kilom 65 vücut kitle indeksim neredeyse süper bu kiloyla. Kilomu koruyupta nasıl halledebilirim bu işi.

Beslenmene dikkat edersen kilo vermezsin. Lazım olanlar : Dumbell, barfiks demiri, yoga halısı(ben yorganı katlayıp seriyorum). Bide yoga block var ama ufak karton kutu kullanıyorum ben.

Çok teşekkür ederim yardımınız için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 165 boy ve 75,7 kiloyum. P90x'e başlayacağım. Ne önerirsiniz ? (ideal kilom 60 imiş). Spor geçmişim yok ama epey hırslıyım, işim gereği günde en az 3 saat yürürüm ve 8 saatlik mesaimin 7 saati ayaktayım. Revoflex extreme spor aletini aldım bu beni p90x için idare ettirir mi ? Yer hareketlerini yorgan üzerinde yapabilirim, kapı barfikside alabilirim. Başka ne gibi spor aletine ihtiyacım olabilir ?

Bunun yanında protein tozu ihtiyaçmıdır ? Hangi markayı önerirsiniz ? Bu işin içinde olan arkadaşlardan yardım beklemekteyim

Ayrıca bana uygun bir çalışma takvimi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 7 Ocak 2014; 3:20:26 >
  • beyler kilo vermem lazım göbek aldı başını gidiyor program türkçe isebirisi pm den linkini atabılırmı suan cıkmam lazım bakamadım geriye atan olursa sevınırım

Ekipman olarak bunlar var

Koşu bandı
    3 kiloluk dambıl 2 adet
    kapı barfiksi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numb1 -- 10 Ocak 2014; 7:15:51 >
  • link olan arkadaşlardan rica etsem pm ile atabilirlermi
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    Kilonuz boyunuza göre biraz fazla günde 3 saat yürümek yerinede bu programıda yapabilirsin sana kalmış , 5 kg dumbell kapı barfiksi senin için yeterli olucaktır protein tozu tamamen şuan senin için gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Kilonuz boyunuza göre biraz fazla günde 3 saat yürümek yerinede bu programıda yapabilirsin sana kalmış , 5 kg dumbell kapı barfiksi senin için yeterli olucaktır protein tozu tamamen şuan senin için gereksiz

Eyvallah üstadım. Çok teşekkür ederim.

• beyler ben 15 yaşındayım boyum 1-72 kilom 85 benim için ne yapamam lazım evimin çok yakınında basket sahası var evime 1 km uzakta koşu bandı var ve yanında futbol ve basket sahası var ama ben üşeniyorum barfiks felanda çekemiyorum şınav çekiyorum bana tavsiye verin
  • 57BEŞİKTAŞLI57 5 kullanıcısına yanıt
    Barfiks yapamıyorsanız direnç yayı kullanın çareler tükenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

beyler ben 15 yaşındayım boyum 1-72 kilom 85 benim için ne yapamam lazım evimin çok yakınında basket sahası var evime 1 km uzakta koşu bandı var ve yanında futbol ve basket sahası var ama ben üşeniyorum barfiks felanda çekemiyorum şınav çekiyorum bana tavsiye verin

Bence diyet yapmalisin beslenmene dikkat et 172 ye 85 cook fazla
    Ben 174 um 59 kiloyum
    Eve kapi barfixi aldim en fazla 6~7 cekebiliyorum ama kendimi gelistirecegim sana da kapi barfixi öneririm

• beyler bugün p90x e başladım baya zor son 10 dk hele hele nasıl hareketler koymuşlar kalbi olsan yapmasın ben p90x i ek olarak günde 1500 metre koşu parklardaki spor aletlerinden 150 tane yaparak yapıyorum 1haftada boyum 3 cm kilo ise 4 kilo gitti :D
  • 3. Ayın ortalarındayım.Sona yaklaşıyorum yani :D Gerçekten çok işe yarayan bir program.Vücudumu harika bir şekle soktu.Tavsiye ederim ;)
  • bu yandaki memeleri p90xe borçluyum :D ve ilk 3 ayım pek verimli geçmedi çoğu zaman aksattım fakat göğüs antremanın hiç aksamadı ne bileyim göğüse karşı ayrı bir hırs var bu hafta tekrardan sağlam bi 3 ay programına giricem inşallah iyi olur sonuçlar.
  • 21. günüm aksatmama rağmen 1.5 ayda toplam 10 kilo verdim
  • hocam resim varsa atarmısınız .
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    hocam bende göğüslerimin düzelmesi istiyorum resim varsa atarmısınz nasıl bir gelişme olmus
  • quote:

hocam resim varsa atarmısınız .

Maalesef hocam ilk gun resmi var birde program bittiğinde resim çekeceğim.O zaman resmi atarım farkı görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLLTVD34

quote:

hocam resim varsa atarmısınız .

Maalesef hocam ilk gun resmi var birde program bittiğinde resim çekeceğim.O zaman resmi atarım farkı görürsünüz.

Merakla bekliyorum
  • quote:

hocam bende göğüslerimin düzelmesi istiyorum resim varsa atarmısınz nasıl bir gelişme olmus

ilkten resim çekmedim ama suankini atarım pcye geçince göğüslerin bu kadar gelişmesinin sebebi şınav barıyla yapılması bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

ilkten resim çekmedim ama suankini atarım pcye geçince göğüslerin bu kadar gelişmesinin sebebi şınav barıyla yapılması bana göre

hocam ben bunla çekiyorum şınavı gelişir değilmi buda bir nevi bar işlevi görüyor istediğim açıda çekiyorum şınavı .

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.