Şimdi Ara

KİLO VERDİRİCİ VE VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
939
Cevap
76
Favori
198.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

hocam bende göğüslerimin düzelmesi istiyorum resim varsa atarmısınz nasıl bir gelişme olmus

ilkten resim çekmedim ama suankini atarım pcye geçince göğüslerin bu kadar gelişmesinin sebebi şınav barıyla yapılması bana göre

KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI

hocam ben bunla çekiyorum şınavı gelişir değilmi buda bir nevi bar işlevi görüyor istediğim açıda çekiyorum şınavı .

neredeyse aynı işlevleri görüyorlar sıkıntı yok

• Takip
  • motivasyon videosu diyosanız kesinlikle bu

• programı pm atarmısınız?
  • Programı yapan biri olarak size bir kaç tavsiye vereyim.Ben yağ yakıcı ve protein tozu kullanarak yapıyorum programı.Ama her egzersizde kullanmayacaksınız bunları.Protein tozunu ağırlık çalıştığınız günler ve cd de hocanın söylediği zamanlar kullanacaksınız.Yağ yakıcıyıda ağırlık günleri ve kenpo x,Plyometrics egzersizlerinde kullanın.Protein tozu spor bittikten hemen sonra içilmeli.Marka olarak Optimum markasının whey protein tozunu öneririm.Hem kalite hem fiyat olarak en uygunu.Ürün budur http://www.supplementler.com/urunler/optimum-gold-standard-whey-2273-gr-608?gclid=CLHNmNfSrrwCFfPItAod82YALg .Yediklerinize,içtiklerinize çok dikkat edin.Hiç tatlı yemeyeceksiniz burger vb. fast food yemeyeceksiniz demiyorum.Bakın bu lafıma dikkat edin!Ayda 1 de olsa kaçamak yapabilirsiniz.Zarar gelmez sonuçta insan vücudu bu canınız çekebilir.Özellikle tatlı :D Beslenmeyi ve ek ürünleri bir yana bırakırsak,bu sporda gelişim görmek istiyorsanız aksatmadan ve yapabildiğinizin en iyisini yapacaksınız.3.ayımın ortalarındayım.Sona yaklaşıyorum.Çok iyi gelişim gösterdim.Sadece biraz alt göbek kaldı.Omuz,kol,bacak,arka taraftaki kaslarım gerçekten çok iyi gelişti.3.ay'da bittiğinde fotoğrafları atarım büyük ihtimalle.Düzgün uygulandığında gerçekten çok etkili bir spor unutmayın.Benim de aksattığım günler olmadı değil ama önemli olan bırakmamak,vazgeçmemek.Umarım yazdıklarım bazı arkadaşlara yardımcı olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PLLTVD34

Programı yapan biri olarak size bir kaç tavsiye vereyim.Ben yağ yakıcı ve protein tozu kullanarak yapıyorum programı.Ama her egzersizde kullanmayacaksınız bunları.Protein tozunu ağırlık çalıştığınız günler ve cd de hocanın söylediği zamanlar kullanacaksınız.Yağ yakıcıyıda ağırlık günleri ve kenpo x,Plyometrics egzersizlerinde kullanın.Protein tozu spor bittikten hemen sonra içilmeli.Marka olarak Optimum markasının whey protein tozunu öneririm.Hem kalite hem fiyat olarak en uygunu.Ürün budur http://www.supplementler.com/urunler/optimum-gold-standard-whey-2273-gr-608?gclid=CLHNmNfSrrwCFfPItAod82YALg .Yediklerinize,içtiklerinize çok dikkat edin.Hiç tatlı yemeyeceksiniz burger vb. fast food yemeyeceksiniz demiyorum.Bakın bu lafıma dikkat edin!Ayda 1 de olsa kaçamak yapabilirsiniz.Zarar gelmez sonuçta insan vücudu bu canınız çekebilir.Özellikle tatlı :D Beslenmeyi ve ek ürünleri bir yana bırakırsak,bu sporda gelişim görmek istiyorsanız aksatmadan ve yapabildiğinizin en iyisini yapacaksınız.3.ayımın ortalarındayım.Sona yaklaşıyorum.Çok iyi gelişim gösterdim.Sadece biraz alt göbek kaldı.Omuz,kol,bacak,arka taraftaki kaslarım gerçekten çok iyi gelişti.3.ay'da bittiğinde fotoğrafları atarım büyük ihtimalle.Düzgün uygulandığında gerçekten çok etkili bir spor unutmayın.Benim de aksattığım günler olmadı değil ama önemli olan bırakmamak,vazgeçmemek.Umarım yazdıklarım bazı arkadaşlara yardımcı olur :)

Yağ yakıcı olarak ne kullanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Stacker Zero Shot 3000Mg
  • quote:

motivasyon videosu diyosanız kesinlikle bu

Teşekkürler bende bu 2 programa başlamayı düşünüyodum güzel gaz verdi şuan umarım geçici olmaz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranger7 -- 7 Nisan 2014; 17:47:57 >
  • nx+1/2(5x-m)=5/2 kullanıcısına yanıt
    Nerden indiriyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende basladim bakalim neolacak.yeni resim ekleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxx15 -- 1 Mayıs 2014; 15:58:37 >
  • İnsanity ile ilgili link var mı?
  • quote:

quote:

motivasyon videosu diyosanız kesinlikle bu

Teşekkürler bende bu 2 programa başlamayı düşünüyodum güzel gaz verdi şuan umarım geçici olmaz

vay bi günde 2 kez karşılaşma

• Bi ara p90x yapıyordumda sarmadı pek bi insainty değil
  • quote:

Bi ara p90x yapıyordumda sarmadı pek bi insainty değil

vay dostum, bende insanity e başlayacağım kısmetse. Tavsiye edermisin? amaç düz karın. çok fazla yağ yok obez değilim ama gitmeyen karın yağları var.
    Ne dersin :D?
  • Hocam az önce VG Bölümünde konunu gördüm 73 Kilo çok değil ben 1,77 boyunda 84 Kiloyum daha kötü İnsainty kesinlikle işe yarıyor Heleki 1.ayı bitirip 2.ayda kesin sonuç alıyosunuz ama işin sırrı beslenmede bende inşAllah pazartesi 2.aya başlıcam
  • Merhaba forumdaşlarım.. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine p90x e başlamayı düşünüyorum. 1,75 boy ve 80 kiloyum. Bel, karın ve göğüs bölgelerim de aşırı yağlanma mevcut diyebilirim. Evde bisiklet, 3kg dambıllarım var. Nelere ihtiyaç duyacağım? Beslenmem bozuk diyebilirim, çünkü ne kadar zararlı şey varsa yiyorum. Bu programı uygulayan arkadaşlardan diyet tavsiyesi alabilir miyim? Ayrıca bir sorum olacak 2. katta oturduğum için alt kattakileri rahatsız etmek istemiyorum. Zıplama tarzı hareketlerin yoğunluğu nedir? Bunları es geçsem bir problem olur mu? Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

Merhaba forumdaşlarım.. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine p90x e başlamayı düşünüyorum. 1,75 boy ve 80 kiloyum. Bel, karın ve göğüs bölgelerim de aşırı yağlanma mevcut diyebilirim. Evde bisiklet, 3kg dambıllarım var. Nelere ihtiyaç duyacağım? Beslenmem bozuk diyebilirim, çünkü ne kadar zararlı şey varsa yiyorum. Bu programı uygulayan arkadaşlardan diyet tavsiyesi alabilir miyim? Ayrıca bir sorum olacak 2. katta oturduğum için alt kattakileri rahatsız etmek istemiyorum. Zıplama tarzı hareketlerin yoğunluğu nedir? Bunları es geçsem bir problem olur mu? Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hocam , aşırı yağlanma mevcut ise yağ yakmanız öncelikli olmalı bunun için kardio yapmalısınız p90x yağ yakmak için çok ideal değil mesela insanity workout veya bisiklet sürebilirsin eliptik ise yani veya dışarda koşabilirsin . 3 KG Dumbell ile ağırlık hareketleri yapabilirsin kardio'dan önce veya haftada 3 gün .
    Diyet listesi vermek burda kötü olabilir sonuçta diyetler kişiye özel sizin kan değerlerinize göre verilir genelde o yüzden iyi bir diyetisyene gidebilirsiniz .
    Komşuları rahatsız etmemek için ayakkabı giyin ayak tabanı içinde önemli ayakkabı , altınıza minder battaniye gibi şeyleri serebilirisiniz kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

Merhaba forumdaşlarım.. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine p90x e başlamayı düşünüyorum. 1,75 boy ve 80 kiloyum. Bel, karın ve göğüs bölgelerim de aşırı yağlanma mevcut diyebilirim. Evde bisiklet, 3kg dambıllarım var. Nelere ihtiyaç duyacağım? Beslenmem bozuk diyebilirim, çünkü ne kadar zararlı şey varsa yiyorum. Bu programı uygulayan arkadaşlardan diyet tavsiyesi alabilir miyim? Ayrıca bir sorum olacak 2. katta oturduğum için alt kattakileri rahatsız etmek istemiyorum. Zıplama tarzı hareketlerin yoğunluğu nedir? Bunları es geçsem bir problem olur mu? Yorum yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba hocam , aşırı yağlanma mevcut ise yağ yakmanız öncelikli olmalı bunun için kardio yapmalısınız p90x yağ yakmak için çok ideal değil mesela insanity workout veya bisiklet sürebilirsin eliptik ise yani veya dışarda koşabilirsin . 3 KG Dumbell ile ağırlık hareketleri yapabilirsin kardio'dan önce veya haftada 3 gün .
    Diyet listesi vermek burda kötü olabilir sonuçta diyetler kişiye özel sizin kan değerlerinize göre verilir genelde o yüzden iyi bir diyetisyene gidebilirsiniz .
    Komşuları rahatsız etmemek için ayakkabı giyin ayak tabanı içinde önemli ayakkabı , altınıza minder battaniye gibi şeyleri serebilirisiniz kolay gelsin

Yorumunuz için teşekkür ederim.

• Beyler bu programı nereden indirebileceğimi pm den atarmısınız özel olarak ? Çok makbule geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.