Şimdi Ara

KİLO VERDİRİCİ VE VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
939
Cevap
76
Favori
198.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum 185 kilom 69.Kondisyonum iyi programı kaldırabilirim.Göbek ve gögüslerimde yağ var başka yok.Sizce p90x mi bu mu?Pazartesiden itibaren başlayacagım
  • mesajım bulunsun insanity ve insanity asylum bitince bakacağım
  • protoss1905 P kullanıcısına yanıt
    bu konu hareketsiz sayilir bende iki hafta sonra insanity i bitircem p90 a baslayacagim ama insanity konusundan devam rdecegim paylasimlarimi yapmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    benimde 3 hafta kaldı insanity bitmesine bitince asylumda niyetim var sonrasında p90x classic yapacağım sonrasına hybird vs düşünüyorum
  • ben 114 kg'den 94 kg'ye indim yag'ımda 45 kg'den 31 kg'ye geldi hem diyet hemde bu p90x programını devam ettirsem bi zararı olurmu ?

• kilo verdiren birçok yöntemi ve daha fazlasını buradan bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar ramazan ayinda nasil yapacagiz bu programi kalbimize vucudumuza zarar vermeden ?

• Arkadaslar bu program icin hangi ekipmanlar gerekiyor

• Mnesthes12 M kullanıcısına yanıt
    1- Kapı Barfiks Aleti
    2- Şınav Barı
    3- Dumbell (Eğer çok seyahat ediyorum ben dumbbell nasıl taşıyacağım diyorsan direnç lastiği)
    4- Sandalye ve Biraz yüksek tabure
    5- Mat (Sticky Türünden)
  • Buyrun bu da fotoğrafları.
     KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI

• kapı barfıkısı olmıycak gıbı gorunuyor barfıks yerıne napabılırım
  • http://www.p90xtr.com/gunun-emaili-10/

Şurada barfiks yerine şınav çeksem filan demiş de aykut hoca yanıtlamış siz de bir bakın buna ama onu bir şekilde haletmeniz lazım buradaki cevap da öyle bir haftalık için filan siz bir bakın buraya.
  • indirmeye basladım p90x inşallah işe yarar.6 ay spor yaptım aralıklı bırakınca eski hale dönüyo insan peh..
  • lookoutfth kullanıcısına yanıt
    p90x in linkleri varmı acaba sizde ? var ise nasıl indirebilcegime dair bi yardımcı olabilirmisiniz acaba sizdne haber bekliyorum.
  • 1.günü ab ripper yapmadan bitirdim denebilir ne kadar cheat yapsamda
  • Arkadaşlar elinde p90x veya p90x plusın linki bulunan pm atabilir mi ?
  • Denedim 60gun dayanabildim fitnessa devam edemedigim icin baslamistim 60.gunden sonra salona devam ettim evde sikiyor bir sure sonra.sonuc beslenmeyi iyi yapar ve antrenmanin hakkini verirseniz iyi olur ama ahim Şahim birsey beklemeyin o resimlerdeki gibi

• Arkadaşlar P90X veya P90 türkçe link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durcan78

Arkadaşlar P90X veya P90 türkçe link var mı?

Sadece p90 linkine ihtiyacım var. Elinde olanlar pm atabilirmi?

• selamlar,
    torrent linkini verebilecek arkadaşlar araıyor :)
    insantiy prg dan sıkıldım buna başlamak istiyorum.
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.