Şimdi Ara

KİLO VERDİRİCİ VE VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
76
Favori
198.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Foruma bakıyorum da herkes link istiyor . ****.to sitesine girin aratın indirin arkadaşlar. toplamda 12 cd . Gına geldi bu link atın yazanlardan. Bu kadar beleşçi olmayın be arayın biraz. Ya da satın alın en iyisi.

Sorum şu ki bugün yoga günüm ve bunun yerine chest back yaptım. Pzartesi de yapmıştım. Sabah erkenden kalkıp yoga yapsam aynı gün akşamına da legs end back yapsam sıkıntı olur mu? Teşekkürler.
  • evet arkadaşlar eski p90xçilerden olan ben yeni blog kurmuş bulunmaktayım

kafanızdaki tüm sorulara cevap vericem hep beraber start vericez.

http://www.p90xturkiye.com/
  • 7gblik versiyon ile 13gblik versiyonunun farki ne ?, ve bu 7gbyi nasil kullanicam 12 cd var sadece baskada birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatayım konuyu
    Azönce gördüm bu p90x olayını nedir ne değildir. Faydalı mıdır? Kesin sonuç garantisi var mıdır bilen uygulayan deyiversin

• Bu konuyu yıllar önce görüp p90x'ten o zaman haberdar olmuştum ama daha dün başlayabildim :D Bugün 2. günü de bitirdim. Yaş 21 boy 180 kilo 74 bunları şuraya yazayım da sonuçla karşılaştırırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Hortlatayım konuyu
    Azönce gördüm bu p90x olayını nedir ne değildir. Faydalı mıdır? Kesin sonuç garantisi var mıdır bilen uygulayan deyiversin

Hayatimda hic sahip olamadigim fizige sahip oldum aslinda. Ben insanity de yaptim. Sokaga cikinca insanlar surekli vucuduma bakmaya basladi. Bu basta sıkıntı veriyodu ama alistim :) Benim sonuclar cok iyiydi çünkü zoru severim. Tanya falan dinlemedim insanityde:D. Kendini zorlamak istiyosan yap. Ama tek sette cekebilcegin şınav sayisi standart 30 ken 15 te durup birakcaksan git daha kolay seylere yonel.

• Hangisi daha kolay bunların p90x mi insanity mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Hangisi daha kolay bunların p90x mi insanity mi?

P90x baya zorluyor beni bir haftadır yapıyorum her tarafım ağrıyor

• hocam Allahu teala yardımcın olsun ama şunu da unutma bu konu tamamen vücut yapınla alakalı. Eğer benim gibi bir ektomorf 'san tek kelime ile zıçtın demektir. Bir tarafını da yırtsan, yıllarca kendi ağırlığının üstünden ağırlıkta kaldırsan, çıkabileceğin hacim sınırlıdır. Benim yaptığım çalışmayı başkası yapsaydı, 4 x 4 'lük bir vücudu olurdu çoktan... neyse bu da Allah'tan deyip, tevekkül ediyoruz. Yapacak birşey yok...
  • A- Endomorf Vücut Tipleri:
    Endomorf tipli insan özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz

• Kalın kemikli
    • Çabuk şişmanlamaya eğilimli
    • Kısa boylu sağlam yapılı
    • Çok çabuk gelişebilen
    • Çok hızlı bir şekilde yüksek kilolarla antrenman yapabilen
    • Definasyona yatkın değildirler

Yapmaları gerekenler ise: I. Diyetlerine sürekli sadık kalmalılar II. Kardiyo antrenmanları onlar için vazgeçilmez olmalı III. Set aralıklarını cok fazla uzun bırakmamalılar IV. Hedeflerini uzun vadeye yaymalı ve sabretmelidirler…

B- Mezomorf Vücut Tipleri:
    Mezomorf tipli insan özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz

• Kas ve kemik yapıları gelişmiş
    • Güçlü ve adeleli
    • Anatomik olarak ağırlık çalışmasına yatkın
    • Çabuk adelenmeye müsait
    • Hareketli , enerjik , atılgan ve saldırgan
    • Az yağ bağlayan
    • Omuz ve göğüs çatısı geniş

Yapmaları gerekenler ise: I. Diyet yaparken çok fazla zahmete girmesine gerek yoktur II. Çok kısa sürede müsabık bir sporcu olabilirler III. Hedeflerini kısa sürede gerçekleştirebilirler IV. Kardiyo antrenmanlarını gerektiğinde yapmalılar V. Set aralarında uzun tutmalarında da çok fazla sıkıntı yaşamazlar

C- Ektomorf Vücut Tipleri:
    Ektomorf tipli insan özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz

• İnce uzun ve narin yapıları vardır
    • İnce kemik yapılı zayıf adelelidirler
    • Güçleri zayıftır
    • Duygusal ve entellektüeldirler
    • Metabolizması çok hızlıdır
    • Kolay kolay kilo alamaz ve yağlanamazlar
    • Omuz ve göğüs kafesleri dardır

Yapmaları gerekenler ise: I. Yağlanmayı sorun etmeden beslenmeliler ama abartmamalılar II. İdmanlarını yogun ama kısa tutmalılar III. Mutlaka dinlenmeye önem vermeliler IV. Takviye gıdalar almaları onlar için olumlu sonuç verecektir V. Asitli içecekler alkol ve sigaradan uzak durmalıdırlar.

• Şu beldeki yağlar gitmedi arkadaş.Muazzam bir yığılma var işaretli bölgede

• saol 900 kg verdm

• arkadaşlar ben de p90x programını indirdim yalnız her videonun belli bölümlerinde bi anda görüntü kayıp 3-4 dakika ileri attıgı zamanlar oluyor sizdede aynı sorun varmı acaba ?
  • Üstadlar selam;

bi linkte ben alabilir miyim, plase :)))
  • Merhabalar. 1.70 boyunda ve 66 kiloyum. Kilom normal sayılır çünkü ideal kilom 64-65 falan. Ancak karın bölgemdeki yağ oranını iyice azaltmak istiyorum yani 1.amacım kilo vermek değil yağ yakmak şekil vermek. Özellikle yan bölgelerde baya yağ var. Daha önce çok büyük bir kilo verme durumum oldu. Bu kilolara 80-85 kilolardan düştüm. Sadece yediklerime falan dikkat ederek ve bazen yaptığım yürüyüşlerle 4 ay gibi bir sürede oldu. Elimde t25, p90x ve insanity programları var. Ağustos ayının sonlarında tatile gidene kadar yani 1.5 ay yapacağım. Şuan derslerim olduğu için yani süre sıkıntım olduğu için t25 düşünüyorum. Sabahları bunu yapıp akşam başka program mı yapsam yoksa sabah akşam bunu mu yapsam yada sadece günde 1 sefer bunu mu yapsam bilemiyorum. Yada t25 yerine diğerlerinden birini mi yapsam. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lookoutfth

evet arkadaşlar eski p90xçilerden olan ben yeni blog kurmuş bulunmaktayım

kafanızdaki tüm sorulara cevap vericem hep beraber start vericez.

http://www.p90xturkiye.com/

Link ölü.

• P90X Zayıflama Programı İnceleme / Gerçekten İşe Yarıyor Mu?
    http://gokyuzuellerinde.com/saglikspor/p90x-spor-programi-inceleme.html
  • Arkadaşlar selam. Ben 115 kiloyum. Sizce bu programı tamamlayabilir miyim ?
  • kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

4 yıl olmuş mesajı yazalı. Bu programa göre çalışıyordum. Şimdi tekrar başladım.Bu programı temel alarak kendi programımı düzenliyorum. Bu programı fitness seviyesi yüksek kişilerin bile tamamlaması zor. Bu nedenle önemli olan yapabildiğiniz kadarını yapmak.Sürdürdükçe egzersizlere adapte olarak programın tamamını yapacak duruma gelmek.

Programdaki barfiks vb hareketleri 115 kilo ile bence verimli yapamazsınız. Bu nedenle programdaki barfiks yerine salonda lateral pulldown, şinav yerine makinada ya da dumbell ile chest press yapmalısınız. Bu programda benim en beğengiğim egzersiz yoga x. Onu da yapabilecek duruma gelmek birkaç ayı buldu benim için.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.