Şimdi Ara

KİLO VERDİRİCİ VE VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
76
Favori
198.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese pm attım ben üçgen oldum. spor yapmayan boş insanların yorumlarına bakmayın arkadaşlar. program harika. güzel bir diyet ve istikrarlı çalışmayla videolardaki sonuçlara ulaşmak kaçınılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookoutfth

herkese pm attım ben üçgen oldum. spor yapmayan boş insanların yorumlarına bakmayın arkadaşlar. program harika. güzel bir diyet ve istikrarlı çalışmayla videolardaki sonuçlara ulaşmak kaçınılmaz.

Vücudumun yağı az p90x yapmam mantıklımı
  • Sağ olsun Lookoutfth sayesinde yükledim.Fakat birkaç sorum var;

1.Birçok Pdf dosyası mevcut hangisi benim işime yarayacak?

2.Pdflerde Diette suplement protein vs demişler bunu tercume edebilecek var mı hiçbirşey anlamadım
  • @HQ-7

p90x önerir: ayrıntılara takılmayın, sağlıklı beslenin. o pdflerde çok fazla ayrıntı var. işin içinden çıkmak çok zor. benim tavsiyem bir diyetisyen aracılığı ile güzel bir beslenme programı almanız. bu programı yapacağınızdan bahsedin ve setlerin yaktırdığı kalorileri gösterin. kalorilere buradan bakabilirsiniz:http://p90xcalories.com/

@ParZ

benimde vücudumun yağ oranı az. boyum 1.67 kilom 62. normalde yediğimin 2 katını yiyorum gün içinde. ama yediklerim arasında yağlı besinler yok. örneğin patates kızartması, tavuk döner gibi gibi. sütün de yağsız olanını içiyorum. ekmeğin kepeklisi gibi. anlamışsındır umarım demek istediğimi. programa başlarsan eğer beslenmeni çok güzel yapman lazım. yoksa kas yıkımına ve zayıflamaya yol açabilirsin. aşağıdaki videodan da birşeyler anlaman mümkün...

http://www.youtube.com/watch?v=g_i2sbhOUEs

Ek olarak bir blogta paylaşılan bir yazıyı vereyim.. P90x'in önerdikleri..

En İyiler:
    Enginar,Fasülye,Pancar,Yabanmersini ,Kepek,Brokoli,Brüksel Lahanası, Lahana, Kavun,Havuç,Karnıbahar, Havuç,Tam tahıllı mısır gevreği , Turunçgiller , Kızılcık suyu, Yumurta beyazı, Soğuk deniz balıkları, Taze sarımsak, Üzüm suyu, Kivi, Mango, Yağsız süt, Mantar, Yulaf ezmesi, Zeytin yağı, Soğan, Papaya, Bezelye, Biber, Erik kurusu, Esmer pilav, Salsa acılı yemek sosu, Ispanak, Yeşil ve siyah çay, Domates, Sebze suyu , Su

Olmazsa Olmazlar:
    Badem, Elma, Kuşkonmaz, Muz, Kereviz, Kiraz, Derisiz tavuk, Siyah kahve, Mısır, Az yağlı Lor, Balık, Light Süt, Karpuz, İstiridye, Şeftali , Armut, Erik, Kuru üzüm, Ahududu, Kabuklu deniz hayvanları, Soya sütü, Çilek, Taze fasülye, Ay çekirdeği, Sebzeli burgerler, Tavuk göğsü, Ceviz, Kırmızı şarap, Light yoğurt, Dolmalık kabak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lookoutfth -- 28 Mart 2012; 2:01:33 >

• Selamlar...P90x ile geçen sene yaz başı tanıştım ve 3 hafta kadar her gün yaptım. Sonuç ;düzenli beslenme ile başarısız olma ihtimali yok! Kötü tarafı bunu yapmak her babayiğidin harcı değil.
    Kesinlikle daha önce ciddi spor geçmişi olmayan insanlar başlamasın. Oldukça sık spor yapmama rağmen her gün fenalık geçiriyordum.

Şu an tekrar başladım, ama biraz modifiye ettim programı.Gün aşırı karın çalışıyorum (ana programdan önce, sonraya kalınca gücüm yetmiyor) .Hareketler şahane 15 dakikada iş bitiriyor, tavsiye ederim. Göğüs, kol ve sırt kombinasyonlarını yapıyorum. Bir de kondisyon için polimetrik programını yapıyorum.Kempo ve yogayı çıkardım...1.82 ye 82 kiloydum...Bir ayda 3 kilo verdim.Kesinlikler güçlendim, kaslar belirginleşti ancak kütle olarak pek bir artış olmadı.Vücut geliştirme yapan arkadaşların P90x i beğenmemeleri normal, haklılar da. Kütle artırmak isteyenler ağırlık kaldırsın çok daha çabuk sonuç alırlar.

Beslenmeye dikkat etmek lazım. Şimdi protein desteği almaya başlıyorum sonucu görücez. Son olarak şunu söyleyeyim, spor salonuna gitmeyi bıraktım. Sporu yapıp duşumu almam 90 dakkayı geçmiyor. Çok pratik ve başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gizlitarih

Selamlar...P90x ile geçen sene yaz başı tanıştım ve 3 hafta kadar her gün yaptım. Sonuç ;düzenli beslenme ile başarısız olma ihtimali yok! Kötü tarafı bunu yapmak her babayiğidin harcı değil.
    Kesinlikle daha önce ciddi spor geçmişi olmayan insanlar başlamasın. Oldukça sık spor yapmama rağmen her gün fenalık geçiriyordum.

Şu an tekrar başladım, ama biraz modifiye ettim programı.Gün aşırı karın çalışıyorum (ana programdan önce, sonraya kalınca gücüm yetmiyor) .Hareketler şahane 15 dakikada iş bitiriyor, tavsiye ederim. Göğüs, kol ve sırt kombinasyonlarını yapıyorum. Bir de kondisyon için polimetrik programını yapıyorum.Kempo ve yogayı çıkardım...1.82 ye 82 kiloydum...Bir ayda 3 kilo verdim.Kesinlikler güçlendim, kaslar belirginleşti ancak kütle olarak pek bir artış olmadı.Vücut geliştirme yapan arkadaşların P90x i beğenmemeleri normal, haklılar da. Kütle artırmak isteyenler ağırlık kaldırsın çok daha çabuk sonuç alırlar.

Beslenmeye dikkat etmek lazım. Şimdi protein desteği almaya başlıyorum sonucu görücez. Son olarak şunu söyleyeyim, spor salonuna gitmeyi bıraktım. Sporu yapıp duşumu almam 90 dakkayı geçmiyor. Çok pratik ve başarılı.

hocam bende 182 boyundayım 85 kiloyum şuan kalıp var içi boş tam bana göre program ama epey zamandır spor yapmadım 2-3 ay kondisyon yakalayıp başlamayı düşünüyorum.

• 3.haftamdayım bugün biceps günü.Ekstra olarak nitro-tech kullanıyorum antremandan sonra.
  • Arkadaşlar bu forumu ve http://p90xturkiye.blogspot.com/ blogu takip ediyorum.
    Harika gelişmeler var bende. Çita gibi oldum , kondisyonum arttı , 3 barfiks çekemezdim şimdi 7 yi görüyorum, kas ağrısı 1. haftadan sonra bitti vs.
    Acil herkese tavsiye ederim.

Videoları sanırım torrent de bulabilirsiniz
  • Akıldaki bir çok soruyu yanıtlayan Türkçe P90X blogu . Ben çok faydalandım http://p90xturkiye.blogspot.com/
  • merhaba internetteki bütün linkler kırık sağlam bulabilen varsa pm lütfen cok fena gaza geldim
  • nereden temin ettin dvdleri? yoksa internet üzerindenmi yapıyorsun? lutfen yardımcı olursanız sevinirim cunku internet üzerindense eger nasıl download edecegim konusunda en ufak bir fikrim yok.dvdlerinide satın alamam cunku kıbrısta yasıyorum ve turk tarafına worldwide densede kargo göderilmiyor.lutfen lutfen cok hosuma gitti ve bu bir challenge kesinlikle yapmak istiyorum.yardımcı olun bana link verildiginde nasıl indirecegimide bilmiyorum yönlendirirseniz cok sevinirim
  • ben insanity programını yapmadım. p90x yapıyorum... insanity p90x ten önce çıkardığı bir program..(arada birde p90 var) insanity linklerini bulamadım.. p90x isteyenlere link atabilirim. pm den gelen sorular için yazıyorum bu arada.
  • 4.haftama geçtim kilomda pek bir değişiklik yok ama kas kütlem ve dayanıklılığım arttı.Göbeğim azaldı gibi 1 hafta sonra 1 ay önceki resmimle karşılaştırcam bakalım 90 günü tamamlayacağım.
  • hacim kazanmak isteyenlere tavsiye etmiyorum programı. dayanıklılığını arttırıp fit bir görünüme sahip olmak isteyenler için ideal. yok ben omuzlarım genişlesin göğüslerim şişsin derseniz yani hacim kazanmak istiyorsanız ağırlık kaldırmalısınız. bu program bunu yeteri kadar yapmıyor..
  • 2 gündür programı uyguluyorum resmen haşatım çıktı
  • Programı geçtiğimiz yıl denedim.Bir yıl yaymıştım yani bırakmıştım çalışmayı. 4 ay fln önce birdaha başladım ama ham vücuda çok ağır geldi. Bu aralar salona gidiyorum. Program bugüne kadar yaptığım denediğim antrenmanlar arasında en kapsamlısı. Sadece kas değil güç hız esneklik sağlayan birşey. Ama güçsüzseniz, fitness seviyeniz yeterli değilse üst seviye bir program olduğundan tamamlayamazsınız sonuç olarak tabi kas oluşmaz. Programın mantığı dinlenme için vereceğiniz arada başka bölgeler için egzersiz var. Her gün ayrı bölgeler çalışıyor böylece her gün çalışmanıza rağmen bir bölgeyi bir gün çalıştırmış oluyorsunuz. Programda en baba bodyciyi fazlasıyla zorlayacak hareketler var. Mesela yoga da bazı hareketlerde kendi vücudunun esneklik limitini direnç olarak kullandırıp yaptırdığı hareketler var örnek bacağını kaldırabildiğin kadar kaldırıp bekletiyorsun bu hareket ne kadar güçlü olursan ol zorlayan birşey esnekliği de geliştiriyor. Bence çok profesyönelce ve bilinçli hazırlanmış bir program. Başlamak için yine bence en azından 6 ay bir salonda çalışılabilir ya da hareketlere kısmen başlanabilir.
    Elemanın söylediklerini anlayacak kadar ingilizceniz olmalı bazen bazı püf noktaları söylüyor.
    Program fit vücut yapıyor beslenme düzgün olursa hacim de veriyor gayet belirgin şekilde. Fit, güzel görünen, güçlü,hızlı, esnek ve sağlıklı vücut için çok uygun, müsabaka vücudu yapmak isteyenler için uygun değil bence.
    Edit: Programı uyguladığımın yılın yazı yazlıkta plaja gittiğimde tanıyanlardan bazıları değişimi farketmiş ve sormuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 8 Nisan 2012; 1:59:52 >

• Beach Body diye tabir edilen atletik bir görünüme kavuşup yazın plajda , kışın tarlada karşı cinslerimizin bakışlarıyla bronzlaşacağız :)

http://p90xturkiye.blogspot.com/ dan bende bir alıntı yapayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejbet

Beach Body diye tabir edilen atletik bir görünüme kavuşup yazın plajda , kışın tarlada karşı cinslerimizin bakışlarıyla bronzlaşacağız :)

http://p90xturkiye.blogspot.com/ dan bende bir alıntı yapayım dedim

Tamam kardeş site senin iyi reklam yaptın kaç yorumdur giriyoz merak etme
  • Ben bunu bir defa denedim ama sadece bir defa denedim. Ben bu programı uygulayabilecek durumda olsam zaten 97 kilo olmazdım. Kapı barfixi aldım Kapı çöktü bütün kirişin olduğu yerden yıkıldı kapı evi tadilata soktuk. Kiriş taşımadı düşünün ben kendimi nasıl çekeyim yukarıya nasıl barfix yapayım 97 kiloyla..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.