Şimdi Ara

KİLO VERDİRİCİ VE VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
76
Favori
198.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu ben anlamadım ki olayı 17 video var toplam hareketler de çok ağır sınav cekemiyorum barfix cekemiyorum beslenmeyi de anlamadım uygulayan biri basit kısa ve öz biçimde anlatabilir mi ?
  • @ksahinli senin için basitçe anlatayım.

yapamadığın hareketleri yarım yapabilirsin. örneğin şınavı dizlerinin üzerinde çek. barfiksi çekerken de ayaklarını yerden kesme. barfiks çektiğin yer yüksekse altına sandalye koy ayaklarınla destek ol kendine. beslenme olayıda herkesin kilosuna boyuna ve aktif yaşamına göre değişir. metabolizmaya göre değişir. ben kendiminkini yazayım fikir edinebilirsiniz..

http://p90xtr.wordpress.com/2012/03/09/p90xte-2-haftayi-tamamladim/

program takvimi de aşağıdaki linkte var

http://p90xtr.wordpress.com/2012/02/24/p90xe-basladim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lookoutfth -- 10 Nisan 2012; 19:34:59 >

• acaba banada p90x atabılırmısınız :) bırde youtube ta bu programı yapan bayanların vıdeolarını ızledım kımı cok kas yapmıs kımıde sadece vucut ıncelıp sekıl almıs. bende çok kaslı bır görunum olsun ıstemıyorum. Bu ayarı nasıl yapmalıyım ??
  • vücudundaki yağ oranına bağlı olarak değişir o. gerçi çok kas yapanların da daha önceden spor geçmişi var ki kasları o kadar belli oluyor. yağ oranın yüksekse kaslarının görünmesi daha zor olacaktır. ama yok gayet fit ve yağsız bir vücuda sahipsen kasların görünecektir.
  • takipte kalın arkadaşlar before after yakında geliyor
  • kırık olmayan bir link varsa elinizde çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: geomatik

kırık olmayan bir link varsa elinizde çok makbule geçer

gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Ben bunu bir defa denedim ama sadece bir defa denedim. Ben bu programı uygulayabilecek durumda olsam zaten 97 kilo olmazdım. Kapı barfixi aldım Kapı çöktü bütün kirişin olduğu yerden yıkıldı kapı evi tadilata soktuk. Kiriş taşımadı düşünün ben kendimi nasıl çekeyim yukarıya nasıl barfix yapayım 97 kiloyla..

Arkadaşım ,
    Adam 100 kilo da , o da yetmezmiş gibi sırtına ağırlık takıpta kapı barfiksi çekiyor. Al bak nasıl çekiyor
    http://p90xturkiye.blogspot.com/2012/04/barfiks-nasil-cekilir.html

• 1 sene boks yaptım 5 yıldır da vücut çalışıyorum, programı yeni keşfettim ve çok disiplinli bir şekilde başliyorum bugün ancak mevcut kas kütlemi pek kaybetmek istemediğim için aralara kol-omuz ağırlık programı koyucam.. program günleri ve haftada kaç gün yapıcağım, hangi hareketleri hangi gün yapıcam.. aranızda profesyonel olarak bunu uygulayan ve bilen arkadaşlar varsa günlere dağılmış program detayı rica edebilirmiyim? mesela hafta 1 gün kol omuz ağırlık basıcam. dier gün chest-shoulder videosunu yapıcam, 1-2 gün cardio yu yapıcam (ağırlık çalışılmadığı gün yapılmalı ki kas kütlesinden kaybetmeyelim).. karını da antreman sonlarına koymak lazım ama daha profesyonel bi program düzenlemesi lazım. siz nasıl yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejbet

quote:

Ben bunu bir defa denedim ama sadece bir defa denedim. Ben bu programı uygulayabilecek durumda olsam zaten 97 kilo olmazdım. Kapı barfixi aldım Kapı çöktü bütün kirişin olduğu yerden yıkıldı kapı evi tadilata soktuk. Kiriş taşımadı düşünün ben kendimi nasıl çekeyim yukarıya nasıl barfix yapayım 97 kiloyla..

Arkadaşım ,
    Adam 100 kilo da , o da yetmezmiş gibi sırtına ağırlık takıpta kapı barfiksi çekiyor. Al bak nasıl çekiyor

iyide dostum herifteki kolları görmüyor musun? Onunla beni nasıl kıyaslıyorsun?

• bir link te ben alabilirmiyim?
  • Arkadaşlar programı izleyebileceğimiz yada indiribileceğimiz bir link istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
    1,78 boy - 90 kilo oldum göbek aşırı arttı iş gereği salona gidemiyorum evde çalışmam lazım.
  • Bende ;

Shaun T - Insanity Deluxe
    P90X Xtreme Workout Series
    P90x2 Deluxe

setleri var. Hangisine bakacaz arkadaş.
    Bo kilo 175cm - 95kg

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

1 sene boks yaptım 5 yıldır da vücut çalışıyorum, programı yeni keşfettim ve çok disiplinli bir şekilde başliyorum bugün ancak mevcut kas kütlemi pek kaybetmek istemediğim için aralara kol-omuz ağırlık programı koyucam.. program günleri ve haftada kaç gün yapıcağım, hangi hareketleri hangi gün yapıcam.. aranızda profesyonel olarak bunu uygulayan ve bilen arkadaşlar varsa günlere dağılmış program detayı rica edebilirmiyim? mesela hafta 1 gün kol omuz ağırlık basıcam. dier gün chest-shoulder videosunu yapıcam, 1-2 gün cardio yu yapıcam (ağırlık çalışılmadığı gün yapılmalı ki kas kütlesinden kaybetmeyelim).. karını da antreman sonlarına koymak lazım ama daha profesyonel bi program düzenlemesi lazım. siz nasıl yapıyorsunuz?

Bende pdf dosyası şeklinde dvd içinde çıkan programı var. bulamadıysan atarım bir şekilde

Edit:: Shaun T - Insanity Deluxe ile başladım. insan evladına yapılmayacak şeyleri yaptırıyor. Güzel yanı evde alet edavat olmadan kendi ağırlığınız ile çalışabilmek. tabi yapabiliyorsanız.

Adamın yaptırdığı sporun püf noktası durmaksızn yapılması. Benim nefesim vücudum buna el vermedi. ilk 5 haraketten sonra attım havluyu. devam ettim ama kesik kesik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 3 Mayıs 2012; 15:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ejbet

quote:

Arkadaşım ,

usta senin sitedeki 30 gün videosuna baktımda hareketleri nizami yapmıyorsun.. bu faydadan çok zarar getirir. kilo verdiğin belli ama ilk resimde göbeğinin baya bi şişirmişsin :) gözümden kaçmadı.. hareketleri nizami max yapabildiğin kapasiteye kadar yapmalısın. yapabiliten bittikten sonra bırakmalısın. yarım yapacağına hiç yapma..

quote:

Orijinalden alıntı: bahasss

Arkadaşlar programı izleyebileceğimiz yada indiribileceğimiz bir link istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
    1,78 boy - 90 kilo oldum göbek aşırı arttı iş gereği salona gidemiyorum evde çalışmam lazım.

pm gönderdim

• Beyler 2 aylık değişim resmimi ekliyorum size motivasyon olsun

KİLO VERDİRİCİ VE  VÜCUDU ŞEKLE SOKAN P90X PROGRAMI

Sorularınızı forumdan veya blogumdan sorabilirsiniz..

http://p90xtr.wordpress.com/2012/05/03/p90xde-2-ayi-tamamladim/

• lookoutfth ben p90x veya x2 ile insanity programları arasında kaldım. Gerçi insanitye başladım ama yinede sormak istiyorum. Acaba sence hangisi? Amacım ilk olarak kilo vermek, sonra şekillendirmeye geçmek istiyorum. Kilolarımdan bir kurtulayım hele. (175cm 95 kg)
  • @NefretZm

insanity programı p90x ten daha eski, o programında çok iyi olduğunu düşünüyorum. Tony Horton hocamız hazırlamış ne de olsa. Ancak p90x te yaşadığı edindiği tecrübelere daha çok yer verdiğine inanıyorum. Daha yeni olması nedeni ile.. O yüzden ben p90x tercih ettim. Tam bir yağ yakma makinası diyebilirim. Hem yağ yakıp hem şekilleniyorsun. Yağların bittikten sonra ortaya çıkan vücuda hayret edeceksin :) Beslenmene çok dikkatli olmalısın. Ne yemen ve ne yememen gerektiğine değinmeyeceğim, onları setin içinde bulabilirsin.
  • Ben programların amaçları farklı sandım. Baktım insanity'de sürekli bir ter atma haraket var başlayım dedim. P90X2 videolarınıda izledim tabi ki. P90x2 bana daha çok spor salonunda yapmaya elverişli geldi bana. Malum alet yok insanitye kaydım iyice. Birde insanity the asylum var. onun hiç yanına yaklaşılacak gibi değil.
  • hocam spor gecmisiniz yoksa p90x bile cok agir gelecektir. kucumsenecek setler degiller. benim tavsiyem hareketleri tamamlayabilir hala gelesiye kadar programa devam etmeniz yonunde. ardindan sifirdan baslayib. ben o sekilde yapmistim..
  • Haraketleri tamamlamam biraz zamana alacak gibi. Şu anda insanitynin 4. gününün bitirdim ve bacaklarımı hissemiyorum. Videoda ki haraketlerin çoğunu yapıyorum. ilk iki gün çok zorlanmıştım.

En büyük derdim bacaklarımda ki ağrılar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.