Şimdi Ara

Kilo veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kilo verememek gibi bir sıkıntım var 180 boyunda 96 kiloyum yemek az yiyorum pilav makarna tatlı hayatımda yok ekmek günde 150 gr civarı alıyorum. Yani yarım ekmek falan yapıyorum gün içerisinde 3 km falan yürüyüş yapıyorum haftasonları bu artıyor haftaiçi bir gün 1.5 saat kadar ek spor yapıyorum ancak hala aynı kilodayım. Sağlıklı ya da sağlıksız marta kadar 16 kg vermeliyim tavsiyeleriniz neler ?
    Not:Marta kadar veremezsem kiloları hayatımda çok Köklü değişikler olacak yaş 21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• devlet hastanesinde diyetisyene gidebilirsin
  • Yalnız arkadaşlar ben yatılı kalıyorum o yüzden yemek seçme gibi bir olayım yok mesela o gün köfte patates -pilav-Çorba-puding çıktı brn çorba ile köfteyi yiyip patates puding ve pilavı bırakıyorum ondan bana bi diyetisyen ne kadar yardımcı olabilir ?

• Konu güncel.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz828

Yalnız arkadaşlar ben yatılı kalıyorum o yüzden yemek seçme gibi bir olayım yok mesela o gün köfte patates -pilav-Çorba-puding çıktı brn çorba ile köfteyi yiyip patates puding ve pilavı bırakıyorum ondan bana bi diyetisyen ne kadar yardımcı olabilir ?

yarım ekmek yerine esmer ekmeklerden ye .

Diyetisyenin öyle şansı yok boşuna gitme yurtun yemekleride güzelmis :)

yulaf ezmesi ye yarım ekmek yiyecegine lif açısından zengin

geceleri yatmadan egzersiz yap mekik şınav vs

özellikle 3-4 litre su iç metobolizman hızlasın
  • Biraz zor bir iş ama faydalı olacağını umduğum zayıflama programı diye bir uygulama yapmanı öneririm grekli bilgiye BURADAN ulaşabilirsin....
  • önce doktora görün. troid ya da benzeri bir hastalığın var mı diye?
  • Teşekkürler arkadaşlar peki bana ilaç önerebilecek var mı?
  • aliyilmaz828 A kullanıcısına yanıt
    Ayran iç ama yemekle birlikte değil, yemek yemeden iki saat önce 3 bardak ayranı iç sahah akşam o seni şişiriyor bir zamandan sonra ne ekmek ne başka bir şey gözün görüyor hem de sağlıklı zamanla da verirsin kilo
  • cenlipos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum deniyorum dediğinizi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.