Şimdi Ara

Kilo Verme Sonrasında Oluşan Deri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 10. sınıfa kadar hep sporla uğraştım, basketbol ve futbol takımlarında oynadım, fit bir vücudum vardı fakat daha sonra tamamen hareketsiz bir yaşam tarzına geçip sporu bıraktım. Boyum 1.70 bu arada. 12. sınıfa geldiğimde 76 kiloydum, sene sonunda tam 97 kilo oldum. Mezuna kaldım, 4 ay içerisinde günde 45 dk eliptik bisiklet ve sadece "hamur işi + tatlı + asistli içecekler" i bırakarak 21 kilo verip 76 kiloya geri düştüm. Haliyle kilo aldığımda derim bayağı gerilmişti, yere doğru sarkan bir karnım vardı. Şuandaki halim bu. Karın bölgem yumuşak. Daha önce kilo alıp verdikten sonra derisi bu hale gelen, karnı yumuşayan arkadaşlar bu sorundan kurtulabildiler mi, kurtuldularsa nasıl ? Yani o yumuşaklık, deri kendini belli bir süre sonra toparlıyor mu ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Hocam sıkılaşman lazim fitnessa gidip hocayla konus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo verip o dediğin deri olayından kurtulan bir insan değilim ama tahminimce spora ( Bodybuilding tarzında çalışmalısın bence)(Fitness-BB-Powerlifting bunlar birbirinden farklı sistemi olan sporlar) ağırlık verip vücuttan su atımına iyi gelen şeyleri yaparsan sonuç alabilirsin. Bol su içip , karbonhidratı azaltırsan su atımı başlıyor. Kiraz saplarını kaynatıp içince suatımını destekliyormuşç
    SAdece tahmini bir yazı yazdım herhangi bir uzmanlığım yok. İşine yararsa ne mutlu İyi akşamlar
  • Jinekomasti mi la o LANET OLSUN LANEETT !!!!

• zamanla toparlıyacaktır vucud ağırlığıyla düzenli 1 ay çalışmaya düzelir
    şınav barfiks squat mekik yeterli olur mekiği çeşitlendirebilirsin
  • Nerelan orasi dugun salonu mu?

• orjinal-puma O kullanıcısına yanıt
    Haha :D

Kardesim bende 90 kilodan 60 kiloya düştum cok kotu olmustu vucut yapim suan 73 kiloyum gayet iyi duruyo suan cok sukur ama bu gobek ve cevresi dedigin gibi cok yumusak ve yagli oturdugum zmn yaglar katlaniyor ayaktayken dumduz. Kisaca bunun caresi bodybuilding diye dusunuyorum. Hem karin cevresini hem gogus u sıkılaştrmak lazm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo alınca yüz kilo alır mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim pmden paypalı yolladım 50tl ateşliyosun geliuorum beraber kardiyo ile yağ yakıyoruz

• Jinekomasti yok dostum, doktora da gittim, o kişilerde kadın göğsü oluşumu var, dikkat edersen ben de öyle bir şey yok, yağlı dik göğüs var :)
  • orjinal-puma O kullanıcısına yanıt
    Evin salonu dostum :D
  • Kardeş kilo verince deri mi oluşur ne diyon

• Swons S kullanıcısına yanıt
    ne dediğim gayet açık dostum. Eğer normal kilondan bayağı fazla bir kiloya sahipsen derin genişler, kilo verince de sönmüş balon halini alır, yumuşacık olur. Bu yumuşaklığın, fazla derinin gitmesi mümkün mü ya da sıkılaşır mı, sıkılaşırsa nasıl sıkılaşır onu soruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.