Şimdi Ara

Kilo vermek istemiyorum ama göbeğim var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler boyum 1.70 kilom 62. Kışın 47 kiloydum, anlayacağınız bayağı uğraştım bu kiloya gelmek için. Son 2 aydır da spor salonuna gidiyorum ama karın kası hareketleri hiç yapmamıştım ve özellikle ramazanda tatlı çok yedim. Neticede de tişörtten göbek belli oluyor. Şu uygulamayı indirdim ve başladım bugün yapmaya

Kilo vermek istemiyorum ama göbeğim var?
    Nasıl beslenmem lazım? 60'ın altına düşmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Şırnaktahalayçeker -- 28 Temmuz 2015; 22:40:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arnold Şırnaktahalayçeker kullanıcısına yanıt
    Göbeğin olması normal dostum.Ben de 3 yıldır fitnessla ilgileniyorum.58 den 76 kiloya çıktım bu süre içinde ama biraz da göbek oldu tabi.Bu durumun önüne geçmek için definisyona girmek lazım fakat definisyonda da kas kaybı yaşarsın.Önce kilonu 70'in üzerine çıkar ama temiz beslen yulaf bulgur kepekli makarna falan ye karbonhidrat olarak.70 civarına gelince de definisyona başlarsın yani karbonhidratları kısarsın böylece yağ yakmaya başlarsın.Anca bu şekilde kilo kaybetmeden göbekten kurtulabilirsin.
    Ayrıca karın kası çalışmaları göbek eritmez sadece karın kaslarını güçlendirir.Yağ yakmak için kardiyo yapman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ''Battery -- 29 Temmuz 2015; 11:14:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.