Şimdi Ara

Kilom fazla ama Askere gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şu anda 125 kiloyum geçen sene eylül ayında askerlik şubesine gittiğim zaman bana 15 kilo fazlam olduğu ve askerlik şubesine 1 sene sonra gelip tekrar muayane olmamı belirttiler. Ama Özel nedenlerim dolaysıyla ağustos celbine askere gitmek istiyorum.(zaten bunlardan biri malum kısa dönem uzun dönem mevzusu ama başka özel nedenlerimde var.) bana ise geçen sene verdikleri kağıtta ancak temmuz ayında gelebileceğim yazıyordu. Ayıcana kilom hala aynı. Bilen bir arkadaş varsa benim acaba ağustosta gitme şansım varmı acaba. Yani sonuç olarak askerliğimi yapmak istiyorum. Ama ne kadar istesemde bir Türlü gırtlağıma hakim olamıyorum.

NOT: Belki alakasızdır ama bir çok tanıdığım kilomun orantılı bir biçimde dağıldığı için 125 göstermediğimi söyler

• biliomusun aynı kilodayız (:
    bende aralıkta gideceğim nasipse. en fazla 113 kilo olmam gerekio. yani bi 15 kilo fazlam var. temmuzda mezun olduktan sonra ekime kadar o 15 kilodan kurtulmayı kafayı koydum. tahminlerime göre 180-183 falansın bende 187, boy olduğu için aman aman belli etmiyor kilolar ama sen de ben de biliyoruz ki boy olmasa yusyuvarlak olacağız ehueheuhe (:

neyse kardeş, erteleme halinde ne oluyor bilmiyorum ama zayıflama işi kafaya konmadan yapılamaz. bu işi kafaya koyman ve sadece ama sadece bu işe yoğunlaşman gerek. uyandığında koşaca gece koşacan akşam koşacan. aygıt gibi terleyecen. kızartma yok hamur yok makarna yağsız. biliosundur ya, çok sölemişlerdir bugüne dek (: yapacak bişi yok. bugüne kadar çok yedik biraz dişimizi sıkacaz (:
  • bu kiloyla askere gidip ne yapacaksın al teskereyi uğraşma madem..
  • zayıflayacan başka çaresi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedimanter

ben şu anda 125 kiloyum geçen sene eylül ayında askerlik şubesine gittiğim zaman bana 15 kilo fazlam olduğu ve askerlik şubesine 1 sene sonra gelip tekrar muayane olmamı belirttiler. Ama Özel nedenlerim dolaysıyla ağustos celbine askere gitmek istiyorum.(zaten bunlardan biri malum kısa dönem uzun dönem mevzusu ama başka özel nedenlerimde var.) bana ise geçen sene verdikleri kağıtta ancak temmuz ayında gelebileceğim yazıyordu. Ayıcana kilom hala aynı. Bilen bir arkadaş varsa benim acaba ağustosta gitme şansım varmı acaba. Yani sonuç olarak askerliğimi yapmak istiyorum. Ama ne kadar istesemde bir Türlü gırtlağıma hakim olamıyorum.

NOT: Belki alakasızdır ama bir çok tanıdığım kilomun orantılı bir biçimde dağıldığı için 125 göstermediğimi söyler

Burada sorun '' senin isteyip istememende '' diyecektim ama son cümlende '' bir Türlü gırtlağıma hakim olamıyorum. '' demen ; askerlik işini zora soktu.
    Hangi ildesin , bilmem.
    Hangi askeri hastahane de kontrol edildiğini de bilmem.
    Ama işin zor !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.