Şimdi Ara

Kilom konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar sürekli aklımda olan ve beni rahatsız eden hareketlerimden dahi utandığım bişey var KİLOM.
    Aslında o kadar abartılı değil yani fiziksel özelliklerimi söylersem ;
    -1,94cm Boy
    -93kg Kilo
    -18 Yaş
    Aslında herkes diyor yok işte boyunla orantılı falan ama benim için aynı şey geçerli olmuyor.Yani...
    Ben aç kalamayan insanım maalesef her dakikada bi bişeyler yemek istiyorum MA-LE-SEF :((( Gündelik hayatıma bakıcak olursak spor evet yapmam,malum YGS sınavı var şu aralar ona hazırlanıyorum bu yüzdende spor yapmaya pek fazla vaktim kalmıyor açıkçası(Aslında var fakat şimdi belirli bi planım olmadığından dolayı sabah başlayıp akşam bitirmek istemiyorum)Her neyse şuan bacaklarım,göğüslerim ve göbeğimi eritecek yardımlarınızı bekliyorum,bazı sitelerde gördüm günlük 1100 kalori alsam 1 haftada 1 kilo verirmişim günde 1200-1100 arası kalori sınırı koysam kendime nasıl olur sizce ?? Veya diyetisyene mi gitmeliyim ???

• bana sorarsan tek çözüm yemek yememek veya cok az yemek .cunku vucuda karbonhidrat aldığın zaman enerji ihtiyacını gün boyu ondan karşılarsın ve yağ yakımı olmaz. buyuzden sana tavsiyem meyve sebze ye ve cok az ye
  • haksjoe kullanıcısına yanıt
    Evet,söylediğiniz mantıklı teşekkür ederim bunu yapacağım,ve doğru çünkü bi aralar sürekli çok az yiyordum ve bayağı kilo azalması görmüştüm tekrar teşekkürler ^^
  • diyetisyen cözüm olmaz bence. eşim hamileyken onu götürdüm diyetisyene; başka dünyada yaşıyorlar. haftada 3 gün öglen ızgara balık ye gibi. diyet listesine uymak zulüm oluyor.
    en iyisi günde 45 dakika yürüyüş yapmak, bol su içmek, tatlı ve ekmek tüketmemek
  • vehicle V kullanıcısına yanıt
    Evet,yok 1 kibrit kutusu peynir falan bence diyet böyle olmamalı,ve diyet listesinede hep uymak zorluk çıkarır haklısınız.Ekmek hiç tüketmiyorum,tatlı ehh,yürüyüş te ehh bakalım Çok TEŞEKKÜRLER :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.