Şimdi Ara

Kilom normal, zayıf gösteriyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, boyum 174, kilomsa 70 civarlarında buna rağmen inanılmaz zayıf gösteriyorum, kolumu ölçtüm 29 cm çıktı.Bacağa falanda gitttiği yok ipince bacaklarım var.

Bir arkadaş var benle aynı boyda ama 50 kilo, çocukla aynı duruyoruz :D Dışardan baksalar 60 kilo üstü çıkmam

Bunun sebebi neden olabilir, bir türlü anlayamıyorum, sağolun.

• göbek var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamamen genetik (eğer herhangi bir yerinde 10 kiloluk tümor falan yoksa veya devasa bir göbeğin yoksa. Ki olsa anlardın heralde)

Kemik yapin muhtemelen ince. Buna yapabilecek bir sey yok doğuştan zor kas kütlesi kazanacaksın, yağ oranın yüksek olmaya meyilli olacak. Arkadaşın ise orta-kalın kemik yapısına sahiptir bu da onu hacimli gösterir

Kemiklerini maalesef kalinlastiramazsin ama yine de doktora git istersen belki faydalı bir şeyler söyler

Fitness ile uzun vadede kas kütleni arttırıp hacimlenebilirsin. Ben de sana yakınım çok zayıf gozukmuyorum ama (186 boy 76 kilo) benden daha zayıf aynı boy kişilerin çoğu benden daha iridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 25 Nisan 2023; 19:58:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sağolasın hocam, açıkçası pek bir fitness hedefimde yok, biraz kalıplı dursam kafi.

• hocam baya pis skinny fatim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.