Bildirim
Kilonun Tipe Etkisi (Her Erkek Görmeli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kilo gerçekten çok kötü bir şey. Bir insanın hastalığı falan vardır bir şey diyemem ama diğer türlü ise boğazını tutamayıp her şeyi yiyen insanlar bana hayret veriyor.
Yemek için yaşayan birçok insan var. Oysa yaşamak için yenmeli. Az yenmeli, yeterince uyunmalı ve spor yapılmalı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
Kilo gerçekten çok kötü bir şey. Bir insanın hastalığı falan vardır bir şey diyemem ama diğer türlü ise boğazını tutamayıp her şeyi yiyen insanlar bana hayret veriyor.
Yemek için yaşayan birçok insan var. Oysa yaşamak için yenmeli. Az yenmeli, yeterince uyunmalı ve spor yapılmalı.
kaslı olmak için yemesi gerekiyor zaten ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hali yakisikli degil + kilo bu adama yakismis bir sempatiklik katmis eski hali daha iyiymis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımdan 2 dakikamı çaldın -
Çok zayıfsak tipe etkisi ne oluyor?
-
Genetik sanırım ne yaptıysam istediğim oranda büyütemedim malesef inş ilerki dönemlerde daha iyi olucak
şişko surat çirkinleştirdiğinden dolayı
zayıfladığında suratının şekli ortaya çıkıyor sert kararlı bi tip oluyo şişko tip komik tatlı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X