Şimdi Ara

KİM MİLYONER OLMAK İSTER MÜLAKATINA CAGIRDILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 MAYIS TA KUYUMCUKENTİN ORDA STUDYOLARI VARMIS MULAKAT ICIN CAGIRDILAR AMA GIDIP GITMEME KONUSUNDA KARARSIZIM BIR ODADA KARSILIKLI SORULAN SORULAR NEDENSIZ VE SACMA BI SEKILDE GERILMELER VE BIR AN ONCE SIGARA ICME DUYGUSU PSIKOLOJIM BOZULUYOR....
    SIZCE NE YAPMALIYIM PANPALAR

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz94x

27 MAYIS TA KUYUMCUKENTİN ORDA STUDYOLARI VARMIS MULAKAT ICIN CAGIRDILAR AMA GIDIP GITMEME KONUSUNDA KARARSIZIM BIR ODADA KARSILIKLI SORULAN SORULAR NEDENSIZ VE SACMA BI SEKILDE GERILMELER VE BIR AN ONCE SIGARA ICME DUYGUSU PSIKOLOJIM BOZULUYOR....

En bilgisiz insan bile gidip 15.000 alıp geliyor sende en az 30 alırsın güven bana git gel banada bir 100 koklatırsan hayır demem birde istersen telefonada eliyoebilirsin 530 *** ** **
  • SytKsm kullanıcısına yanıt
    BASKAN PARANI FILAN 4 AY SONRA VERIYORLARMIS 3 4 TANE MULAKATLARI VAR UGRASILMAZ DIYE DUSUNUYORUM
  • quote:

BASKAN PARANI FILAN 4 AY SONRA VERIYORLARMIS 3 4 TANE MULAKATLARI VAR UGRASILMAZ DIYE DUSUNUYORUM

Sen bilirsin yinede ama oturup iki tane basit soru çözmeye 15 bin lira alıyorsun 3 4 tane mulakat zorlamıycaksa git geli bence bir sansını dene
  • quote:

Keske beni cagirsalar hemen giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulda olsam ben mutlaka giderdim,bu devirde para kazanması kolay değil
  • 60 bin garantilerim ben olsam bedava para git derim ama ilk sorudan elenip rezillikte var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kim Milyoner Olmak İster Sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iç öyle git. ayık kafayla çekilmez.
  • GIDIYORUM LAN BAKALIM NOLCAK MERAK EDIYORUM..

• saçma sapan bir soruyu bilemezsin tüm Türkiye seni konuşur sakat
  • quote:

27 MAYIS TA KUYUMCUKENTİN ORDA STUDYOLARI VARMIS MULAKAT ICIN CAGIRDILAR AMA GIDIP GITMEME KONUSUNDA KARARSIZIM BIR ODADA KARSILIKLI SORULAN SORULAR NEDENSIZ VE SACMA BI SEKILDE GERILMELER VE BIR AN ONCE SIGARA ICME DUYGUSU PSIKOLOJIM BOZULUYOR....

Bence git, eğer seçilirsen hem on numara bir deneyim olur hemde para kazanırsın.

• Eğer o dediğin olursa burdan dh forum halkına selam gönderiyorum der çeker giderm.d

• Olm manyak mısın kaçar mı boyle fırsat,düşünme bile git en yakın zamanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasını düşünme..en kötüsü güzel bir anı daha kalır hayatında..

yeter ki ilk 2 soruda gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

parasını düşünme..en kötüsü güzel bir anı daha kalır hayatında..

Abi ole diosunda evde izlerken rahat geçiosun soruları orda heyecan tavan herkes seni izlio karşında ünlü isim kameralar soruya odaklanamam fobim var cok kötü bir duygu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

parasını düşünme..en kötüsü güzel bir anı daha kalır hayatında..

Abi ole diosunda evde izlerken rahat geçiosun soruları orda heyecan tavan herkes seni izlio karşında ünlü isim kameralar soruya odaklanamam fobim var cok kötü bir duygu

hocam git ne korkuyorsun ilk 2 soruda baktın olacak gibi değil jokerleri kullanırsın

• Vay arkadaş 20 kere başvurdum geri dönmediler bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.